BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > Koperboy

Koperboy

Set priority
Show messages by
This Post:
00
258719.89 in reply to 258719.86
Date: 5/18/2014 2:49:01 AM
Overall Posts Rated:
116116
A je kaksna razlika, ce bi cveto se vedno upravljal sumljak in po mojih navodilih bidnil rojca? Jaz sem pa navrsnika preplacal pri njegovih 22ih, a ne bi smel,ker sem s.tem naredil sranje v tisti ligi in dal "neupraviceno" prednost takratnemu lastniku?
Kaksno prednost bi imel rojc v sumljaku, pa sem ze povedal.

From: Koperbox

This Post:
00
258719.90 in reply to 258719.77
Date: 5/18/2014 2:55:19 AM
Overall Posts Rated:
116116
Ne, jaz sem z multiaccountanjem zakljucil. Mislis da mi je bilo v veselje izgubiti igralce, v katere sem vlozil 9 sezon treninga?
Hotel sem samo reci, da ce kdo hoce dobro vodeno repko, bo glede na moje preteklo delo volil mene. To je vse.

This Post:
00
258719.91 in reply to 258719.76
Date: 5/18/2014 3:25:05 AM
Overall Posts Rated:
116116
Ne bom se vec pregovarjal z nekom, ki v cloveku kljub njegovemu vecletnemu dobremu delu zaradi ene napake vidijo sam negativizem. Ko smo se z mladinsko repko dosegali zgodovinske uspehe, so bil lepo tiho in ti je bilo vseeno, zdaj pa si prilezel iz svoje luknje in si najbolj glasen. Taksnih zadrtezev, ki v cloveku niso sposobni videti eme pozitivne stvari,poznam dovolj v RL in se mi ne da z njimi ukvarjati se tu gor. Kar se tice mene, sva zakljucila.
P.s. Mr.x je imel vec accountov, da je glasoval zase na volitvah, pa nisem imel nobenih zadrzkov pri sodelovanju z njim in se zdaj mi tega ni zal. Mogoce bi mogel tudi ti kdaj kaj takega poskusiti. Ne boli, ves.

This Post:
44
258719.92 in reply to 258719.91
Date: 5/18/2014 4:48:59 AM
docholidaj
SKL
Overall Posts Rated:
9696
Tvoja dejanja opravičuješ z neko Robin Hoodovsko logiko, češ goljufal sem, a v dobro drugih.To ni in ne more biti opravičilo.Na koncu poskušaš krivdo prenesti na nekoga, ki je nepravilnosti opazil in nanje opozoril. Kriv je torej tisti, ki na lumparije opozori in ne tisti, ki jih počne. Skrajno sprevržena logika, povsem v skladu z napisanim v mojem prvem postu. Niti z eno besedo nisi argumentirano ovrgel mojih trditev ( ker tega tudi ni možno), ampak si vztrajno na stališču, da je bila ena napaka za katero si bil kaznovan. Ni bila ena napaka, celotno tvoje delo je bilo napačno, ker si ga zasnoval na napačni platformi. Goljufanja! Sam si povedal, da si imel več računov, da si uporabljal račune drugih, na neprijetna vprašanja pa NOČEŠ odgovoriti. Od kot ti gesla, zakaj nakup tistega igralca, koliko je bilo glasov na tak način pridobljenih....
Zaradi mene si lahko tisoč naslednjih sezon selektor in tudi stokrat svetovni prvak, pa bo to zame mnogo manj vredno od ene same zmage v 5. ligi dosežene na pošten način.
Kar si napisal na koncu pa kaže na tisto bistveno razliko med nama. Zate cilj opravičuje sredstva - kakršna koli, zame ne. Sam ne bom zavestno sodeloval z nekom ,ki goljufa... in verjemi ... boli ( vsaj tiste ki imamo tisto nekaj kar se imenuje VEST !

