vrtec
SKL
Overall Posts Rated:
120 120
Second Team:
second team logo
Kindergarten
Hvala za besedo

Najprej naj omenim,da Jerin-ne bo več prvi center rep.Kaj to pomeni?
Da bo imel manjšo minutažo in od tega-pa so odvisni reklamni izdelki.
2.Jerinu so prejšno sezono padli 3 skili,od tega eden primarni,zato sem se odločil,da je pravi čas za prodajo,da iz njega stisnem najboljšo možno ceno.
3. He Xiangpeng (23561052) je imel in ima (kljub padcu dveh skilov) višji TSP od Jerina sedaj in tudi kadarkoli poprej.
4.Jerin je bil vsestranski,ampak prej za zunajne taktike,kot notranje.He Xiangpeng je ravno tako vsestranski s to razliko,da je bolj primeren tudi za zunajne,sploh pa notranje taktike.
5.Porazdelitev skilov-Jerin je bil in je boljši v dveh skilih,to sta skok in podajanje,medtem,ko je He Xiangpeng boljši v vseh drugih skilih oz se je izenačil v OPK z Jerinom kljub padcu v tem tednu,če Jerinu-ni nazadoval še kakšen drug skil v tem tednu.
6.Jerin je bil moj ljubljenček,ammmmmpak,včasih je potrebno naredeti spremembe,čeprav imaš občutek,da je dotični igralec superioren.Moja ekipa zmaguje,kot team in ne zaradi enega ali drugega igralca,ampak,kot celota.
7.Hmm,kaj naj še napišem?

Seven,seven,seven is the number of the Haven

Kar se tiče starih igralcev....mladost norost-starost modrost

Last edited by copatar at 9/9/2016 6:33:03 PM
Kje si zdaj Copatar napisal si mladost norost _starost modrost jaz imam 45 let pa ti ?
lp