BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Basketbol

Basketbol (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
219622.896 in reply to 219622.895
Date: 11/25/2013 6:07:41 AM
Overall Posts Rated:
5858
2 maçtır rakiplerimizin siyahileri kariyer maçlarını oynuyorlar bize karşı denmon denen adam bizim maçtan sonra 16-5 atmış hedef takım olduk resmen

This Post:
00
219622.897 in reply to 219622.1
Date: 11/27/2013 4:42:09 AM
Overall Posts Rated:
198198
Fenerbahçe Ülker’in gündeminde olan Siena’lı Daniel Hackett ile Galatasaray’ın ilgilendiği iddia edildi.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, yıldız oyuncunun ocak ayında Türkiye’ye gidebileceği duyuruldu.
Datasport. İt sitesinin yaptığı habere göre, Daniel Hackett’ın ocak ayında Galatasaray’a gideceği ve haziran ayında da NBA’e geçeceği belirtildi. Sarı kırmızılı kulübün yıldız oyun kurucuyu alabilecek bütçeye sahip olduğu ve transferin kolaylaşacağı yazıldı. Bir dönem Fenerbahçe Ülker ile de adı geçen Hackett’ın Siena’dan ayrılmak istediği ve İtalyan kulübün de buna izin vereceği ifade edildi.

Öte yandan, ocak ayında Galatasaray’a gidebileceği vurgulanan 25 yaşındaki yıldızın, haziran ayında ise NBA’e geçmeyi planladığı iddia edildi.

Not: İtalyanların iddiası bu şekilde ancak Galatasaray Liv Hospital'ın bu sezon Beko Basketbol Ligi'nde yabancı oynatma hakkı kalmadı.

This Post:
00
219622.898 in reply to 219622.897
Date: 11/27/2013 7:49:33 AM
Overall Posts Rated:
168168
Galatasaray'a geleceğini pek sanmıyorum, gelirse fener'e gelir ama fener'in de ilgilendiğini sanmıyorum.

From: Guzzz
This Post:
11
219622.899 in reply to 219622.898
Date: 11/27/2013 10:03:39 AM
Overall Posts Rated:
255255
Doğru bir haber değildir bence. (umarım)
Daniel Hackett kadar takım düzenlerini bozabilecek bir oyuncuyu kadroya katmam asla.

Galatasaray'ın gençleri saymadığımızda kadrosunda tam tamına 16 oyuncusu var (4'ü sakat). Yani ne bu kadar yabancıya gerek var, ne bu kadar para harcamaya. Bundan iki sezon önce Euroleague'de mücadele eden takım çok daha sempatik ve iyiydi bana göre :) Kırk tane oyuncu almak yerine, biraz takım içindeki düzenleri sağlamaya çalışmak daha hoş olur.

Fenerbahçe'nin de hali hazırda oynayabilecek 15 oyuncusu var (2'si sakat). Takım da güzel güzel oynarken bence daha fazla adam almaya, özellikle de Hackett'i almaya hiç gerek yok.

Bazı takımlar 8 oyuncuyu zor buluyor, bu iki takımımızın birçok oyuncusu var. Hani güzel bir takım kimyasının yakalanması açısından da hoş değil fazla oyuncu özellikle de fazla yabancı oyuncu.

Kısaca umarım yalan haberdir :)

This Post:
00
219622.900 in reply to 219622.1
Date: 11/28/2013 2:34:01 PM
Overall Posts Rated:
198198
Bu Malik Hairston son dönemde galatasaraya gelen en fos yabancı en son nihat dedovic gelmişti böyle aceleyle o bile bundan 1 gömlek üstündü ne savunmada ne hucumda yok adam. Ergecte bildigimiz Ergec olmaktan çok uzak napılabilir bilmiyorum ama takıma bi müdahale şart.
Edit: Maçın son bölümünde ben izlemeyi bıraktıktan sonra begic ile bonsu birbirlerine girmişler yumruk yumruga bi kavga yaşanmış oyundan ihraç edilmişler ve Yunan taraftarlar sahayı yabancı madde yagmuruna tutmuş Spanulis elinde mikrofonla taraftarları sakinleştirme uğraşına girmiş. Böyle bi olay deplasmanda değilde Türkiye'de yaşansaydı Eurolig yönetimi 40 takla attırır üst sınırdan cezayı keserdi bakalım yunanistanda olunca ne oluyormuş.

