Říkej si tomu třeba namyšlenost, myslím, že ale fakta (výsledky) hovoří jasně. Kdyby za mnou nebyly výsledky, pak bych to označení namyšlenosti chápal, takhle je to podle mne mimo mísu, jen jsem natvrdo napsal, jak to doopravdy je. Aby si to nebralo osobně příliš moc lidí, tak upřesňuji, že jsem myslel hlavně manažery, kteří začínali zhruba stejně se mnou. Mezi těma, co začali později, určitě jsou manažeři, kteří své týmy vedou kvalitně, jak moc kvalitně a kteří z nich lépe než ostatní, to ukáže až čas.
Jestli spadneš není jen tvoje věc, protože se místo tebe může dostat do ligy někdo, koho tam ostatní (a teď vůbec nemyslím sebe) uvidí raději a s kým se budou střetávat raději.
Inteligenci nikoho jsem nezpochybňoval, že je to o čase apod., s tím se nedá než souhlasit, ale tohle všechno dělá obraz, který já nazývám, že se v tom někdo plácá. Úspěch tady je o vhodném sladění schopností a času. Jestli problém času je třeba i 90% manažerů a problém schopnosti u 50% nebo jsou to nějaké jiné čísla, si netroufám odhadovat.