Eννοείται ότι σέβομαι την άποψη σου Βασίλη.
Θα σταθώ σε μερικά σημεία.
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετικη. ΣΕ ΟΛΕΣ αποκτάς πλεονέκτημα άλλες φορές μεγαλύτερο άλλες μικρότερο. Είναι αλλιώς η αμοιβαία χαλαρή, αλλιώς αυτό που έγινε με μένα και τον τεράστιο και αλλιώς το να στηθεί ματς και να σωθώ εγώ πχ τελευταία αγωνιστική επειδή στήθηκε ματς και να πέσει κάποιος άλλος.
Δε θα δεχομουν πότε να κερδίσω ή να δώσω ματς για να σώσω πχ εσένα και να ρίξω τον Κοτιδη ή το αντίστροφο. Αν μου έλεγες όμως να πάμε χαλαρά εφόσον θα χτυπήσουμε και οι 2 το ματς θα το δεχομουν. Δε θα σου έστελνα από μονός μου αλλά θα το δεχομουν.
Καταλαβαίνω που εντοπίζεις ότι υπάρχει διαφορά όμως επι της ουσίας
ένα ματς που παίζεται στην μέση του πρωταθλήματος,δεν επηρεάζει την βαθμολογία που θα έχεις στο τέλος...?
Έστω δλδ ότι παίζεις αυτή την αμοιβαία χαλαρή και από το πλεονέκτημα του ενθουσιασμού,παίρνεις εσύ έναν έξτρα πόντο και κάποια άλλη ομάδα τον χάνει τον πόντο...Ενδεχομένως λοιπόν αυτή η συνεννοημένη χαλαρή τελικά να κοστίσει σε κάποια ομάδα τον υποβιβασμό,απλά εκείνη την στιγμή δεν μπορείς να το ξέρεις!
Συνεπώς μπορεί αυτή η αμοιβαία χαλαρή να υποβιβάσει κάποιον( μπορεί και όχι).Μπορεί να κρίνει ένα πλεονέκτημα έδρας
και κατ'επέκταση ένα πρωτάθλημα ,ένα κύπελλο κλπ..
Δεν φαίνεται δλδ να διαφέρει πολύ από ένα "στημένο".
Προσωπικά έχω λάβει δεκάδες μηνύματα διαχρονικά για αμοιβαία χαλαρή από πολλούς μάνατζερ. Όπως αντιστοίχως έχω ενημερώσει και έχω ενημερωθεί πολλούς ότι δε θα κατέβω ή δε θα κατέβουν από την Παρασκευή ώστε να κάνουν τα κουμάντα τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Δεν το λέω αυτό για να ελαφρύνω τη θέση μου καθώς δεν αισθάνομαι ότι χρειάζεται να απολογηθω ή ότι έχω κάνει κάτι λάθος.
Σε μένα πάλι δεν έχουν στείλει σχεδόν καθόλου (νομίζω 2 ή 3 φορές να έχει γίνει),ούτε έχω ενημερώσει κανέναν για το πώς θα κινηθώ.
Ούτε με τους μισητούς,γενικά με κανέναν δεν έχω παίξει αμοιβαία χαλαρά.Έχουμε ανταλλάξει στο παρελθόν σκιλλ απο παίκτες,έχουμε μιλήσει για τακτικές ,έχουμε πει πολλά,αλλά
την ώρα του παιχνίδιου δεν υπήρχαν φιλίες /συμπάθιες κλπ(Αφού τους πήγαινα πριονοκορδέλα μετά τα λύναμε στο φόρουμ!!) :-PP
Δεν χρειάζεται να απολογηθείς για κάτι.
Απλά να σημειώσω ότι αν το κάνουν αρκετοί ή πολλοί ή σχεδόν όλοι δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό.
Ούτε θεωρώ ότι η δική μου προσέγγιση είναι η σωστή.Θεωρώ όμως ότι είναι λίγο πιο δίκαιη (με τα δικά μου κριτήρια).
Εσύ κρίνεις και επιλέγεις πώς θέλεις να παίξεις το παιχνίδι.
Δεν έγινε και κανένα έγκλημα.Aπλά κινδυνέυουμε με αυτές τις προσεγγίσεις των συνεννοήσεων να έρχεται κάποιος μάνατζερ από την ΙΙ (καλή ώρα ο LakeRess ή πχ ο κούκλος πιο παλιά ή κάποιος άλλος) και να αναρρωτιέται "καλά ρε μάγκες,εσείς έτσι την έχετε δει τη φάση,έτσι παίζεται το game...? και θα έχει ένα κάποιο δίκιο) και όταν αυτός ζητάει από τους παλαιότερους να πάρουν θέση οφείλω να πω πώς το βλέπω...
ps 1: Mεγαλώνοντας (όλοι μας) αναθεωρούμε για κάποιες καταστάσεις/απόψεις.Το να παραδεχτείς (όχι κατ 'ανάγκη τώρα) ότι έκανες κάπου λάθος ή είχες λάθος προσέγγιση κάπου,δεν σου αφαιρεί αξία...Σου προσθέτει!
(Το λέω γιατί υπάρχει σ'ένα δυο σημεία ένα αγχος μην πείς ότι κάνεις λάθος)
ps 2: Σου αφαίρεσα 50% της αξίας αν πάρεις το κύπελλο ώς ένδειξη δυσαρέσκειας.
Να ξέρεις ότι παρόλο που διαφωνώ πολύ στην προσέγγιση τον χαλαρών/στημένων ,θα χαρώ αν πάρεις το κύπελλο.
Θα σου ανεβάσω το ποσοστο στο 95%.
Σου αφήνω ένα 5% να έχεις να δουλέψεις νοητικά και να τοποθετηθείς μετά από κάποιο καιρό.
Μπορεί κ να έχεις αλλάξει γνώμη (μπορεί κ όχι)! :-)))
Last edited by Kung Flu at 9/4/2021 4:12:26 PM