ano,je pekne ze chces poukazat na oblasti,ktore su dolezite,ale cele mi ide o to, ako si ten tvoj text napisal. mne to pride trosku povysenecke z tvojej strany voci kandidatom, len za to ze ty vies ohladom enginu,alebo inych veci viac ako ostatni. uz len tie tvoje otazky co si sa ich pytal a akym stylom....neviem,neuraz sa jednoducho sa tie otazky(alebo mozno skor prikazy) daju polozit aj normalnejsim sposobom ako "vysvetli mi toto" , "vysvetli mi hento". tak isto otazka ohladom JS,ktoru asi kazdy trenoval vo vacsine v treningu 1on1 (samozrejme ze zalezi na hracoch v kadri a celkovo) si im hned odpovedal ze by to trenovali cez trening JS a tym ako keby si ich hned odpisal,lebo sam vies aka varianta je asi ta lepsia. a pod.
a este k novsiemu prispevku: ake pod tlakom? mna o chvilu cakaju maturity a tam by som asi mal byt pod a aj budem pod tlakom. ja BB beriem ako hru celkom vazne,ale urcite by som ju nechcel brat az tak vazne,aby som po prehratom NT zapase bol pod nejakym tlakom. ved je to hlavne o zabave.
Neviem,ja by som teda asi nebol vhodny kandidat na NT,neviem ci som v tom sam,ale jednoducho mam pri tejto hre asi ine priority.
tot vse odomna :)