Klidně si hrej, jaké taktiky chceš, ale podle mne si zatím neumíš moc dobře obhájit, že jejich zvolení bylo lepší, než použití jiných taktik.
Tak by mě zajímalo, odkud bereš své přesvědčení o využitelnosti pomalých taktik nebo různých taktik obecně? Narážím tím na Tvoje vyjádření typu "keď vieš, kedy ích použiť" apod.
Když se podívám na Tvůj tým, tak s nima nijak moc neexperimentuješ. Od 1.1.2009 (dále se mi nechtělo klikat) si včetně SC a PL hrál 2x Push the Ball, 1x Patient a 1x Motion, jinak všechno Run and Gun.
Co se týče toho, že se novináři ptají apod., tak takhle si myslím, že to tady nechodí. Prostě tady se očekává spíše, že nejdříve přijde s něčím NT trenér a až pak přicházejí otázky a diskuze (minimálně na začátku sezony ohledně výběru kádru a pak krátké info ke každému zápasu).
Třeba co se týče výběru kádru, tak jsme se víceméně dověděli jen to, že si výběr dokončil. Proč si např. nabral hned 17 hráčů, jestli jsou nějací další hráči, kteří přípapně mají šanci se do kádru dostat v průběhu sezony nebo v příští sezoně, to jsme se nedověděli (doufám, že se to aspoň dověděli jejich majitelé).
Když jsem Ti nabídl Vicena a Slaninu, kterým je 21 pro NT, tak jsem si sám musel domyslet, jestli je teda chceš nebo nechceš, podle toho, že si je (ne)nechal na soupisce. Čekal bych, že si je prohlídneš a dáš vědět.
Co se týče tréninku v mém týmu, tak jsem Ti psal, že plánuju tuto sezonu REB a pak ID (prokládané one on one) a po vypadnutí z B3 jsem psal, že kdyby se to repre hodilo, že můžu ID trénovat dříve než REB ... na to jsem reakci nedostal. Tak to beru jako, že to repre nepotřebuje a jedu si dál podle svého.
Last edited by rwystyrk at 6/24/2009 5:34:48 PM