BuzzerBeater Forums

Türkiye - II.2 > Kobe Bryant Sezonu

Kobe Bryant Sezonu

Set priority
Show messages by
This Post:
00
303085.89 in reply to 303085.88
Date: 3/15/2020 5:05:22 AM
dürbinar sharks
III.16
Overall Posts Rated:
151151
ben niye bu kadar fark yedim ya bu takıma çekidüzen vermek lazım

This Post:
00
303085.91 in reply to 303085.88
Date: 3/16/2020 1:30:55 AM
Overall Posts Rated:
144144
Al şu 200 lirayı sessizce kupa maçına odaklan :D

Keşke kupadaki rakibim de "Al şu 50'yi, maça asılma" dese de biraz para birikse kasada. :)

This Post:
00
303085.92 in reply to 303085.90
Date: 3/16/2020 1:35:46 AM
Overall Posts Rated:
144144
3-2 ye üçlük atamamışsın hocam. Grilo da iyi savunma yapıyor kıdısporda.

Savunmadan kastın, adam sakatlamaksa evet Grilo tam zamanında sakatladı Osman Abaç'ı yoksa maçı kaybedebilirdim. Osman Abaç sonlara doğru kesin faul problemine sokardı Grilo'yu. :)

This Post:
00
303085.94 in reply to 303085.93
Date: 3/16/2020 6:19:44 AM
Overall Posts Rated:
144144
Hayatına kastetmek demek istedim.

Çanakkale geçilmez nidalarıyla... adam demek ki kendini göstermek istemiş.

Gerçi doğru bir tespit aslında. Bana transfer olduktan sonra oynadığı ilk maçlarda bende bir hayal kırıklığı yarattı düşük performansıyla ama sonradan toparladı.

This Post:
11
303085.95 in reply to 303085.1
Date: 3/17/2020 2:32:27 AM
Overall Posts Rated:
144144
Evet sayın seyirciler, KIDISPOR hocamızın virüsten izole edilmiş ve kimsenin yerini bilmediği özel sığınağından gerçekleştiriyoruz bu röportajı. Bu akşamki maçta takımı bu sığınaktan idare edecek.

-Hocam sıkı önlem almışsınız da oyuncuların canı yok mu? Onları göndermişsiniz deplasmana?

-Onlar genç, ben risk grubundayım. Üstelik bizim için ligin en kritik maçı, hükmen bir yenilgiyi kaldıramayız. Ayrıca maç seyircisiz oynanacak ve Litvanyalı ponpon kızlar bence bütün sorunları unutturur bizim abazalara! Umarım basket oynamayı unutturmaz! Hem Puckins Arena ligin en hijyenik ve konforlu salonu seçildi geçen sezon. Hayyam Beyle konuştum az önce, maç içinde de tavandan yağmurlama yöntemiyle salona dezenfektan sıkılacakmış. Şu an en güvenli iki yer varsa, biri burası, diğeri de Puckins Arena.

-Peki hocam, maça gelecek olursak; rakibiniz son dakika transferleri yaptı pota altına. İşiniz zora girdi gibi sanki biraz?

-Kağıt üzerinde öyle görünüyor ama aldığım duyumlara göre Avustralyalı pivot pek mutlu değilmiş bu transferden. Memleketinden bir takıma transfer olup jübilesini orada yapmak istiyormuş fakat yüksek maaşı yüzünden fazla teklif veren olmayınca Türkiye'ye gelmeye mecbur kalmış. Kendisine mesaj attım, bu akşam "Başım ağrıyo, kıçım ağrıyo" filan deyip fazla asılmazsa maça, sezon sonunda kendisini memlekete bizzat kendim götüreceğimi yazdım. O da yanıt olarak teşekkür edip; kendisini çok formsuz hissettiğinden koçun bu akşam yedek oynatabileceğini veya hiç oynatmayabileceğini, eğer olur da ilk 5 başlarsa da zaten pek etkili performans gösteremeyeceğini söyledi. Diğer Yunanlı transfere de mesaj attım ama o dönüş yapmadı. Sanırım o halinden memnun ve ilk 5 başlarsa en çok o başımızı ağrıtabilir ama ben pota altı oyuncularıma güveniyorum. Özellikle Grilo'ya! Bakalım bekleyip göreceğiz akşam.

- Hocam burası da baya güvenliymiş. Akşamki maçı buradan beraber takip edelim mi koç? Hazır kameraman arkadaş da buradayken maç sırasında belki canlı röportaj, program filan birşeyler yaparız işte.

