Dneska nás čeká Rakousko, chtěl jsem dát Rakousku férovou šanci zabojovat s ostatními, i když po prohře s Anglií se jim moc šancí nedává a stejně jako se Srbskem a Izraelem budeme hrát TIE-TIE.
Hrát budeme klasiku Rychlá hra a osobka:
Sestava:
PG - Portavales/Vozka/Kábrt
SG - Večeřa/Uhrovic/Kábrt
SF - Klíma/Zlatohlávek/Kábrt
PF - Lorenc/Holub/Bogác
C - Hána/Kubeš/Bogác
Trenér bude striktně dodržovat moje pokyny, ale při faulech si hráči půjdou sednout, protože tentokrát vidím prakticky na všech postech malý to rozdíl mezi hráčem na první a druhé pozici.
Nově posílí tým Klíma a Bogác. Uvažoval jsem o několika dalších hráčích, ale Čech, Vrzal, Volf i další si ještě budou muset počkat. Taky dlouholetá opora Žalud už nebyl povolán s ohledem na to, že tahle kvalifikace už je ztracená a v dalších sezonách by už neměl konkurovat mladším hráčům.
Z hráčů na soupisce zůstanou mimo Sedlár, Banobre pod košem a Smolník, Šimák na perimetru. Zejména u Šimáka a Banobreho vzhledem k malé perspektivě pro další sezony hrozí, že je ještě v průběhu kvalifikace vyřadím z kádru, kdyby nám chybělo místo (zbývají nám 2). Aspoň tak případně otestujeme, jak často lze vyhodit jednoho hráče bez negativního vlivu na náladu (v neděli jsme vyhodil Otáhala, což byl mladý hráč zachráněný na začátku sezony).