Za nove igralce ,ki me morejo še zastopiti.
Igralcev s takim dobrim potencialom se rodi res malo. Moja liga se je rodil samo 19 letni MVP (NKI) ter 19 letni hall of farmer! (večno slaven) . Torej 16 klubov je dobilo najboljša potenciala samo 19 letnika pa še ta sta bila dosti manjša in slabša za trenirat od tega igralca.
Vendar ,ko igraš bb več časa ugotoviš ,da je razlika med 200 cm in 210 visokim večja kot če kupiš 4 storkoven trener advanced ali najbolši trener Word renovned ne vem kako bi napisal 7 najbolši trener za katerega nekaeri dajejo tudi po 2 miljona ,da ga dobijo.
Res ,da velja ,da se manjšemu igralcu hitreje dvigujejo zgornji skili a kaj pomaga ,ko pa je trening pod košem katastrofalno upočasnjen.
No ta igralec spada med večino kar dobrih pulov saj se igralci še posebej s tako odličnim potencialov zelo redko rodijo. Vseeno pa se mi zdi ali je zdelo pošteno ,da povem zakaj ga nisem sam probal kupiti. Raje počakam dve leti in ,če dobim dve leti mlajšega ker on bo v tem času dve leti starejši in če se mi userje višina ga uspe v 5 letih prehiteti a pozor nikjer ni zagotovila ,da se bo prodajal ali rodil tak igralec.lp