This Post:
11
258719.93 in reply to 258719.92
Date: 5/18/2014 5:15:50 AM
Overall Posts Rated:
3737
Celotna situacija res spominja na RL. Nisem clan nobene "stranke" in tudi ne nameram bit. Igram svojo igro in verjetno zato moj igralec, v katerega sem vlozil ogromno truda ni bil niti povohan za letosnji NT. Drugi moj treniranec je sicer v U21, vendar je postavljen v rezervo za krilo, je pa za cca. 10 skilov boljsi od startnega KC-ja. Zahteval sem argumente za tako vodenje in jih se vedno nisem dobil. Zato vztrajam pri odlocitvi, da se moj igralec zapusti U21!

This Post:
00
258719.94 in reply to 258719.92
Date: 5/18/2014 5:34:31 AM
Overall Posts Rated:
116116
Odgovoril sem ti na vsa vprasanja. Nisem kriv, ce noces prebrati. Da ti olajsam delo, ti napisem se enkrat: uporabniki so mi sami od sebe poslali gesla. Zakaj, pa jih sam vprasaj. Jaz ne vem.
Nikoli nisem opraviceval svojih dejanj. Res preberes tisto, kar hoces! Nic ne morem, ce ti bralno razumevanje pesa. Iz mojih farm pa ni prisel niti en igralec, ker sem jih imel komaj par tednov, preden so me.banali.
Na vsa neprijetna vprasanja sem.odgovoril, ker nimam kaj skrivat. Ce gres se enkrat brat moja sporocila, najdes not vse od rojca, gesel in ne vem se cesa. Ce pa koga se kaj zanima, naj kar vprasa.

Pa mimogrede, tvoj witch hunting je ze prav pateticen. Tvoji posti so polni neresnic in zgresenih namigovanj, vse z namenom, da me prikazes kot najhujsega kriminalca po bin ladnu. Ej, ce ti je to v uzitek, knock yourself out. Jaz ti nimam vec kaj povedati.

Last edited by Koperbox at 5/18/2014 5:37:32 AM

This Post:
00
258719.95 in reply to 258719.94
Date: 5/18/2014 6:07:27 AM
docholidaj
SKL
Overall Posts Rated:
9696
Pa povzemimo, da tudi jaz zaključim s tabo.

1. Za Rojca trdiš, da si ga bidnil v interesu repke. NE DRŽI. Rojc je bil do konca sezone poškodovan, torej za repko neuporaben ! Pozneje se je za bistveno nižjo ceno vrnil k staremu lastniku. Posledice: Rudar je dobil denar za drugega izjemno dobrega igralca, s tem je zaslužil ( bil je veliko cenejši ) in imel na raspolago bistveno močnejšo ekipo, kot bi bila s POŠKODOVANIM Rojcem! Epilog : Rudar v tesnem dvoboju premaga Pigse in v finalu Matematike! Dejstvo : Korist je imel samo RUDAR, ostali so bili oškodovani!

2. Glede računov trdiš, da so ti jih iz neznanega razloga poslali uporabniki sami. NEPREVERLJIVO. Tu gre samo za tvojo besedo, ki pa je dokazano neverodostojna.

3. Ne gre za lov na čarovnice. Teh ni, vsaj jaz jih ne poznam. Gre pa za lov na GOLJUFE. Ti po dokazano obstalajo.

4. Imenuj in dokaži eno samo neresnico v mojih postih, pa ti zagotovim ( in moja beseda velja ), da za vedno utihnem na tem forumu.

From: Mr.X

This Post:
00
258719.96 in reply to 258719.91
Date: 5/18/2014 6:10:25 AM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
Ne bom se vec pregovarjal z nekom, ki v cloveku kljub njegovemu vecletnemu dobremu delu zaradi ene napake vidijo sam negativizem. Ko smo se z mladinsko repko dosegali zgodovinske uspehe, so bil lepo tiho in ti je bilo vseeno, zdaj pa si prilezel iz svoje luknje in si najbolj glasen. Taksnih zadrtezev, ki v cloveku niso sposobni videti eme pozitivne stvari,poznam dovolj v RL in se mi ne da z njimi ukvarjati se tu gor. Kar se tice mene, sva zakljucila.
P.s. Mr.x je imel vec accountov, da je glasoval zase na volitvah, pa nisem imel nobenih zadrzkov pri sodelovanju z njim in se zdaj mi tega ni zal. Mogoce bi mogel tudi ti kdaj kaj takega poskusiti. Ne boli, ves.

