BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 reprezentacija - sezona 30

U21 reprezentacija - sezona 30

Set priority
Show messages by
This Post:
00
267253.89 in reply to 267253.88
Date: 3/3/2015 1:45:11 PM
Overall Posts Rated:
21832183
Đokicu je stvorio prekaljeni košarkaški stručnjak iz ekipe Crvica, Duda Jovanović.

То је као када би рекли да је Дејвид Блат створио Леброна, Сале национале Теа, итд. :D

Није њега Дуда Јовановић створио већ Ивко, а надоградио немања9 (о U-21 је реч).

Велики поздрав Дуди који само наставља започети посао у ових 7 недеља колико је код њега и добро то ради те ће вероватно уместо Брасила он бити тај који ће играти за сениорску репку. :)

This Post:
00
267253.90 in reply to 267253.89
Date: 3/3/2015 4:41:40 PM
Overall Posts Rated:
590590
O jbt Tetak, vidis da je ceo post prožet dozom blagog humora. Ta rečenica koju si citirao je paradigma ironije - Duda nit' je prekaljen, nit' je stručnjak. Vidis da ga dere ko stigne u II.1. Osim Dorćola

This Post:
77
267253.91 in reply to 267253.90
Date: 3/4/2015 6:21:46 AM
Overall Posts Rated:
21832183
Коментар је био прецизан и тицао се заслуга у досадашњем развоју тог играча, а не о примесама хумора, легурама и осталом.

Тек ово друго не стоји ═ са танким тимом Дуда се одлично држи већ сезонама. Да је имао овакву арену на време не би ни био ту.
И ове сезоне има одличну позицију с обзиром на развојну политику клуба, нарочито у поређењу са оном од пре 6 кола (5 везаних победа отад) ═ победа више у односу на фењераша а само 2 мање у односу на другопласираног дају му наду да се има рашта и борити.
Скупо га је коштао Брасил ─ превише је остао у клубу и отишао је за мрвице (у односу на гомилу мноого лошијих играча од себе) а стално је добијао тренинг.
Да је тада имао Ђокицу можда би ђоку отишао у прву лигу али би зато имао фантастични, брилијантни и феноменоменоменоменоменални недељни плус као и арену од пар хиљада места више.

✪ ✪ ✪

Зашто у све гурам арену као Динкић ПДВ од 20%?

(*) Са довољно великом ареном (са правилним бројем места по секторима) уз примерене цене карата и добре резултате у лиги и купу (као и протеклих пар сезона) можете правити од пола милиона па и до пар милиона по сезони вишка у односу на лигашку конкуренцију.
Тај вишак може таман да покрије ангажовање играча који праве разлику (одмах или за пар сезона, по потреби).
Уколико имате и ростер који по платама не припада лигашком врху ─ ето лепе прилике да се врло брзо огледате са менаџерима који играју виши ранг.

✽ ✽ ✽

Какве везе има арена са тренирањем играча (младом па и сениорском репрезентацијом)?

Ко није разумео нека поново прочита претходни пасус (*)
Уместо за ангажовање матораца за пласман у виши ранг (или опстанак) тај вишак новца се може искористити за довођење много квалитетнијих младих тренираца вишег (или највишег) потенцијала, одличних тренера (стручног штаба, уопште).

Шта ће вам ϟϟ (стручни савет, штаб)?

- да донекле смањи трајање повреде и понекад предупреди исту
- да лаже навијаче када сте у серији пораза или да серију победа проглашава историјском не би ли дошло још више публике када сте домаћини или се задржао сличан број када подигнете цене карата.

❀ ❀ ❀
Рекао бих:
"Све је у економији!" - и погрешио бих.
"Све је у политици!" - и погрешио бих поново.
"Све је у стратегији!" - и опет бих био у криву.
Све ове 3 ствари су потребне (говорим/пишем само о ББ-у и управљању клубом) ➲ осмислити свој пут и држати се њега, уз мењање ситница ради исправљања грешака.
Али пре свега жеља и воља (уз ово претходно), јер дуг је пут.

https://www.youtube.com/watch?v=MAngirfkbqM
https://www.youtube.com/watch?v=778Ni2BP03I
https://www.youtube.com/watch?v=-xsMSxrk1a8
https://www.youtube.com/watch?v=s1j9Oe6f7MY
https://www.youtube.com/watch?v=RHPjuvWyhbw
◕ ◕ ◕

Обратити пажњу на избор тренинга и тренираца у недељама са (за већину) само 2 утакмице
{у недељи кад је ол-стар ═ ове сезоне то је следећа недеља, као и она (#) са реванш мечом финала плеј-офа и {TB} евентуалном трећом утакмицом финала плеј-офа ➲ у којој се добијају драфтовци и има 1 пријатељски меч}.

