Danmark @ Hrvatska --73-100
7.4.2014 Prijateljska utakmica reprezentacije
(28441)Evo malog osvrta na prvu tekmu pod mojim vodstvom.Mislim ono vodstvom jer sam ja postal izbornik , ali sve oko današnje tekme je napravil Ray.Dogovoril ju, pripremio je sve .Postavio igrače, znači nije bio LCD, i tekmu smo lagano priveli kraju bez ikakvih stresova ,jedino mi je žal kaj smo zgubili zadnju četvrtinu, ali nadam se da bumo i to prebrodili.
Najbolji u šuterskom dijelu dvocifreni su bili
Rosanda-16,Ruišin-14,Krnčević i Nastasić-12 i Krajina-10 koševaNajbolji u skakačkom dijelu opet
Rosanda-14,Krnčević-11,Krajina-11 i Bobotov poletarac M. Franković-8 skokova Najbolji u asistima
Ruišin-8,Magaš-5 i Krajina-4 asistaSve u svemu bili smo bolji od protivnika u svim aspektima igre,20 skokova više, 15 asistencija a kaj je najvažnije i 27 koševa više od njih
Čisto da znamo na čemu smo, Prva tekma je protiv Belarusije, koji su 56 na svijetu za razliku od Danaca koji su 55, znači prvu tekmu za sada mislim da nebi trebali paničariti i da bumo i nju dobili,samo se nadam da nebum kaj ja zahebal..
Evo tolko za sada, za moje prvo javljanje čisto da probijem led, vaš omiljeni veliki vođa
marijoh (Croatian NT coach)