Jp res je mel sem vec accauntou , od frendov ker pac "neznajo" igrt in naj jim pomgam, potem sem jim rekel naj me volijo , spet "kje to nardim" pa sem poklikal namesto njih.Oni so se s tem strinjali in nevem kje bi bil tu problem, tako kot si ti Koperboy pomagal veliki vecini igralcev , sem pač jaz pomagal tistim 10 prijateljom , ki so potem volili mene. Razlika je blia le da sem se jaz logiral na njihove račune in ti ne. No dobil sem kazen , izgubil ekipo , ki se je borila za SKL ligo. Sedaj se ne pritožujem več.
Poleg tega pa pri tebi vidim samo pozitivno, to z Rojcem si pač zajebal jebat ga, jaz nimam kaj dosti proti SKLjevci pa imajo lahko zelo.

Lp

This Post:
00
258719.97 in reply to 258719.95
Date: 5/18/2014 7:47:44 AM
Overall Posts Rated:
116116
Noben problem, z veseljem ti zaprem usta.

Tvoj post št. (258719.92)
Sam si povedal, da si imel več računov, da si uporabljal račune drugih, na neprijetna vprašanja pa NOČEŠ odgovoriti. Od kot ti gesla, zakaj nakup tistega igralca, koliko je bilo glasov na tak način pridobljenih....

Moj posti št. (258719.67)
Smljak mi je geslo poslal sam.od sebe in mi rekel da bo nehal igrat, jaz pa naj z njimi naredim kar hocem. Rudar od navrsnika in rojca ni imel kaj dosti ker sta imela oba zelo slabo oripravljenost. Rojcu pa bi lahko treniral stamino/proste/pripravljenost ter mu dal idealne minute, kar pri rudarju zaradi klubskih interesov dostikrat ni bilo mozno.

Rojc je bil večino sezone na pripravljenosti 7 ali 8, ker je vecinoma igral v tesnih tekmah, kar je bilo razumljivo.

Da je moja beseda neverodostojna...heh. Niti enkrat se nisem zlagal glede ničesar, odkar igram BB. In zakaj bi že začel govoriti o Rojcu kar sam od sebe? Zaradi ničesar drugega kot da osvetlim situacijo, ker nisem hotel, da se Rudarja krivi za nekaj, kar ni naredil. Za to, da mi ne verjameš, pa si lahko siguren, da mi visi do Pakistana.

Tako, dokazal sem neresnice v tvojih postih...zdaj pričakujem, da boš mož beseda. Pa da vidimo to načelnost največjega pravičnika na našem BB.

This Post:
00
258719.98 in reply to 258719.95
Date: 5/18/2014 8:03:30 AM
Overall Posts Rated:
1717
Nehote se bom pa še jaz mal vmešal, kar se rudarja tiče,ga pusti kar na miru glede z kakšnim entuziazmom igra ta špil,kljub temu da mu časa primankuje,pa še reprezentanco je prevzel z velikim upanjem o izbolšanju le te(namreč ga osebno poznam).Kar se pa goljufij tiče je pa za mene že ta velika da se dogovarjate o tem z kako zavzetostjo bote šli v igro.

This Post:
11
258719.99 in reply to 258719.98
Date: 5/18/2014 8:43:00 AM
Overall Posts Rated:
130130
Pametna odločitev da kandidiraš imaš moj glas(RUDAR)

nato sledi to:
Po štirih tekmah reprezentance z novim selektorjem,so igre reprezentance bolj jalove,selektor se obremenjuje kako slabe igralce ima v kadru,namesto da bi iz tega kar ima iztisnil najbolše.Upam da bo v prihodnje igra reprezentance stekla in da bo selektor z neko jasno vizijo(ki jo v teh tekmah ni bilo videti) uspel nekaj pametnega izvlečt iz nje.

Sedaj pa to:
Nehote se bom pa še jaz mal vmešal, kar se rudarja tiče,ga pusti kar na miru glede z kakšnim entuziazmom igra ta špil,kljub temu da mu časa primankuje,pa še reprezentanco je prevzel z velikim upanjem o izbolšanju le te(namreč ga osebno poznam)

Nič več,mi ni jasno.... -_-

Advertisement