To je predsa jedno, ake skilly sa trenovali a samozrejme, ze mal dobre skilly na zaciatku. V nasom time je to sice vynimka, ale je to vynimka prakticky kazdosezonna. Kazdu sezonu sa takychto hracov objavi niekolko, no len u niektorych sa podari presvedcit manazerov, aby ho trenovali. Je len na vas, aby ste sa im venovali. Tak ci tak za tie 3 sezony lepsieho SF vytrenovat nedokazete a ten potencial 5-6 na to uplne staci. Videli ste sami, ze minuly tyzden mal este SU, tak na co by mu bol potencial 8 a vyssi? Na U21 to pri spravnom treningu naozaj staci. Tym ostatnym SFkam, co tam mame by stacil tak isto, to, ze maju vyssi je len bonus.Tu mas dalsie dve vynimky z poslednych sezon, dalej sa mi hladat nechce: moj Jaroslav Ursíny (total 91, 11 zapasov za U21)
(33275761) a z minulej sezony Radan Štulík
(35818998). Pozri sa za kolko sa predal Štulík a este raz mi povedz, co sa neoplati trenovat...
Edit: Este mi to neda, lebo som pozrel do sezony 30, kde hraval Ursiny a toto mi hned udrelo do oci: SR U21 vs. CR U21
(32472)Fuj potencial 5, to sa neoplati... Za to vas SF s potencialom 10 hviezdil :D
Last edited by Bohun at 1/29/2016 9:57:13 AM