(56755054)Μάγκες θα ήθελα, αν είναι εφικτό, σχολιασμό και πράγματα που δε βλέπω εγώ ως αρχάριος σε αυτό το ματς. Καταρχάς ήταν τρελό ματς όσο πλησίαζε προς το τέλος και δύσκολο να το πάρω!!
Κάποιες απορίες που έχω μαζέψει βέβαια είναι οι εξής:
1) Σε όλο το ματς είμαι μπροστά και παίρνω και διαφορές 15 πόντων και ξαφνικά τελευταία περίοδο, ο αντίπαλος το στέλνει με καταιγισμό μαρκαρισμένων τριπόντων στην παράταση... Γίνονται έτσι εύκολα αυτά;
2) Για να συμβεί αυτό, τι έπαιξε ρόλο;; Εμπειρία παικτών;; Δεν παίζει ρόλο η έδρα;;
3) Δέχομαι τρελό σερί 12-15 πόντων στην τελευταία περίοδο και ο προπονητής παίρνει timeout όταν έχει εξανεμιστεί ΟΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ;;;
4) Πάει που πάει το ματς στην παράταση, με το που ξεκινάει, μου βάζει ο προπονητής μέσα 2 μέτριους και νεαρούς παίκτες Mperzovitis και Karavokiri που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν παίξει ελάχιστα (ειδικά ο πρώτος είχε 4 λεπτά από το πρώτο ημίχρονο και στο β δεν είχε παίξει καθόλου!!). Με ποια λογική αυτό ρε παιδιά;;
Προφανώς ο αντίπαλος συνέχισε τότε να τα στάζει από παντού και κάνει σκορ 9-4 στην παράταση και με το που βγαίνουν οι 2 παραπάνω, το γυρνάω και κερδίζω χάρη σε βολές, άστοχο σουτ αντιπάλου και βολές πάλι δικές μου στη λήξη...
Γενικά επίσης πείτε μου αν κινήθηκα σωστά με τακτικές κλπ. Θα ήθελα τη γνώμη σας, γιατί νομίζω γενικά πως έχω αρκετά χειρότερο ρόστερ!!