Last edited by umutcanxxx at 11/28/2013 3:47:50 PM

From: arda

This Post:
00
219622.901 in reply to 219622.900
Date: 11/28/2013 4:18:11 PM
galatasaray suns
II.3
Overall Posts Rated:
273273
Second Team:
galatasaray suns II
Geçen sezon takım şampiyon olmasına rağmen gerçektende keyif almıyordum takımdan. Oktay mahmudi zamanında gerçekten bir takım havası vardı ve maçlara inanılmaz şevkle gidiyordum. Şimdi ne ergin atamandan ne de oynanan oyundan keyif almıyorum.(Oktay mahmudiden sonra basket maçına da hiç gitmedim) yenilince eleştirmek kolay gibi düşünebilirsiniz ama bana hiç sempatik gelmiyor. Andric-gordon-tutku gerçekten canını dişine takıp oynuyordu bu takımda..

Kavga içinse şaşırdım desem yalan olur koçun bu kadar artist olduğu bir takımda herşeyi beklerim.

From: umutcanxxx

To: arda
This Post:
00
219622.902 in reply to 219622.901
Date: 11/28/2013 4:42:17 PM
Overall Posts Rated:
198198
Semaptikligi ayrı konu hocam Ataman ı sempatik bulan insan sayısı çok azdır bencede ama tartışmasız en iyi yerli hoca bana göre. Takımdaki bu garip durumu koça baglamak hata olur Mahmudi nin çalıştırdıgı efes ligin en ruhsuz takımı şu anda. Birde dönüp dolaşıp aynı bahane diyenler olabilir ama büyük ihtimalle sezon başında Ergin Atamanın kafasındaki ilk 5 arroyo gordon markosvili ergec ve jawai'dir. Şu anda daha sezon ortası gelmedi ama bu 5in 3 oyuncusu en az 2 ay daha maç kadrosunda bile olamıycaklar. Galatasaray eskisi gibi orta seviye takımı değil ki sakatlananın yerine hemen bi alternatif bulabilsin. Oktay Mahmudi döneminde başlayan üst seviyede bi takım olma atagı bir adım daha ileri gitti. Söyledigin oyuncular benimde çok sevdigim oyuncular ama Andric mesela ne bonsu ne jawai ile kıyaslanabilecek bir oyuncu değil yani eksikleri doldurmak eskiye oranla daha zor oluyor şu anda. Koçu suçlamamak lazım bana göre bu yüzden. Suçlayabilecegim tek konu takımın yarısı sakatken 1 tane 2 tane genç oyuncuya şans verseydi keşke...

This Post:
00
219622.903 in reply to 219622.900
Date: 11/28/2013 4:56:13 PM
Overall Posts Rated:
255255
Karşıyaka, Kıbrıs'a gittiğinde resmen öldürme teşebbüsünde bulundular, 3 maç ceza aldı takım onlar da sonradan kaldırıldı.

Bu sene Euroleague'de yeni bir uygulama var, hoşuma gitti o da. Hazır konu açılmışken söyleyeyim.
Panathinaikos'un sezon başında iki maç cezası vardı. Seyircisiz oynamak yerine, belli bir mesafedeki başka bir salonda oynadılar maçlarını. Atina yerine önce Kıbrıs'ta oynadılar, daha sonra da Girit'de oynadılar. OAKA'ya bu haftayla döndüler galiba.

