Haha nisam ja ništa zlonamjerno mislio. Činjenice mogu uvrijediti ljude, ja sam ih samo iznio iz mog zapažanja.
I jao, kao što me ti druže navede, kao "anoniman menadžer" i drugoligaš, nemam mržnje za bilo koga ovdje, u našoj BB zajednici. Ono, trebali bi se sada prepucavati preko foruma, haha, nemam ja živaca iskreno :D
To što si ti stao u odbranu Brejkera, shvatiću s tvoje strane je apsolutno subjektivno. Na stranu uspjeh i sve ostalo, ali ja ovdje objektivno govorim stvari, iza čega i stojim. Uspješnost, gore-dolje. O iskustvima i shvatanju igre može se raspravljati. Postoje individue koje shvate nešto brže, dok pak neki...recimo tapkaju na mjestu? I ne moraš mi 3, 4, 5 puta navoditi da je uspješniji od mene, prvi put sam shvatio i sam sam to uvidio. :)
Raspravu na stranu, ovdje smo svi da podržimo našeg Lea, zar ne? Ovo što radi je fenomenalno. Stavite se na njegovu poziciju, pa da vas vidim. Svaku negativnu kritiku na njegov račun ću (i) ja lično agresivno "napasti" haha . Nema zamjerke na ovo šta čovjek radi (osim ove promašene procjene haha).
Nisam najaktivniji na ovom forumu, ali sam u toku sa svim dešavanjima. Jako je ružno nekog naslijepo nazvati anonimusom, samim tim šalješ neku subliminarnu poruku da nisam ovdje poželjan ili važan, barem imam taj osjećaj :)
Uglavnom, ostanite mi vedri i bodrite Lea. Imate pozdrav sa ledene Drine!