BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 54 “Strike first. Strike hard. No mercy.”

Σεζόν 54 “Strike first. Strike hard. No mercy.”

Set priority
Show messages by
This Post:
11
310939.89 in reply to 310939.88
Date: 9/4/2021 12:45:28 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Ναι,για μένα είναι σχεδόν το ίδιο, αν όχι το ίδιο "παράπτωμα"...!

Αποκτώντας οποιοδήποτε πλεονέκτημα (λόγο συνεννόησης κ όχι στρατηγικής) ,αυτόματα δεν αδικείς κάποια άλλη ομάδα...?

This Post:
00
310939.90 in reply to 310939.89
Date: 9/4/2021 1:00:13 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Αν θες το βλέπουμε κ σε παράδειγμα...

Στέλνω στο φιλαράκι τον Αετό να πάμε αμοιβαία χαλαρά ώστε να πάω με μαξ ενθουσιασμό να κερδίσω τα Αγγούρια...
Δεν θα αδικούσα έτσι την ομάδα των Αγγουριών αν το επέλεγα...? ¨εχει αξία μετά η όποια νίκη μου...?
Νομίζω πως όχι...!

(τυχαία το αναφέρω το παράδειγμα γιατί το ματς ήταν πολύ οριακό και μου έχει μείνει)

This Post:
11
310939.91 in reply to 310939.89
Date: 9/4/2021 1:17:34 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Δεκτό και σεβαστο. Εμένα η γνώμη μου πάνω σε αυτό είναι ότι:

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετικη. ΣΕ ΟΛΕΣ αποκτάς πλεονέκτημα άλλες φορές μεγαλύτερο άλλες μικρότερο. Είναι αλλιώς η αμοιβαία χαλαρή, αλλιώς αυτό που έγινε με μένα και τον τεράστιο και αλλιώς το να στηθεί ματς και να σωθώ εγώ πχ τελευταία αγωνιστική επειδή στήθηκε ματς και να πέσει κάποιος άλλος.

Αυτό που θέλω να πω ότι κάθε περίπτωση έχει διαφορετική βαρύτητα και στο δικο μου το μυαλό υπάρχει ένα συγκεκριμένο όριο. Δεν είμαι τόσο αυστηρός όσο εσύ.

Δε θα δεχομουν πότε να κερδίσω ή να δώσω ματς για να σώσω πχ εσένα και να ρίξω τον Κοτιδη ή το αντίστροφο. Αν μου έλεγες όμως να πάμε χαλαρά εφόσον θα χτυπήσουμε και οι 2 το ματς θα το δεχομουν. Δε θα σου έστελνα από μονός μου αλλά θα το δεχομουν.

Το λάθος σε όλο αυτό κατά τη γνώμη μου είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανονισμός και δεν απαγορεύεται όπως είπες κι εσύ στη συγκεκριμένη περίπτωση. Θα έπρεπε να υπάρχει αν θέλουμε να παίζουμε επι ίσοις όροις και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αλλιώς θα συμβαίνει αυτό που συμβαίνει σήμερα.

Προσωπικά έχω λάβει δεκάδες μηνύματα διαχρονικά για αμοιβαία χαλαρή από πολλούς μάνατζερ. Όπως αντιστοίχως έχω ενημερώσει και έχω ενημερωθεί πολλούς ότι δε θα κατέβω ή δε θα κατέβουν από την Παρασκευή ώστε να κάνουν τα κουμάντα τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Δεν το λέω αυτό για να ελαφρύνω τη θέση μου καθώς δεν αισθάνομαι ότι χρειάζεται να απολογηθω ή ότι έχω κάνει κάτι λάθος.

Όσοι έχουν την ανάγκη να κατηγορήσουν εμένα κανονικά πρέπει να κατηγορήσουν τους κανόνες του παιχνιδιού που σου επιτρέπουν να κινηθείς με βάση την υποκειμενική κρίση του καθενός και όχι με βάση μια κοινή γραμμή για όλους.

Πλην εσού που απ'ότι φαίνεται δεν έχεις λειτουργήσει ποτέ έτσι και του Λέικερς που δεν γνωρίζω είμαι βέβαιος ότι όλοι οι υπόλοιποι ( και όχι μόνο) που αναμείχθηκαν σε αυτή την κουβέντα έχουν τουλάχιστον μία και περισσότερες φορές προ συννενοηθει κατι. Για παράδειγμα ο Ξεφτιλαικος "ενοχλήθηκε" απ'το συγκεκριμένο γεγονός αλλά είμαι αρκετά βέβαιος (χωρίς όμως να έχω αποδείξεις) ότι με τον φίλο του Τρομπονιακο έπαιζε πάντα χαλαρά. Για εκεινον μάλλον το όριο είναι μέχρι εκεί για εσένα όχι. Για εμένα είναι οκ αυτό.

