Jak sam zauważyłeś różne pozycje są różnie prowadzone ja wypowiem się co do PF i C, bo na tych się znam i śledzę kadrowiczów. Nasi kadrowicze są prowadzeni według jednego schematu IS, ID, RB ( co do zasady w częściach równych ) co sprawia ,że różnice między poziomem skilli nie przekraczają 2-3 i zwykle wynikają z różnicy na starcie.
Są prowadzeni według temu schematu ale tylko do pewnego czasu, mniej więcej do 20 roku życia. Później trening jest modyfikowany i bardziej zróżnicowany z sugerowanym podziałem na trening defensywny i ofensywny. Oczywiście nie zawsze właściciele zawodników idą kierunkiem przez nas wyznaczonym, a większość z nich woli rezygnować z ID lub RB niż IS i stąd większość zawodników w kadrze ma wysokie IS i kilka poziomów niższe ID lub RB.
Co do Juliusz Grelewicz to kupiłem go w wieku 19 lat więc nie jest materiałem nie plastycznym ( niestety nie nadaje się na super obrońcę co jest moim cichym marzeniem )
Nie wiem dlaczego według Ciebie Grelewicz nie nadaje się na super obrońcę? Dlatego, że ma IS rewelacyjne? Przecież C super obrońca musi też potrafić dorzucić to co zbierze.
Ale ciekawsze jest jak wytrenowałbym Przemysław Klaczynski
Co do Twojego Klaczyńskiego to jest jeden mały szczegół, który może Ci trochę pokrzyżować Twoje plany...On ma tylko 201 cm.
Last edited by kozlik4 at 8/17/2009 2:02:49 PM