Jak w Twoim poście do m4tiego ciągle widziałem sporo poglądów pohattrickowych i większość mógłbym wypunktować i odbić piłeczkę pisząc, że tutaj naprawdę jest trochę inaczej i mogłoby się to zacząć haczyć, tak w tych do mnie kiedy już patrzymy na konkretny żywy materiał to widzę, że coraz bardziej zaczynamy zawadzać o te same wątki i sprawy dyskusyjne...w niektórych miejscach jeszcze nie masz świadomości pewnych problemów, ale i do tych dojdziemy :)
Szczególnie właśnie Klaczyński mi się podoba...Jednak i tam mogą pojawić się pewne przeszkody do których dojdziemy...i to nawet w tym modelu, gdzie zakładamy, że całkowicie oddajesz się treningowi pod kadrę. Pewną luką jest właśnie to, że takich jak Ty nie ma tak wielu - tu potrzebna jest na pewno interwencja i pomoc.
Póki co daję tak po łebkach, bo na mecz wyjazdowy się wybieram i teraz szerzej nie zdążę...Nie obiecuję też, że będzie cokolwiek jeszcze dziś.
Co zaś do tych badań bloków i asyst...Z tego nie trzeba robić większej operacji, bo i tak co sezon aktualizowanie są w przerwie gracze z baz (starzy i młodzi) i już po nich dowiemy się, czy komukolwiek ze starszyzny już na treningowej emeryturze cokolwiek drgnęło w tygodniówce :)
Na razie więc pozdrawiam tylko :)