Όσο για τον φίλο Λέικερς θα ξαναπώ ότι το μεταξύ μας παιχνίδι θα παιζοταν κανονικά και δε θα κατέβαινα με τα αγγούρια. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο για να πείσω κάποιον. Άλλωστε δεν έχω κανένα να θέμα να εξηγήσω ή να παραδεχτώ κάτι που έκανα ή σκέφτηκα.

This Post:
00
310939.92 in reply to 310939.91
Date: 9/4/2021 4:02:32 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Eννοείται ότι σέβομαι την άποψη σου Βασίλη.

Θα σταθώ σε μερικά σημεία.
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετικη. ΣΕ ΟΛΕΣ αποκτάς πλεονέκτημα άλλες φορές μεγαλύτερο άλλες μικρότερο. Είναι αλλιώς η αμοιβαία χαλαρή, αλλιώς αυτό που έγινε με μένα και τον τεράστιο και αλλιώς το να στηθεί ματς και να σωθώ εγώ πχ τελευταία αγωνιστική επειδή στήθηκε ματς και να πέσει κάποιος άλλος.

Δε θα δεχομουν πότε να κερδίσω ή να δώσω ματς για να σώσω πχ εσένα και να ρίξω τον Κοτιδη ή το αντίστροφο. Αν μου έλεγες όμως να πάμε χαλαρά εφόσον θα χτυπήσουμε και οι 2 το ματς θα το δεχομουν. Δε θα σου έστελνα από μονός μου αλλά θα το δεχομουν.

Καταλαβαίνω που εντοπίζεις ότι υπάρχει διαφορά όμως επι της ουσίας ένα ματς που παίζεται στην μέση του πρωταθλήματος,δεν επηρεάζει την βαθμολογία που θα έχεις στο τέλος...?

Έστω δλδ ότι παίζεις αυτή την αμοιβαία χαλαρή και από το πλεονέκτημα του ενθουσιασμού,παίρνεις εσύ έναν έξτρα πόντο και κάποια άλλη ομάδα τον χάνει τον πόντο...Ενδεχομένως λοιπόν αυτή η συνεννοημένη χαλαρή τελικά να κοστίσει σε κάποια ομάδα τον υποβιβασμό,απλά εκείνη την στιγμή δεν μπορείς να το ξέρεις!

Συνεπώς μπορεί αυτή η αμοιβαία χαλαρή να υποβιβάσει κάποιον( μπορεί και όχι).Μπορεί να κρίνει ένα πλεονέκτημα έδρας
και κατ'επέκταση ένα πρωτάθλημα ,ένα κύπελλο κλπ..
Δεν φαίνεται δλδ να διαφέρει πολύ από ένα "στημένο".

Προσωπικά έχω λάβει δεκάδες μηνύματα διαχρονικά για αμοιβαία χαλαρή από πολλούς μάνατζερ. Όπως αντιστοίχως έχω ενημερώσει και έχω ενημερωθεί πολλούς ότι δε θα κατέβω ή δε θα κατέβουν από την Παρασκευή ώστε να κάνουν τα κουμάντα τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Δεν το λέω αυτό για να ελαφρύνω τη θέση μου καθώς δεν αισθάνομαι ότι χρειάζεται να απολογηθω ή ότι έχω κάνει κάτι λάθος.

Σε μένα πάλι δεν έχουν στείλει σχεδόν καθόλου (νομίζω 2 ή 3 φορές να έχει γίνει),ούτε έχω ενημερώσει κανέναν για το πώς θα κινηθώ.
Ούτε με τους μισητούς,γενικά με κανέναν δεν έχω παίξει αμοιβαία χαλαρά.Έχουμε ανταλλάξει στο παρελθόν σκιλλ απο παίκτες,έχουμε μιλήσει για τακτικές ,έχουμε πει πολλά,αλλά την ώρα του παιχνίδιου δεν υπήρχαν φιλίες /συμπάθιες κλπ
(Αφού τους πήγαινα πριονοκορδέλα μετά τα λύναμε στο φόρουμ!!) :-PP

Δεν χρειάζεται να απολογηθείς για κάτι.
Απλά να σημειώσω ότι αν το κάνουν αρκετοί ή πολλοί ή σχεδόν όλοι δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό.
Ούτε θεωρώ ότι η δική μου προσέγγιση είναι η σωστή.Θεωρώ όμως ότι είναι λίγο πιο δίκαιη (με τα δικά μου κριτήρια).
Εσύ κρίνεις και επιλέγεις πώς θέλεις να παίξεις το παιχνίδι.

