מסכים איתך בכל מילה הוא אשם בדיוק כמוהם , טוב נו אולי רק כמעט , הוא לא הגיע אליהם הביתה בית בית אוהד אוהד וקילל אותם עם עשרות שיכפולים שלו מול הבית הפרטי שלהם בשעות לא שעות מול הילדים וההורים שלהם , טוב נו אולי יש עוד כמה הבדלים הוא לא עבר לידם ברחוב וקילל אותם למול הבוסים שלהם בעבודה למול החברים הקרובים החברות הנשים טוב נו אולי זה באמת דומה אתה צודק שניהם ירדו לאותם פסים או שלא בעצם לא ... הוא בעצם מעולם לא קילל אף אוהד באופן אישי והם דווקא כן , ועל מה בעצם הם קיללו אותו על כך שהוא בחר בחירה לגיטימית לעבור למועדון אחר , בחר לעצמו מקום עבודה שונה אני לא רואה בזה שום פסול , החוליגאנים המפגרים שנקראים אוהדים ראו בזה פסול וקיללו אותו יומם ולילה ברשת פנים מול פנים ברחוב ואף בבית הפרטי שלו , מעניין נועם איך היית מגיב עם עשרות חוליגאנים עכשיו היו נעמדים מול הבית שלך מול ההורים שלך שנמצאים כרגע בבית ומקללים אותך ועל מה? על זה שבחרת לשרת ביחידה איקס ולא ביחידה וואי ומקללים אותך שעות ונמרצות מול החברה שלך , החברים , וההורים , והכי גרוע שאתה לא יכול לצאת מהבית לא לקניות ולא לשום מקום כי גם שם יקללו אותך ועל מה על לא עוול בכפך . לאחר מכן העוולות שהיית עושה כבר היו מצדיקות את הקללות (וכן היית יורד לרמות האלה כי אין ברירה זה פשוט מצב שאין איך להיחלץ ממנו , גם קורנפיין שהוא איש נעים הליכות בזמנו קילל אוהד בסופר שדחף אותו וקילל אותו ואת אשתו , ואני בספק שאם מישהו היה דוחף ומקלל אותך ואת אימך בסופר היית שותק ) לא העניין בקיצור ערן לא שה תמים נכון להיום אבל דיי כבר לשפוט אותו תאמינו לי זה לא כזה פשוט
, המאורעות אתמול החזירו אותנו לשפל המדרגה ,20 שנה אחורה לימי בוקה ריבר הרעים , ולצערי האשמים העיקריים הם המועדונים ובראש ובראשונה האוהדים החולגיאנים