Nisi ti rekao u svom postu, ali svi moji prijatelji zvezdaši pričaju kako Duleta treba odstraniti iz naše košarke i kako je on kancerogeno tkivo, meni tu nema logike pa Dule je u košarci ceo život, kako sad odjednom on postao glavn problm naše košarke! Dule je za mene čovek sa mnogo sitnih mana ali i velikom vrlinom da se ne boji da kaže sve što mu smeta i da skreće svu odgovornost na sebe u svakoj situaciji, a dao je Partizanu više nego što se može izmeriti i ja ću mu oprostiti i sve stvari sa kojima se ne slažem. Ma nije isto kada Pera Božić štipa ili malo povuče za dres, nego kad te neko mučki udara jer je nemoćan da te zaustavi drugačije. Svaka tebi čast što poštuješ Bogdana, ti si dobar čovek a ne ko oni jadnici što ga gađaju upaljačima dok leži na parketu i skandiraju mu da je ustaša. Nisam ostrašćen ali za mene su navijači zvezde odavno postali lutke u rukama svih naših režima, u velikoj su većini i čine pogodno ciljno telo za manipulaciju, od arkanovih jurišnika, preko petooktobarskih pučista kojima je B92 dodeljvao nagradu za doprinos demokratiji (gle ironije!!) i sadapoligona za iživljavanje jednog neuračunljivog kompleksaša Aleksandra Vučića, a košarka naša ima mnogo problema sistemskih nisu navijači za to krivi a ni Dule.