-Nooldu len? Az önce bana hava basıyorsun, oyuncuların canı yok mu diye artiz! Akşama özel misafirlerim olacak. Kazımcığım kendini iyi hissetmediğini söyledi. Akşam da gene kritik bir maçları var. Buradan takip edecek kendi maçını da. Benim pansumancı doktorun methini duymuş. Maç sırasında tansiyon filan fırlarsa o hünerli elleriyle benim doktor anında müdahale edecek. Sizde doktor yok mu dedim. "Erdem Bey tasarruf tedbirleri genelgesi çerçevesinde doktoru şutlamıştı en son ve kendi özel doktoru bazen maç saatine denk gelirse uğruyor salona. Adam da haklı şimdi, takıma takviye mi yapsın, salonu mu genişletsin, personel mi alsın, salonu mu ilaçlatsın, o da şaştı. Ponpon kızları birkaç aylığına memleketlerine göndersek bütçemiz acayip rahatlar dedim, oyuncuların performansı (!) düşer olmaz dedi! Dün salonu ilaçlatmak için aldığımız solüsyonları bile eczaneye veresiye yazdırmış, bu akşamki salon gelirlerinden öderim diye ama şansa bak ki maçlar seyircisiz oynanacak bu akşam. " dedi. Sen de bir köşede sessizce duracaksan kal, yoksa yallah.

-Sizlerin işi de zor hocam. Teşekkürler röportaj için. Evet sayın izleyiciler, bizi izlemeye devam edin.

This Post:
00
303085.97 in reply to 303085.96
Date: 3/17/2020 4:48:30 AM
Overall Posts Rated:
144144
Belediye ile görüştüm yol da yapacaklar mis gibi olacak.

Vay arkadaş, ben de başvurdum belediyeye, salonun önündeki yolu genişletmek için. "Dezenfektan ürünleri ateş pahası, bütün gelirleri Ostim'de dezenfektan üreten firmalara avans olarak ödedik. Kasada para yok. Olsa dükkan senin ama istersen bütün salonu ücretsiz dezenfekte ederiz Kıdıcığım" dedi başgan. Demek para varmış! :@

This Post:
11
303085.98 in reply to 303085.1
Date: 3/17/2020 4:33:45 PM
Overall Posts Rated:
144144
Evet sayın seyirciler, Kıdıspor için sezonun en kritik maçı hiç de beklendiği gibi karakolda filan bitmedi. Hatta maç sonunda ponpon kızlar birer öpücük kondurarak uğurladı Kıdısporlu oyuncuları.

-Hocam sunpower, dürbinar, schweppes derken konferans lideri ile aranızda sadece 1 sayılık bir fark kaldı. Hayırdır?

-Valla hiiç bana TBL MBL deme, rüyalarımı kabusa çevirme! Kupada devam etmek isteyen takımlar, lig maçlarını feda ettiler, piyango gene bana çıktı hepsi bu. Sezon içinde revize ettiğimiz hedefimiz olan 2. sırayı iyice sağlama almanın rahatlığı ve mutluluğu içindeyiz ama Schweppes'in yeni transferleri ayaklarının tozuyla çıktıkları ilk maçta göz doldurdular. Schweppes kupadan elendikten sonra çok can yakar Puckins Arena'da benden söylemesi!

-Bu arada Kazım Bey biraz mayışmış görünüyor. Takımının bu akşam aldığı yenilgi yüzünden bir tarafına inme inmiş olmasın sakın?

-Yok, inme filan değil. Tayland'dan sırf bu akşama özel getirttiğim masözler Kazımcığımı epey bi yoğurdular, ondan böyle oldu. Erdem Beye de o kadar teklif ettim sen de gel diye ama yok takımın başında olmalıymış da falan da filan. Kılıbığım diyemiyor da!

- Erdem Beyi çok mu seviyorsunuz??

-Çookk!

-Evet, söz merkezde.

This Post:
00
303085.99 in reply to 303085.98
Date: 3/17/2020 5:18:45 PM
Overall Posts Rated:
287287
işte oldugum icin maci izleyemedim ama ilk 5 ciktigin taktirde kesin yenilecegimi de biliyordum. oyuncular formsuz ne kadar özellik olsada yetmiyor. planimi hep all star sonrasi yaptigim için simdilik her maci yenilebilirim . all stara kadar para kazanmaya devam 💰 😄

Advertisement