Fala Rafa, fala na site za poddrskata, i voedno povik do tebe Rafa, kaza ti deka si mu bil asistent na panac, znaci sekako e otvorena ponudata i so mene, ako sakas da sorabotuvame kako sto si sorabotuval i so panac, sekogas si dobredojden.
I povikuvam do site aktivni menadjeri koj sakaat da bidat skauti na ovaa mladinska garnitura, eve apel do povekjeto aktivni menadjeri, povelete da sorabotuvame, i vo edno baram mala pomos od panac, koj misli deka vredele deca vo negoviot mandat, koj vredele za vo selekcijata, neka gi prijavi, a i do site aktivni menadjeri, ako mislete deka sum ispustil nekoe dete, slobodno mozete da me upatite kon toj igrac, i koj mislete deka e dostojno da ne prestavuva, slobodno pokazete go, so sekoj menadjer sakam da sorabotuvam nesebicno, kje primam i dobri kritiki i losi kritiki se vo korist za mladinskata selekcija, bidejki neli sekoj covek moze da zgresi, pa i jas normalno, za sega e tolku so moeto izlaganje, kako sto kazav i vo kandidaturata, deka ne sum mnogu nadaren za pisuvanje postovi, pa i sega taka kje bide, povelete za dobroto na mladincive i da se izborime za nesto ako mozeme da pokazeme povekje od nasata selekcija.
Pozdrav uste ednas do site moi glasaci sto glasale za mene, i se nadevam deka nema da ve razocaram. Pozdrav od
Emil-Tose Proevski.