No, trochu si mě vyděsil. V pravidlech je spousta věcí, které ale reálně fungují jinak (nebo minimálně nemají takovou váhu, jak by se mohlo zdát z pravidel) a naopak spousta věcí tam chybí. Pravidla v této části jsou minimálně od 3. sezony, kdy jsem začal hrát, napsaná stejně, nikdo si s nimi moc nelámal hlavu a že by je aktualizoval, o tom ani nemůže být řeč.
Studium cizích zápasů už je lepší, i když taky máš přitom omezené možnosti, protože obvykle nemáš detailní znalosti o vlastnostech všech hráčů, maximálně znáš pár z nich.
Myslím si, že vlastní zkušenost nemůže nahradit nic. Já, než jsem dospěl k tomu, že v 90% případech hraju v klubu i U21 Push the Ball a Man to Man, jsem se taky musel několikrát spálit.
Ty to sice prezentuješ tak, že máš detailní znalosti enginu, ale na mne to spíš působí trochu tak, že máš nějaké své představy na základě pravidel a studia cizích zápasů, které si teď otestuješ v praxi na našem NT.
Co se mého tréninku týče, tak si zjevně nepochopil, co jsem Ti nabízel, ale to je jedno. Takže s ohledem na NT raději budu podle původního plánu trénovat dříve doskoky než ID, protože tak vidím větší šanci na to, že budeš méně experimentovat s taktikami, které mi nevoní (tohle jsem usoudil na základě toho, jak si popsal, že se rozhoduješ mezi rychlými a pomalými taktikami).
Co se Slaniny týče, tak pokud se Iordanou nepřihlásí, tak bude potřeba ho v neděli 5. července nabrat do NT nebo U21, abychom ho zachránili, aby po zbotování týmu nebyl navždy ztracen. Takže dej vědět, jestli ho chceš zachránit (pokud na to dojde) přes NT nebo přes U21. Pokud ho vezmu do U21, tak ho nebudeš mít pro NT k dispozici, dokud bude U21 hrát soutěžní zápasy.
Co se týče té komunikace na forech, tak nikdo po Tobě nevyžaduje, aby si psal dennodenně nějaké rozsáhlé eseje. Ale Tvoje představa je ta, že pokud by tady nikdo nic nenapsal, tak tady asi celou sezonu nenapíšeš ani čárku. To Ti máme tady jako 15 minut před každým zápasem napsat otázky „Jaká bude dneska sestava? Jaké máme nastavení taktiky a proč?“