BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým

Národní tým (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: dedded

This Post:
00
102056.886 in reply to 102056.885
Date: 7/14/2010 5:28:55 PM
Overall Posts Rated:
00
Jja bych si ho k Hanovi klidne jeste pribral, ostatne mam na konte takrka tech 20M :) A pokud se Pravdomil nehodi na spolecny trenink s nim, tak kohokoliv jineho...

From: rwystyrk

This Post:
00
102056.887 in reply to 102056.886
Date: 7/15/2010 1:02:20 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Potřebuje lehce jiný trénink než Hána, i když aspoň částečně se shodují. Ale já bych Hánovi nerad ubíral životnost, ten je klíčový pro repre, kam to dotáhnou ti ostatní, zatím není 100% jisté. To raději zauvažuju, jestli Hánovi časem nepotrénovat i něco, co mu chybí a ještě by mu to navýšilo plat, ale to až ve chvíli, kdy i na ostatních postech se naši hráči budou blížit ideálu a bude šance zaútočit na nějaký reálnější úspěch.
Ale beru to v úvahu a až bude někdo, kde budu vědět, že ten může být klíčový, tak ho k Hánovi nakonec možná hodíme.

This Post:
00
102056.888 in reply to 102056.887
Date: 7/15/2010 10:51:44 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Mlýnek už je za 3,2M na trhu, ale myslím, že je to trochu nad současnou tržní cenou. Sami můžete posoudit, že je na něm ještě hodně práce.
Pro deddeda: nech ho někomu jinému, když tak k Hánovi dříve nebo později najdeme někoho, komu více sedí potřebný na trénink na plán pro Hánu.

This Post:
00
102056.889 in reply to 102056.888
Date: 7/16/2010 6:40:22 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
V NT ta forma vypadá mnohem pozitivněji než v U21, máme spoustu 9. Akorát Sedlár přešvihl minuty, ale to bylo po dohodě, že preferujeme trénink, protože na 1. pětku zatím stejně nemá. Skoků bylo jen pár, ale i přesto některé docela potěšily.
Ještě jsem se teda nedíval na formu hráčů, kteří momentálně nejsou na soupisce, ale šanci mají.

This Post:
00
102056.890 in reply to 102056.889
Date: 7/31/2010 4:14:43 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Tak jsem zpátky z dovolené. Postupně se vyjádřím k věcem, které se staly. Nicméně jsem zachytil jednu důležitou událost a to je rozhodnutí docenda skončit. Pokud máte někdo k tomu nějaké informace, tak mi, prosím, napiště do pošty (na foru byly některé důležité zprávy asi smazány, protože obsahovaly i nepovolené informace). Zejména mi jde o to, jestli by byl ochoten působit zde nadále alespoň jako farma.

This Post:
00
102056.891 in reply to 102056.890
Date: 8/1/2010 2:31:40 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
V tréninku jsem zaznamenal potěšující novinu, mezi stovkaře se zařadil i Hána.

This Post:
00
102056.892 in reply to 102056.891
Date: 8/2/2010 5:16:43 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Externí forum je nedostupné, takže zatím je info k dnešnímu zápasu s Rakouskem jen ve federaci.

This Post:
00
102056.893 in reply to 102056.892
Date: 8/2/2010 10:48:12 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Dneska nás čeká Rakousko, chtěl jsem dát Rakousku férovou šanci zabojovat s ostatními, i když po prohře s Anglií se jim moc šancí nedává a stejně jako se Srbskem a Izraelem budeme hrát TIE-TIE.
Hrát budeme klasiku Rychlá hra a osobka:

Sestava:
PG - Portavales/Vozka/Kábrt
SG - Večeřa/Uhrovic/Kábrt
SF - Klíma/Zlatohlávek/Kábrt
PF - Lorenc/Holub/Bogác
C - Hána/Kubeš/Bogác

Trenér bude striktně dodržovat moje pokyny, ale při faulech si hráči půjdou sednout, protože tentokrát vidím prakticky na všech postech malý to rozdíl mezi hráčem na první a druhé pozici.
Nově posílí tým Klíma a Bogác. Uvažoval jsem o několika dalších hráčích, ale Čech, Vrzal, Volf i další si ještě budou muset počkat. Taky dlouholetá opora Žalud už nebyl povolán s ohledem na to, že tahle kvalifikace už je ztracená a v dalších sezonách by už neměl konkurovat mladším hráčům.
Z hráčů na soupisce zůstanou mimo Sedlár, Banobre pod košem a Smolník, Šimák na perimetru. Zejména u Šimáka a Banobreho vzhledem k malé perspektivě pro další sezony hrozí, že je ještě v průběhu kvalifikace vyřadím z kádru, kdyby nám chybělo místo (zbývají nám 2). Aspoň tak případně otestujeme, jak často lze vyhodit jednoho hráče bez negativního vlivu na náladu (v neděli jsme vyhodil Otáhala, což byl mladý hráč zachráněný na začátku sezony).

