Honnan tudod, hogy ha 10 kv-s embert teszel bedobóba, akkor kapunk onnan 40 pontot? Mi van ha 50-et dobunk róla? Honnan tudod, hogy a blank akkor is ezeket a játékosokat játszatta volna a cseheknél bedobóba? Lehet pont ezzel szúrtad volna el a taktikáját. Na ez az, amit sose tudhatsz. Utólag mondhatom, hogy így lett volna jó, te mondhatod, hogy úgy lett volna jó. De egyikünknek se biztos, hogy igaza van. Csupán annyit mondhattál volna el, megpróbáltál valami mást csinálni, de nem jött be. De te nem próbáltál meg változtatni, valami mást csinálni, így a végeredmény se lett más mint az elmúlt sok szezonban ezelőtt. Kikaptunk az esélyesebbtől és ennyi. Hányadik ilyen meccsünk volt? 20. zsinórban? Én csak ezt sérelmezem. Semmi mást. És ugyan ezt sérelmeztem a lengyeleknél. Amúgy én két hete megmondtam, hogy ezeket a cseheket sehogy se fogjuk megverni mert 2x erősebbek mint a lengyelek. Mondtam, hogy a lengyeleket kell megverni. Ezen a meccsen nem múlt semmi, ide bravúr kellett volna ilyen formákkal. A bravúrok jól jönnek, de nem azokat kell behúzni. Lekaksizom az egészet nagy ívbe, csak nem értem, milyen változást vársz, ha mindig minden ugyan az? És mindig ugyan azok a kérdések minden vereség után. Miért miért miért? Lehet szidni szarozni bármit, a lengyeleknek cseheknek nincs szükségük rá, ők nyertesek, mi meg vesztesek vagyunk. És hogy értsd a dolgot, engem az se érdekelt volna, ha 10 centerrel állsz fel, és azt mondod bent akartál volna nyerni, vagy 10 kisemberrel állsz fel, és kint akarsz nyerni. Megértettem volna, és láttam volna azt, volt valami elképzelés abban amit akarsz, és max azt mondom megpróbáltad nem jött be. Csak csináltunk volna esélytelenként végre valamit amire nem számíthat az ellenfél. Mert azt még mindig nem értem, ezzel a felállással hol és mivel akartad megnyerni ezt a meccset! Ha benti emberrel áll fel amire mnf-et állítottál, az bedarálta volna Levit, és pattanónk se lett volna. Tehát ezzel se tudod magyarázni a dolgot. Érthetetlen mit akartál.
A másik a blank. Ha nem blankolunk sansztalanok vagyunk. Ha 2 embert már fixálsz már az sem jo. 38-10 perces elosztás nagyon gyengíti a csapatot. 1 ember fixálása meg belefér több nem.
És fixálod azt az 1 embert?
Levi 37 perc Leszkoven 37 perc! Akkor ez nagyon gyengíthette a csapatot, pedig nem fixált blank volt. Most akkor mivaaaan? Újabb magyarázat a vereségre! Milyen érdekes, hogy a Cseheknél J. Kocourek 36 perc nem hogy gyengítette volna a teljesítményét, szétalázta a Nógrádi 29 Fazekas 13 duónkat aki megfelelő percszámot játszottak. Hogy lehet az, hogy ami nálunk gyengíti a csapatot, az a másik félnél erősíti? Ha megfelelő embert teszel megfelelő taktikához a megfelelő posztra, nem hátrány, ha fixálod a blanknál! Ennek ékes bizonyítéka ez a meccs is! Nem kell olyan dolgokkal dobálózni, amiről fingunk sincs igazából mert képtelenség bebizonyítani.
Nem én vagyok a legnagyobb koponya a játékban, de azért nem ma kezdtem. Meg tudod nekem mondani, az u21-nél melyik meccseken voltak fixálva a játékosok blanknál és melyiknél nem? Hol blankoltam, és hol nem? Érdekelne, hogy rájössz-e a perceket látva. Mert egy posztot simán befikszálok neked blankra, a maradék 4-et nem, és ennek ellenére nem mondod meg melyik meccsen volt ez megcsinálva és melyik poszton. Szóval a dolog működik, ne mond, hogy nem. Mindig csak azt hallom, ez nem jó az nem jó. Szeretném már azt tudni végre, mi az ami működött a nagy csapatnál az elmúlt szezonokban ilyen téren. Mert olyan nincs, hogy soha semmi. Semmilyen taktika semmilyen variáció semmi sehol semmikor. Ugye ezt te se gondolod komolyan. Ebben az esetben komoly gondok vannak. Mások írtak már ez ügyben ide régebben. Én nem akarok ebbe belemenni.