Για να ξεκαθαρισω και ειναι το τελευταιο ποστ μου περι του θεματος , ουτε και με τις εκλογες που ερχονται θα ασχοληθω ,
οταν ελεγες πως αμα θελουν να σε στήσουν αν εχεις καλη ομαδα δεν μπορούν
πιστευω οτι φετος δεν εχεις καλη ομαδα ...
και για να σου θυμησω κατι οτι ειμαι αυτος που σου εχω βγαλει το καπελο για οτι ειχες κανει ...τρενο απο την αρχη μεχρι α1 και εμεινες και ξεχωρα τις "χαζομαρες" αξια ειχες μεινει και φετος μαγκια σου ...βλακεια σου (θεωρω ) αυτα που εκανες (ετσι πιστευω εγω) και με τα εμιρατα και με το αλλο , μετα εμιρατα δεν το χρειαζοσουν ,το αλλο αργησες πολυ παρα πολυ να ενεργησεις και στα ματια μου εισαι εσυ ο εκτεθειμενος ... ετσι τα βλεπω εγω ...
και αν εχω να διαλεξω μεταξυ των 3 και με σενα 4 (που αναφερεις) και το παρεακι που λες θα διαλεξω το παρεακι γιατι ? λιγο να κοιταξει κανεις στο φορουμ ποιος εχει βοηθησει αλλους χρηστες στην κατανοηση του παιχνιδιου θα δει την παντελη απουσια των 3 που αναφερεις , τιποτα καμμια βοηθεια σε κανενα ,αυτο εχω δει εγω αν καποιος αλλος εχει δει βοηθεια τοτε λαθος μου και συγγνωμη αλλα να μου το δειξει...
και ετσι μια απορια να μου λυσεις , το να σου πω ανοιξε νεο μαγαζακι (νημα δηλ.) με το ονομα "το ομορφο βαμπιρ" κατι αντιστοιχο με το "ωραια αιγα" ειναι κατι που σε προσβαλει? αν ναι συγγνωμη.... αλλα ετσι εχω απορια μηπως ειμαι τοσο "εμπαθης" που ουτε αυτο δεν ξερω να ξεχωριζω...
Καλη συνεχεια σε ολους (εεε ενταξει υπερβολη αυτο :) )