This Post:
00
102056.894 in reply to 102056.893
Date: 8/2/2010 11:42:50 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
V poločase vedeme 56:40 a zatím to vypadá nadějně, že bychom si mohli připsat první úspěch v téhle nepovedené kvalifikaci.

This Post:
00
102056.895 in reply to 102056.894
Date: 8/2/2010 12:45:26 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Ještě bych se rád vrátil k zápasům proti Španělsku a Srbsku, které se odehrály v době mé dovolené.

Španěly se nám nepodařilo porazit i přes vyšší nasazení. Zonu jsme zvolili dobře, ale hned na začátku se nám zranil Kábrt, který byl v té taktice hodně důležitým článkem a taky překvapivě hodně se prosazoval jejich centr. Nedokázali jsme výrazněji využít ani velkého počtu faulů soupeře, vyfaulovat se nám povedlo jen PF. A ani zcela výjimečně proti silnému soupeři lepší doskoky nedokázaly vynahradit slabší střelbu. Nicméně bylo potřeba se pokusit Španěly překvapit, byť to nevyšlo.

Proti Srbsku se ukázalo, že ještě někteří naší hráči nemají dostatečnou vnější obranu pro případ, že se rozhodneme hrát osobku a soupeř vsadí na vnější útok. Opět jsme byli lepší na doskoku, což mě těší, protože to byla dlouhou dobu naše slabina, ale opět jsme z toho nedokázali vytěžit výhru.

Věřím ale, že do konce této sezony hráči, kteří jsou již jinak připraveni pro repre a poslední slabinou je obrana, tuhle slabinu ostraní, hodně by to posunulo možnosti týmu.
Druhou otázkou je, jak vyrobit pro Hánu parťáka pro případné použití podkošového útoku. Ideální by byla další farma. Že by dedded zvládl 2 hráče typu Hána, to by mi nepřišlo jako nejlepší řešení, výrazně by to zkrátilo životnost farmy, když tak mu tam seženeme někoho jiného. Navíc případní kandidáti potřebují jiný tréninkový plán než Hána. Bohužel s odcházejícím docendem, který by byl vhodným kandidátem, se nám nepovedlo dohodnout na tom, že by působil jako farma. Takže kdybyste někdo věděli, o nějakém dalším týmu, který by mohl pro tyhle účely být vhodný, tak dejte vědět.

This Post:
00
102056.896 in reply to 102056.895
Date: 8/2/2010 12:56:43 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Zápas s Rakouskem jsme dneska zvládli a zejména díky výborné první čtvrtině a slušnému závěru zápasu jsem vyhráli 133:107, což je asi vyšší výhra, než bych před zápasem očekával. Naši hráči podali týmový výkon a 9 z 10 hráčů, co zasáhli do hry, nastřílelo 10 a více bodů. Bogác a Kábrt měli smůlu, protože nikdo dneska nešel ani na chvíli na střídačku z důvodu faulů, přestože trenér měl tento pokyn, ale naštěstí jsme nefaulovali. Rakušané se nám sice vyrovnali na doskoku a měli výtečnou úspěšnost trestných hodů, ale to bylo málo, měli jsme mnohem vyšší efektivitu střelbu, přestože soupeř dal poměrně dost trojek. Tentokrát jsme vnější útok soupeře dokázali pokrýt i osobní obranou, větší problémy jsme měli jen na SF, i když bych si myslel, že to Klíma zvládne, ale hrál na nejlepšího perimetrového hráče soupeře, navíc ve výtečné formě. Stále ale hledáme optimální složení perimetru, nejjistější pozici má Večeřa, ale ostatní hráči hodně bojují o místo v sestavě.
Pochválit bych chtěl i Lorence, který dostal při nižší formě Kubeše přednost před Holubem a myslím, že ji celkem využil a ukázal, že můžeme na PF/C trojici Hána, Kubeš, Holub rozšířit o 4. hráče, který může do základní pětky.

Advertisement