Како је готово немогуће имати 3 супер квалитетна тренирца ► приоритет дати бољима А♠ / млађима А♥.
Нема битног разлога да се прелази на тренинг 2 позиције ➲ јер ће ионако трпети само онај најлошији тренирац, кога треба ставити да због форме одигра те недеље бар 48мин на некој другој позицији (али не и ≈ 96мин).
У зависности од позиције тренираца може ићи и тренинг на 2 позиције (нарочито код виших играча).
Тренинг 1-1 је веома брз те се за ниже играче (плејеве, бекове, ниска крила) не мора ићи с њиме у узрасту од 18г.

Неки менаџери тај проблем (#) решавају пуштајући 2.-ги меч финала плеј-офа зарад веће зараде те недеље као и добијању екстра термина за тренинг свог пулена. {није за препоруку}

Обавезно заказивати пријатељске мечеве.

Не тренирајте форму, издржљивост и сл. бацања
═ + (6÷7) тренинга више до мечева U-21.

Last edited by jamais vu at 3/4/2015 7:17:23 AM

This Post:
44
267253.92 in reply to 267253.91
Date: 3/4/2015 9:42:12 AM
Overall Posts Rated:
229229
Ja kad vidim ovako dugacak post, samo ga preskocim. Ko ga je procitao, neka da lopticu na njegov post, ko nije neka da lopticu meni. Ali ne da bismo dobijali loptice, nego da posaljemo poruku njemu da nema svrhe toliko pisati, odnosno meni da nisam dovoljno socijalizovan sa ovom BB-zajednicom.

From: Lale
This Post:
00
267253.93 in reply to 267253.92
Date: 3/4/2015 3:34:47 PM
Overall Posts Rated:
136136
Dobili smo Beloruse ocekivano lagano (31813)." Svakoga dana, u svakom pogledu, sve vise napredujemo" :D Napredak je vidljiv i do kraja prve faze stvarno mislim da cemo koliko-toliko moci da se nosimo sa najjacima. Belorusi, naravno, nisu nikakvo merilo sto se tice tog napretka, ali Slovaci u narednom kolu ce biti.

Dobra stvar ove reprezentacije je sto su to igraci veceg potencijala (pogotovo centri), pa mozemo fino da izguramo primarne skilove. Naredna generacija se bas muci sa potencijalom, ali je po skilovima bolja od ove. Bice izuzetno zanimljivo voditi takvu ekipu koja, recimo, na krilima ima 2 sjajna igraca, ali potencijala 5 :) No, o njima vise u nedeljama koje dolaze.

Trenutna situacija u grupi je sledeca:
1 ) Srbija 5-0 +162
2 ) Slovensko 5-0 +87
3 ) Deutschland U21 3-2 +68
4 ) Andorra 3-2 +6
5 ) Belarus 2-3 -43
6 ) Slovenija 1-4 -17
7 ) Makedonija 1-4 -61
8 ) Moldova 0-5 -202

Vec sam pricao kako je bitno da Slovaci pobede Nemce, i to se (na moje iznenadjenje) i dogodilo. Nemac je ponovo uspeo da se sam pobedi :)

Sada imamo sjajnu situaciju. Trebali bi da izgubimo obe utakmice velikom razlikom da ne bi otisli u drugi krug. Igramo sa Slovacima koji su trosili ent na Nemce i nemaju razlog da trose ent na nas, jer pobedom protiv Belorusije idu dalje.

This Post:
11
267253.94 in reply to 267253.91
Date: 3/4/2015 5:21:33 PM
Overall Posts Rated:
6868
Pozdrav za starog rivala, nadamo se u nekim buducim vremenima novim duelima. :) Nista nisi slagao, sve si u pravu. Ivko draftovao i trenirao, Nemanja napravio U21 reprezentativca od njega, ja sam tu da nastavim ono sto su oni zapoceli. :) Pusti Zvoneta, ne moze da podnese ovaj niz poraza na obali Drine. :p Nije sramota izgubiti u Crvici, mnogi su tu padali. I mnogi ce. :)
Uzgred, cestitke i javno selektoru na sjajnom poslu koji obavlja za sada. Radujte se ljudi ovim lepim rezultatima.