Δεν έγινε και κανένα έγκλημα.Aπλά κινδυνέυουμε με αυτές τις προσεγγίσεις των συνεννοήσεων να έρχεται κάποιος μάνατζερ από την ΙΙ (καλή ώρα ο LakeRess ή πχ ο κούκλος πιο παλιά ή κάποιος άλλος) και να αναρρωτιέται "καλά ρε μάγκες,εσείς έτσι την έχετε δει τη φάση,έτσι παίζεται το game...? και θα έχει ένα κάποιο δίκιο) και όταν αυτός ζητάει από τους παλαιότερους να πάρουν θέση οφείλω να πω πώς το βλέπω...

ps 1: Mεγαλώνοντας (όλοι μας) αναθεωρούμε για κάποιες καταστάσεις/απόψεις.Το να παραδεχτείς (όχι κατ 'ανάγκη τώρα) ότι έκανες κάπου λάθος ή είχες λάθος προσέγγιση κάπου,δεν σου αφαιρεί αξία...Σου προσθέτει!
(Το λέω γιατί υπάρχει σ'ένα δυο σημεία ένα αγχος μην πείς ότι κάνεις λάθος)

ps 2: Σου αφαίρεσα 50% της αξίας αν πάρεις το κύπελλο ώς ένδειξη δυσαρέσκειας.
Να ξέρεις ότι παρόλο που διαφωνώ πολύ στην προσέγγιση τον χαλαρών/στημένων ,θα χαρώ αν πάρεις το κύπελλο.
Θα σου ανεβάσω το ποσοστο στο 95%.
Σου αφήνω ένα 5% να έχεις να δουλέψεις νοητικά και να τοποθετηθείς μετά από κάποιο καιρό.
Μπορεί κ να έχεις αλλάξει γνώμη (μπορεί κ όχι)! :-)))

Last edited by Kung Flu at 9/4/2021 4:12:26 PM

This Post:
00
310939.93 in reply to 310939.80
Date: 9/4/2021 4:06:27 PM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
Προφανως και δεν εχει ουσια να ρωταμε ο ενας τον αλλον.Αμα ηταν ετσι να ελεγα στους κολλητους μου τι γινεται να διπλομαντεβουν!Ξερουμε πολυ καλα οτι ετσι και υπαρχει αδικια στο συνολο και χανετε η γλυκα του παιχνιδιου!Εγω ξερω οπως λεει και το παραδειγμα του ΝΟΒΑ οταν κανουμε ενα λαθος εαν μεταφραζεται ετσι,γιατι το λαθος το κανεις μια φορα, ζηταμε συγνωμη ανεξαρτητα των προβληματων που δημιουργήθηκαν!Οπως λες κανουμε την τριχα τριχια,προσπαθουμε να δικαιολογησουμε θα ελεγα εγω,τα αδικαιολογητα!Προφανως δεν εχει να κανει με χρονων ομαδες ουτε εμπειριας αλλα με αυτογνωσια!Δεν γραφω προσωπικα για εμενα γραφω γιατι εδω στηθηκε παιχνιδι και δεν μπορουμε ουτε να πουμε ΝΑΙ εγινε αυτο και τελος,μονο παμε να το κανουμε και καθημερινότητα λες και δεν εγινε και τιποτα!Η ακολουθαμε κανονες η delete!
Τελος δεν χρειαζεται να διαφωνείτε μαζι μου,αυτο που λεω ειναι οτι ,αμα δεν ηταν στημενο το παιχνιδι ,ο μετεο δεν θα κατεβαινε μαζι μου και θα πηγαινε να παρει το παιχνιδι κυπελλου.Μπορουμε να πουμε ολες τις εκδοχες αλλα δεν αξιζει οπως ειπε ο str77!Το ζουμε φανηκε!
Εαν το θεωρουν φυσιολογικο αυτο τι να πω...Κριμα και θλιψη!Δεν ειναι τοσο οτι αδικηθηκα αλλα δεν εχουμε το ξαναλεω ουτε αυτογνωσια και προσπαθουμε να βγουμε και λαδι απο δημοσιογραφους !Εχω ελπιδα να περασω αλλα εαν επαιρνα την νικη με τον μετεο θα ειχα παραπανω πιθανοτητες!

