Γιατι ρε συ; Μπερδεμενα τα λεω; Εγω πως τα καταλαβαινω αυτα που λεω (τα πιο πολλα τουλαχιστον...) .
Ας υποθεσουμε κατι αλλο: Προπονω μονο C , ετσι. Τπτ αλλο. Προπονω μονο C στο Εσωτ.Σουτ. Η λογικη λεει οτι σε 2-3 βδομαδες οι 2 19αρηδες C μου , θα παρουν lvl-up , ετσι; Ο πρωτος εχει προοπτικη 8 και παιρνει οντως το lvl-up μετα απο 2 βδομαδες. Ο δευτερος ομως, επειδη πχ εχει προοπτικη μονο 2, δεν το παιρνει (αλλα ειναι "φορτωμενος" ας πουμε στα 2/3 του να παρει lvl). Ωραια ως εδω;
Την παραταω λοιπον την προπονηση και το γυριζω Πασα στα PG μου. Το δευτερο C σου υπενθυμιζω οτι δεν εχει παρει το lvl-up. Περνανε 3 βδομαδες και πουλαω τον δευτερο C και τον παιρνεις εσυ. Εσυ προπονεις Εσωτ.Σουτ. Επειδη ο παικτης ειναι στα 7 και 2/3 , με την πρωτη προπονηση που θα του δωσεις κατευθειαν θα παει 8 !
Παντου υπαρχουν δεκαδικοι αριθμοι που δεν φαινονται. Ολοι βλεπουμε ενα Χειρισμος 7 , αλλα μπορει να ειναι 7, μπορει να ειναι 7,4 μπορει να ειναι και 7,9 !!!
Οσον αφορα τον Γυμναστη 4 ή 5 , αν ενας παικτης ειναι πχ στο 7,10 , ο Γυμναστης 4 θα του δωσει ενα +0,40 και θα γινει 7,50 , ενω ενας Γυμναστης 5 θα δωσει στον ιδιο παικτη ενα +0,55 και θα γινει 7,65 (7,10+0,55) .
Last edited by GM-Macedonian at 8/13/2009 5:42:56 AM
Γεννήθηκες μαύρος, έζησες άσπρος. M.Jackson ζεις, για πάντα Παοκτσής.