Látom, még mindig nem érted, pedig tavaly már elmagyaráztuk, amikor Dominál hoztad fel ugyanezt a témát. Amikor valakit megválasztanak, a népszerűség alapból 50% lesz. Amikor elkezdik nyomni a pluszokat, megy felfelé. Cimié is feljebb fog menni, nyugi (jelen pillanatban speciel 67%-on áll). Ő is fel fog menni 75-80% közé, csak várj még pár napot.
Mondjuk az érdekes, hogy most türelmet kérsz, tavaly meg még az első meccs előtt azzal próbáltad az igazadat bizonygatni, hogy Dominak milyen alacsony a népszerűsége ("sosem látott mélységben az u21" vagy hogy fogalmaztál - még egyszer mondom, az első meccs előtt!). Akkor miért nem kértél türelmet? Mi olyat tudott csinálni Domi még az első meccs előtt, hogy szerinted megérdemelte a szintén alacsony értékelést?
Ergo jogos volt a kritikám azokkal szemben, akik nem tisztelnek senkit sem és még a kezdetben sem adnak neki bizalmat...
Na látod ez jó felvetés. Ki is volt tavaly, aki pont ezt csinálta? Ki nem adott bizalmat a frissen megválasztott kapitánynak? Ki volt az, aki már akkor minden kis apróságot arra használt, hogy a maga vélt igazát bizonygassa? Kit is kellett volna akkor tavaly kritizálni? Nekem van ám tippem...
Amúgy szerintem rajtad kívül mindenki pont tesz az értékelésre, beleértve a két kapitányt is, nem értem, neked miért ilyen fontos ez. Amelyik kapitánynak meg szezon elején az a legnagyobb gondja, hogy mennyi az értékelése, az szerintem nem jól kezeli a prioritásokat.