Last edited by Res at 9/4/2021 4:33:20 PM

From: Meteoritis

To: Res
This Post:
00
310939.94 in reply to 310939.93
Date: 9/4/2021 4:13:36 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Δεν γραφω προσωπικα για εμενα γραφω γιατι εδω στηθηκε παιχνιδι και δεν μπορουμε ουτε να πουμε ΝΑΙ εγινε αυτο και τελος,μονο παμε να το κανουμε και καθημερινότητα λες και δεν εγινε και τιποτα!

Με συγχωρείς αλλά νομίζω ότι ήμουν ο πρώτος που εξήγησε τι ακριβώς έγινε από την πρώτη στιγμή που τοποθετήθηκες. Και αν δεν κάνω λάθος εξήγησα πριν τοποθετηθεί οποιοσδήποτε άλλος. Επομένως τι ακριβώς αρνήθηκα να παραδεχτώ; Ρωτάω τελείως φιλικά.

From: Res

This Post:
00
310939.95 in reply to 310939.81
Date: 9/4/2021 4:18:33 PM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
Μετα απο τοσα ποστ θελω να βγεια και πεις πραγματικα γιατι πολυ cooking επεσε.Θεωρεις στημενο το το παιχνιδι μεταξυ τους η οχι?Θα μου πεις το παραδεχτηκαν!Παλι καλα θα ελεγα εγω ΑΛΛΑ,ολο αυτο θα σου αρεσε ασχετα του αποτελεσματος η ποτε εγινε και γιατι?Το θεμα ειναι οτι εγινε και ειναι φαουλ κυριοι!

This Post:
00
310939.96 in reply to 310939.82
Date: 9/4/2021 4:19:12 PM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
πιο παιχνιδι?

This Post:
00
310939.97 in reply to 310939.92
Date: 9/4/2021 4:26:31 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Νομίζω ότι είναι πολύ ξεκάθαρη και η δική σου θέση και η δική μου. Δεν έχω κανένα απολύτως θέμα να παραδεχτώ αν έχω κάνει κάπου λάθος ή αν αλλάξω την εκτίμηση μου για κάτι και στο λέω πολύ ειλικρινα. Μάλιστα με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο σε αυτό:

Mεγαλώνοντας (όλοι μας) αναθεωρούμε για κάποιες καταστάσεις/απόψεις.Το να παραδεχτείς (όχι κατ 'ανάγκη τώρα) ότι έκανες κάπου λάθος ή είχες λάθος προσέγγιση κάπου,δεν σου αφαιρεί αξία...Σου προσθέτει!

Η άποψη σου όσο αφορά το συγκεκριμένο θέμα είναι και κατανοητή και λογική. Στην τελική κουβέντα κάνουμε και δεν υπάρχει κάποια παρεξήγηση. Σίγουρα όχι από πλευράς μου και αντιλαμβανόμενος τον τόνο σου ούτε από την πλευρά σου.

Στο κάτω κάτω μιλάμε για ενα παιχνίδι στο οποίο ολοι ακολουθούμε τους κανόνες που υπάρχουν. Από εκεί και πέρα πάντα μα πάντα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις όσο αφορά κάποια "ηθικά" κομμάτια που δεν αναφέρονται στους κανονισμούς. Εγώ σαν παίκτης (σχεδον σε κάθε παιχνίδι) δεν κρατω την αυστηρότητα που προτιμάς να έχεις εσύ. Φυσικά έχω κι εγώ κάποια "εσωτερικά" όρια στο μυελό μου. Όλα αυτά είναι τελείως υποκειμενικά.

From: Kung Flu

To: Res
This Post:
00
310939.98 in reply to 310939.96
Date: 9/4/2021 4:31:54 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
έχεις κάνει 3 λάθη μέχρι στιγμής:

1) έχεις κολλήσει ότι ο Μετεωρίτης δεν θα κατέβαινε στο μεταξύ σας.
Μάλλον θα κατέβαινε έτσι κ αλλιώς με εσένα

2)Είπες ότι δεν θα μπεις στα play off...Με το ένα πόδι μέσα είσαι.

3)¨εχεις αρχίσει και κερδίζεις σοβαρά παιχνίδια (κ εγώ έχασα ,με τραυματία βεβαια) οπότε θα αρχίσουν να
σε υπολογίζουν...!
Μην δείχνεις όλη σου την δύναμη από τώρα,είναι νωρίς!! :-P

This Post:
00
310939.99 in reply to 310939.94
Date: 9/4/2021 4:36:04 PM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
Στο στημενο παιχνιδι και γενικως το λαθος ασχετως βαρητητας και αποτελεσματων!Ξαναλεω δεν με νιοαζει εαν ζημιωθηκα!

Advertisement