ΙΙ.)Πιστευω οτι το συστημα των μεταγραφων ειναι καλο!Δεν πρεπει να αλλαξει κατα την γνωμη μου γιατι μετα δεν θα ειναι τοσο ενδιαφερον στο να παρεις παιχτες.Επισης στο θεμα του δανεισμου θα συμφωνησω, δηλαδη να γινεται δανεισμος ενος παιχτη, αλλα οχι οπως τις κανονικες μεταγραφες, γιατι μπορει η τιμη να παει στο 1μυρριο για εναν δανεικο, δεν θα εχει νοημα αυτο.Θα μπορουσε να υπαρχει ενα κουμπι που θα λεει π.χ. βαλε αγγελια για δανεισμο,να το βλεπουν οι αλλοι και αν ενδιαφερονται να τον παιρνουν, χωρις να υπαρχει πληστηριασμος, δηλαδη να στελνεις ενα μυνημα στον μανατζερ που εχει τον παιχτη και εχει βαλει την αγγελια για δανεισμο και να του λες ποσα θες να μου τον δωσεις δανεικο, θα σου λεει αυτος 100 χιλιαδες και κατα καποιον καινουριο τροπο να πηγαινουν τα λεφτα στην ομαδα που τον δινει και ο παιχτης στην ομαδα που πληρωσε για να τον παρει.Αλλα δεν θα μπαινει σε πωληση, απλα θα ειναι αγγελια δανεισμου, τα σκιλλς θα τα βλεπουν ομως αλλα δεν θα μπορουν να χτυπησουν τον παιχτη!
Επισης θεματα υπαρχουν στο προσωπικο, στην προπονηση και στο θεμα ενος πιο ρεαλιστικου παιχνιδιου...
1.)Στο πρωτο θεμα(προσωπικο) ας αυξανεται ο μισθος τους, γιατι ετσι ειναι πιο ενδιαφερον πιστευω, αλλα να εχει ενα οριο αυτη η αυξηση, δηλαδη αναλογα με την ικανοτητα να εχουν καποιο οριο μισθων, π.χ. ενας γυμναστης επιπεδο 1 να φτανει μεχρι 10κ μισθο, ενας με επιπεδο 2 15κ μισθο, καπως ετσι!
2.)Στο δευτερο θεμα (προπονηση) θα ηθελα να πω κατι διαφορετικο αλλα πιστευω οτι θα ηταν ωραιο.Εκτος απο τα σκιλλς των παιχτων μας, να βλεπουμε και το ποσο θελει για να παρει ποπ, οχι ποσες προπονησεις, αλλα οπως σε καποια video-games που εχουν να κανουν με οπλα κλπ. εχουμε εναν παιχτη με μια μπαρα που δειχνει ποση ζωη εχει, ετσι και εμεις να βλεπουμε ποσο θελει ακομα για να παρει ποπ, δηλαδη αν η μπαρα ειναι σχεδον γεματη, με μια προπονηση ακομα θα παιρνει ποπ!Αυτο ομως θα εχει να κανει και με το επιπεδο του γυμναστη οπως και την προοπτικη, δηλαδη τα κριτηρια που υπηρχαν πριν!
3.)Στο τριτο θεμα που ειναι να γινει πιο ρεαλιστικο το παιχνιδι, πρωτα απο ολα θα ελεγα οτι βελτιωση χρειαζεται στους παιχτες.Δηλαδη οταν παιζει φιλικο, ας μετραει ο τραυματισμος.Οπως και στην Εθνικη, ας υπαρχει ο τραυματισμος και οπου αλλου δεν υπαρχει.Επισης η διαρκεια της off-season να ειναι δυο εβδομαδες για να προλαβαινουν οι φιναλιστ (κυριως) να κανουν και καποιο διαλειμμα απο το παιχνιδι και εκει να γινεται το τουρνουα των Εθνικων ομαδων, ή Παγκοσμιο ή Ευρωπαϊκο.Οπως δηλαδη γινεται στην πραγματικοτητα...θα μου πειτε πως θα προλαβουν σε 2 βδομαδες να παιχτει ενα ολοκληρο τουρνουα...; Και στην πραγματικοτητα ετσι γινεται, ειδικα στο Ευρωμπασκετ που τελειωνει σε μια βδομαδα απο σημερα περιπου!Ετσι δεν θα υπαρχουν καθε Δευτερα ματς της Εθνικης, αλλα θα γινονται προκριματικοι αγωνες καποιες Δευτερες!
Οσο για το θεμα των φιλικων στο να παιρνουμε εσοδα, πιστευω οτι δεν ειναι καθολου καλο, για τους λογους που ειπε καποιος παραπανω!Οσο για το αλλο θεμα με τις τακτικες των ομαδων, θα συμφωνησω, θα ηταν πολυ καλυτερα ετσι.Θα βλεπαμε αν ψαρεψαμε τον αντιπαλο, οπως ειπε και καποιος παραπανω!
Διαβασα σχεδον ολες τις προτασεις και απαντησα σε καποιες, ειδικα στα μεταγραφικα..Αν σας αρεσαν οι προτασεις μου,βαλτε μου μια μπαλα και απαντηστε μου σε ο,τι θελετε!
Last edited by fd97 at 9/4/2011 1:54:21 PM