Hehe, ne daj boze da je on igrao na istom nivou kao ti:)Bio bi to jos jedan random:):)
Domacin + Entuzijazam = 7 razlike Zanimljivo :)
E ajde nemoj da pominjes vise te tvoje "reprezentativce" koji igraju samo zato sto na zalost nemamo bolje.Stalno su u losoj formi a to je u stvari super! Kada su u dobroj formi onda moram i da ih stavim da igraju par minuta sto je sasvim dovoljno da useru stvar! I da znas, oznacavam ih kao glavne krivce za neuspehe repke na celu sa tobom koji NISI HTEO NI SKILOVE DA DAS kada sam ti trazio!Jeste ljudi, ja ga pitao za skilove Grke "mvipija" a on ne da!?! To je taj dusebriznik repke!Bogu hvala sto sam ja na selektorskom mestu i sto svojim znanjem i iskustvom kompenzujem tvoje "talentovane pulene" i uspesno vodim nas reprezentativni brod bez obzira na tebe i tvoju "pomoc".Evo neka ti kazu i kolege iz strucnog staba!Stvarno ne mogu vise da cutim i da te tolerisem i da dozvolim da strucni stab na celu sa mnom preuzima krivicu!
IZBACI MOJE IGRACE IZ REPREZENTACIJE ODMAH!!!!!!!!!!
Tako bar pola moje lige nece znati skilove mojih najboljih igraca. Dok ja njihove ne znam!
A od te Kolumbije si izgubio jer ti je opet sjajni tandem bio Djukanovic - Visnjevski (btw. prvi debi za reprezentaciju taj luzer koga stalno pljujes je imao skoro vise poena i od startnih Djukanovica i Visnjevskog zajedno!!!! Hahaha... sta god da pogledam sve mi ide na ruku:)
P.S. nista licno protiv ove dvojice, nego samo pokusavam otvoriti oci nekome ovde bar malo