Ma ei taha siin küll teie vaidlusesse sekkuda aga toon siinkohal siiski välja Jõe ülemise 10 skilli punktisumma-109. Selle arvuga võiks ta vabalt veel koondist abistada. Samas ei tea ma kui ühtlaselt on jagunenud tiimi RV sf-ide skillid nii et rohkem ma ei räägi.
Meeste valik alanud hooajaks koondisesse toimub selle nädala jooksul. Täna lõppenud sõpakate tsüklis sai proovitud erinevaid taktikaid, mehi ja ning tehtud väheke heameelt ning antud lisamotivatsiooni head trenni teinud klubidele. Jõe on jätkuvalt Eesti mõistes top 10-15 kandis tagamees ning kindlasti kaalun tema koondisesse kutsumist. Kui siin jätkata meeste koondisesse valimise teemal, siis enam-vähem võrdse skillijaotuse korral kipun eelistama meest, kes saab jäkuvalt trenni. Muidugi tulevad siin veel mängu erinevaid faktoreid nagu klubi usaldusväärsus (sh. vormihoidmine, lubaduste pidamine, mehe mitte turul solgutamine jms.), mehe erinevad lisaoskused (nt. kogemus) jms.
Veel foorumi kihama pannud mehest, Maario Prulerist, rääkides, siis jah, tema pika mehed skillid va. blokk on kõik pruunikas värvuses, nii et mõnevõrra erinev mees kui Jõe või kes iganes muu Eesti üle 100 skillipunkiga mängumees. Konkurendid said nüüd korraliku vihje, aga ega mul siin midagi varjata pole, asjalikumad mehed on sellest juba ammu aimu saanud:)