Zreszta narzekasz, ze w tym sezonie U21 jest słaby rocznik i nie ma co spodziewać sie sukcesów, ale czy to nie jest pierwszy rocznik, który w pełni pod Twoim nadzorem powstawał?
Narzekam? Błagam... litości, w którym miejscu? Stwierdzam fakty - obiektywnie. Nie w każdym sezonie jest taki skład jak rok temu... zresztą mistrzostwo Europy to też zasługa świetnego poprzedniego sezonu i wywalczenia przywileju bycia gospodarzem tej imprezy.
Jeszcze napisz człowieku, że to moja wina, że najlepszy zawodnik tego rocznika (pokroju Wyrazika) nie trenował 3/4 sezonu z powodu zawieszenia właściciela. Albo, że akurat czołówka mimo tego, że fajna, ma niski potencjał. Ręce opadają. Jak jest dobrze, to cisza... jak się zaczynają kłopoty to na prawo i lewo oszczerstwa (tak jak wpis o "braku czasu" w związku z bazą ze skillami historyków - zamiast prawdy o tym, że po prostu nie chciałem jej przekazać), przeinaczanie tego co piszę, a nawet wprowadzanie w błąd (baza czterech roczników w dwie godziny - śmiech na sali!!!)... A jako ochotnik do pomocy w skautowaniu zgłosił się jeden człowiek... ehhh... Polska - najsilniejsza społeczność w BB
Ps. DZIĘKUJĘ Uszol - jesteś drugi. Jutro napiszę co i jak.
Ps. A ja znikam z forum... jak większość osób - będę tylko tam, gdzie w związku z U21 muszę. Szkoda zdrowia... i całej reszty.
Pozdro i również powodzenia życzę.
Last edited by borczi at 4/18/2014 6:56:39 PM
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)