Pas mane centrai ganetinai universalus neveltui tokie reitingai ir sakyciau nelogiska, kad mane uzmeto dvitaskiais varzovo PF juolab, kai ginuosi nuo ju. Kita vertus maziukai pas mane nera kosminiai, bet yra pakankamai padorus.
Nelogiska cia lygint lietuviu zaidima su buzerio varikliu, nors labiau domiuosi futbolu galeciau rasti kruva paaiskinimu prastam lietuviu zaidimui. Vienas is ju ir vienas svarbiausiu kamuolio izaidinejimas, ka atlieka maziukai. ... zodziu galima surast kruva argumentu del prasto zaidimo.
Griztant prie buzerio vel jei komentuoji, komentuok kokretu atveji ir isvardink mano pralaimejimo priezastis pagrizdamas variklio logiskumu.
Dabar as logikos nematau nes zaidziau artimais pries gynyba 1vs 1 Mano artimu reitingas stiprus aukstas varzovo vidine gynyba blogas ar kaskas panasaus, jis naudoja iprasta puolima pries mano gynyba koncentruota pries artimus turedamas pusetinus dvitaskius pries gerbiama vidine gynyba vos lenkia jis mano isorinia gynyba savo tolimais metimais, kovoja del kamuoliu gerokai prasciau uz maniskius. Lenkia jis siektiek atakos sklandume ir cia jo antras smulkus jo pranasumas pries mane.
Isvados: As puoliau ten kur varzovo gynyba buvo gerokai silpnesne uz mano puolima. Jis paskirste savo puolima, kur 50 procentu jo ataku turejo uzklimt mano gynyboi, kita 50 turedami nezimu pranasuma galejo siektiek uzpult. As turejau negincijama pranasuma kovojant del kamuoliu, kas turetu reikst kruva pakartotinu progu. Ir cia nedidelis pranasumas atakos sklandume padaro, tai, kad jis laimi. Jo PF uzmeto maniskius dvitaskiu pataikymo procentas vienodas...
Belieka dabar tau logiskai paaiskint kur as nesu teisus?