This Post:
11
267253.95 in reply to 267253.94
Date: 3/5/2015 10:54:29 PM
Overall Posts Rated:
21832183
Море боље д' у'ватимо неког сома ко онај талијанчић од 127кг. Може и младица ;)

У Црвици некад било тесно у "Hell"-у, и због честих нереда је све врвело од полицајаца.
Арена за 11 000 душа а унутра стане 16 000 полицајаца :P

https://www.facebook.com/16996543207/photos/a.101522507424...

»Radovan III« "16 000 policajaca"
https://www.youtube.com/watch?v=fQ4M4ViJ108

Last edited by jamais vu at 3/5/2015 10:57:39 PM

This Post:
00
267253.96 in reply to 267253.95
Date: 3/9/2015 10:33:01 AM
Overall Posts Rated:
136136
Danas od 15.30h igramo prvi od dva odlucujuca meca za prolazak u drugu fazu i budemo medju najboljih 12 ekipa u Evropi. Samo u teoriji ima sanse da ne prodjemo jer bi trebali da izgubimo obe naredne utakmice i to velikom razlikom.

Bilo bi lepo da vec danas izborimo prolaz, pa da mec sa Nemcima bude samo formalnost. Sto se tice Slovaka, imaju 5 pobeda kao i mi, ali bi trebali biti kvalitetnija ekipa.

Nisam ni primetio da se utakmica igra sat ranije pa vas zato nisam obavestio :)

Srbija - Slovacka 15.30h Vidimo se na chatu

Last edited by Lale at 3/9/2015 10:36:44 AM

This Post:
33
267253.97 in reply to 267253.96
Date: 3/15/2015 7:30:56 PM
Overall Posts Rated:
136136
Kao sto vecina vas koji pratite u21 zna, pobedom protiv Slovaka smo prosli u drugu fazu EP u Estoniji. Osnovni cilj je ostvaren, a ispeglane su i mnoge rupe zahvaljujuci fantasticnoj saradnji sa menadzerima. Odrzavanje forme i treniranje se trenutno odvija po mojim zahtevima i na tome sam veoma zahvalan. Nadam se da ce se ta praksa nastaviti i kroz nastavak takmicenja.

Sutra nas ocekuje mec protiv Nemaca, koji je revijalnog karaktera za nas. Pobedom bi bili prvi u grupi i verovatno se nasli u istoj grupi kao i Spanci i Italijani. Ukoliko bi se slucajno desilo da zakasnimo na utakmicu, ili ne daj Boze uopste ne dodjemo, pali bi u grupu u kojoj ce (najverovatnije) dva najjaca tima biti Rusi i Litvanci.

Izneo sam predlog ekipi da za vreme odigravanja utakmice odemo na po jedan "kali" (popularno pice u Estoniji) i da se malo upoznamo sa znamenitostima Talina, ali takav predlog nije naisao na odobravanje pojedinih igraca. Naime, Djokica Boskovic i Veselin Andjelinovic su izrazili svoje ostro protivljenje, jer kako kazu, jedino u dresu reprezentacije i imaju priliku da pobedjuju :)

Da li cemo na kali ili na utakmicu, jos ce se videti.

Last edited by Lale at 3/15/2015 7:32:43 PM

From: Ogi

To: Lale
This Post:
00
267253.98 in reply to 267253.97
Date: 3/15/2015 7:38:33 PM
Overall Posts Rated:
172172
Naime, Djokica Boskovic i Veselin Andjelinovic su izrazili svoje ostro protivljenje, jer kako kazu, jedino u dresu reprezentacije i imaju priliku da pobedjuju :)

opa... :PpP

Last edited by Ogi at 3/15/2015 7:39:01 PM

This Post:
00
267253.99 in reply to 267253.97
Date: 3/15/2015 7:53:29 PM
Overall Posts Rated:
590590
Ahahaha sjajno)) istinu zbore Djokica i Veselin.

Advertisement