From: arda

This Post:
00
219622.904 in reply to 219622.902
Date: 11/29/2013 1:23:33 AM
galatasaray suns
II.3
Overall Posts Rated:
273273
Second Team:
galatasaray suns II
benim bahsettigim sadece ornekti hocam isimlere cok takilma yani andric degilde baskasi olabilirdi.. benim bahsettigim takim ruhunu yansitamamalari. evet takimda iyi oyuncular var ama 2 sene once final 8 e kalabilmek icin varini yogunu ortayakoyan takimi goremiyorum acikcasi. ergin atamanin basarili oldugunu bende kabul ediyorum. oktay hakkindaki dusuncelerine gelince takimdaki butun yerli oyuncularin yoklugunda o ruhu yakalamak kolay degil. bi cedi osman dan birkan batuktan beklentilerinin fazla olmamasi lazim zaten.

This Post:
00
219622.905 in reply to 219622.902
Date: 11/29/2013 3:07:16 AM
Okan's 12
II.1
Overall Posts Rated:
123123
Semaptikligi ayrı konu hocam Ataman ı sempatik bulan insan sayısı çok azdır bencede ama tartışmasız en iyi yerli hoca bana göre. Takımdaki bu garip durumu koça baglamak hata olur Mahmudi nin çalıştırdıgı efes ligin en ruhsuz takımı şu anda. Birde dönüp dolaşıp aynı bahane diyenler olabilir ama büyük ihtimalle sezon başında Ergin Atamanın kafasındaki ilk 5 arroyo gordon markosvili ergec ve jawai'dir. Şu anda daha sezon ortası gelmedi ama bu 5in 3 oyuncusu en az 2 ay daha maç kadrosunda bile olamıycaklar. Galatasaray eskisi gibi orta seviye takımı değil ki sakatlananın yerine hemen bi alternatif bulabilsin. Oktay Mahmudi döneminde başlayan üst seviyede bi takım olma atagı bir adım daha ileri gitti. Söyledigin oyuncular benimde çok sevdigim oyuncular ama Andric mesela ne bonsu ne jawai ile kıyaslanabilecek bir oyuncu değil yani eksikleri doldurmak eskiye oranla daha zor oluyor şu anda. Koçu suçlamamak lazım bana göre bu yüzden. Suçlayabilecegim tek konu takımın yarısı sakatken 1 tane 2 tane genç oyuncuya şans verseydi keşke...

Bende Oktay Mahmudi gidince çok üzülmüştüm çok zevk alıyordum o zaman maçlarımızdan şimdi bir Carlos Ararsa zevk geliyor maça
Ergin belki daha iyi bir koçtur ama Oktay Hocanın ayrı yeri var bende
Cska maçından sonra Oktay Mahmudiye soruyorlar
Taraftara teşekkür ediyor musun bügün muhteşemdiler diyor
Yok etmiyorum teşekkür yabancıya edilir Biz bir Aileyiz gibi birşey diyordu çok anlamlı ve güzel konuşmuşdu
Burda sevgim daha da katlanmışdı
Oktay Oktay Oktay Mahmudi
Şampiyon Yap Bizi Oktay Mahmudi

Tabi geçmişde kaldı yeni Hocamızı sevip sahip çıkmalıyız da gönderilmesine üzülmüşdüm

From: henry_1992

To: arda
This Post:
00
219622.906 in reply to 219622.901
Date: 11/29/2013 3:10:04 AM
Okan's 12
II.1
Overall Posts Rated:
123123
Geçen sezon takım şampiyon olmasına rağmen gerçektende keyif almıyordum takımdan. Oktay mahmudi zamanında gerçekten bir takım havası vardı ve maçlara inanılmaz şevkle gidiyordum. Şimdi ne ergin atamandan ne de oynanan oyundan keyif almıyorum.(Oktay mahmudiden sonra basket maçına da hiç gitmedim) yenilince eleştirmek kolay gibi düşünebilirsiniz ama bana hiç sempatik gelmiyor. Andric-gordon-tutku gerçekten canını dişine takıp oynuyordu bu takımda..

Kavga içinse şaşırdım desem yalan olur koçun bu kadar artist olduğu bir takımda herşeyi beklerim.

Telden yazarken karıştırmışım aslında buna yazıcakdım gitmişiz Umut hocanın alıntısını yapmışım Telden de değiştiremiyorum böyle birşey olsun bari :)

Advertisement