nem offolok az nt topikban...
@Pipíítáá
Az, hogy pökhendi vagy nem pökhendi az ismertségem, kollégáim abszolút nem zavarják.
Ők szeretnek engem így ahogy vagyok. Én is les..om mást stílusát, mert nem abból ítélek, hanem abból amit mond. Nem kell a stílusomon lovagolni, nem tudok másmilyet felvenni.. Fogadjatok ti is el úgy ahogy másik két tucat ember már megtette.
Itt is volt korábban hasonló okból másnak összetűzése a néppel, őt sem a stílusa, hanem a szaktudása alapján értékelem kiválónak
Azt viszont igencsak zavar, ahogy ilyen színes stílusban ki lettem nézve a válogatott-tól
@Charlie
Láz gyötör :) Azt mondtad soha nem állsz velem szóba 2 órával ezelőtt :D
Olyan környékről származom (É-Mo.), ahol már fel sem tűnik és rutinból teszek rájuk.. :) de nem mind ítélem el pl szemszín alapján eleve!
Akkor se mindenki eleve gonosz, ostoba stb.. csak ott kezdődik a "bajotok", hogy elmondom egyszer és semmi megerősítés nem jön, aztán mondom sokadjára is, de végül csak kiforgatod a mondadóm és abból persze, hogy nagy perpatvart csinálok. Nem azt mondtam ugyanis, amit állítasz!
Mit nem tudsz elhinni a bemondásból? Amit írsz, az is "bemondás" Én értelek, te miért nem értesz engem? Írtam, hogy van tervadat és tényadat., Amit mondtam az tény, a másikra tegyél magasból, mert csak hasraütés!
A blöffölés meg abból eredt, hogy nem érezted meg a 14 és 15 közti difit tehát muszáj voltam rámondani még, hogy nagyobb legyen és meglásd végre a lényeget.
Center: te miért vagy rest maxra edzeni Czédlit? új Ferling lehetne, már több szezon óta nem volt ekkora sanszunk egy olaszokhoz hasonló 17-16-15-ös emberre! Van pénzed is tartani, de nem teszed ellenben kritizáltál miért Kismiska edz az 5000-es arénával monstert?
Na,mégis? Mert te vagy a hozzád hasonló pénzes csapat nem hajlandó monstert edzeni!
És innen ered az állandó kérdésem, hogy akkor mégis ki edzzen?
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 10/3/2013 1:17:57 PM