pa ne znam sad kak gledaju...znači ja imam sad -478k na računu, ali kad ažuriraju onda bu to prek 500k...isto tak je bilo i prošli tjedan, pa sam imal tekmu i došel ispod 500k....sad ne znam kaj i kak bude...ti možda znaš bolje :)
Ako ste u minusu tjedno će vam se naplaćivati kamata u iznosu 5% sve dok se ne vratite u plus. Ako padnete u minus ispod -$500.000, tada imate dva tjedna da se vratite iznad te cifre inače svi vaši igrači budu automatski stavljeni na transfer listu sa početnom cijenom 0. A ako i nakon isteka vremena za prodaju svih vaših igrača vi i dalje budete ispod -$500 000 tada dobijate otkaz kao menadžer vaše momčadi i gubite momčad pri prvom sljedećem ažuriranju ekonomije. Pripazite, ponude na vaše igrače na transfer listi ne znače automatski novac na vašem računu, novci sjedaju na račun tek kada je licitacija završena, a do kraja licitacije se i dalje naplačuje kamata od 5%. To navodimo da nebi završili ispod navedenih -$500 000 kod ažuriranja ekonomije, makar imate ponude za vaše igrače.