BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým - 1

Národní tým - 1 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
4862.898 in reply to 4862.897
Date: 6/24/2009 6:18:34 PM
Overall Posts Rated:
33
Proti Macedonii bolo jednoznacne, ze budem hrat podkosovu taktiku lebo z jeho FCP to vypliva... ked si pozries zapas RAG proti FCP vtedy je viditelne, ze hraci strielaju z blizsich vzdalenosti a outside hraci nevedia vyuzit naplno svoj potencial, Low Post som zahral radsej teraz ako proti silnejsim superom chcel som si mat dokaz o mojom spravnom hernom premyslani

The better handling you have, the better outside defense, and the more efficient you are at scoring (because the longer you take to score the more opportunities there are to turn it over) the better you will do in this department. Putting on a full court press will increase the number of turnovers you force, but will also give opponents with good ball handling skills easy looks at the hoop.

tu hovori, ze cim dlhsie trva kym tim skoruje tim vacsia prilezitost na TO, nasi PG SG SF vsak mali vynikajuci PA,HN,DV a vedeli zvladnut svoju ulohu distribuovat hracov pod kosom s perfektnymi prihravkami, zaroven som sa chcel vyhnut prave tomu co sa im podarilo proti portugalcom, ich PF nestracal loptu iba kvoli jeho HN ale FCP najviac vplyva na TO po doskokoch a ich PF stratil loptu 12krat kvoli tomu lebo mal 23 doskokov

a ze odkial to beriem? staci precitat v pravidlach Tactics a Game Engine a ztoho som vytvoril aj moj nazor... timi ktore hraju na rychle taktiky stavia na doskokoch cim viac pokusov tym viac doskokov tim lepsie pre nich... timi ktore hraju na pomale taktiky stavia na mensie mnozstvo pokusov a na off flow vdaka ktoremu vedia vytvorit lepsie sance na skorovanie a tym aj vacsie percento uspesnosti

co sa tyka mna, moj tim nemusi hrat ine taktiky, staci ked z analizujem ine timi a beriem ztoho ponaucenie

tak samozrejme ked sa nenajde kreativita v nikomu budem to ja ktory sa pokusim vyvinut aktivitu v komunikacii ale hovorim nebude to ono

co sa tyka zostavy, vybral som si tych najlepsich 17 hracov a pocitam snimi na tuto sezonu, jedno miesto som tam nechal aj vdaka tvojmu navrhu aby som tam mal pre istotu jedno volne ale nevidim tam moznost aby sa tam mohol dostat nejaky hrac ktory by mohol hrat vyraznejsiu rolu... Vicenu a Slaninu som hned bral do NT maju velky potencial ale Slaninou to nevyzeralo dobre kedze sa jeho vlastnik uz neprihlasil dlhsiu dobu, tak som ho vyradil

ohladne tvojho treningu som suhlasil s tvojim prvym planom, ale ked si mi napisal, ze to chces zmenit tak som nereagoval lebo som uz svoj nazor prezentoval v mojom prvom odpovedi a kedze neocakavam od teba aby si zvyhodnoval NT pred tvojim timom tak som to nechal tak aby si to robil podla seba

Last edited by Elon Musk at 6/24/2009 8:24:48 PM

This Post:
00
4862.899 in reply to 4862.898
Date: 6/25/2009 5:06:49 AM
Overall Posts Rated:
3030
Nechci se do tehle vymeny nazoru ktera cisti ovzdusi cpat, ale chci tu vyjadrit muj nazor zacatecnika:

opravdu je prehlednejsi a srozumitelnejsi kdyz jsou zde informace co a jak a kdo bude hrat a ne nastavil jsem sestavu a hotovo, kdyz tu mam informace jsem vic vtazen do hry a pak se vic muzu i zajimat o deni v tymu a pripadnou spolupraci, psat ti osobne o informace, nejsem nejakej podelanej novinar(nikoho se nechci dotknout) hraju tuhle hru volil jsem trenera(podobne jako politiky) a ten by mi mel davat informace a ne ze se o ne budu domahat v poste,

jestli hrajes tak ci tak je mi jedno chci videt vysledky a pripadne prohry by jsi si mel obhajit, ale tvoje dosavadni chovani i kdyz vyhravame se mi nelibi

This Post:
00
4862.900 in reply to 4862.899
Date: 6/25/2009 7:14:37 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10371037
Second Team:
Nitra Urpiners
Pokiaľ viem Vajkéz sa ani na fóre neprezentoval tým, žeby bol práve ten tvorca zábavy pre komunitu. Na mňa pôsobí tak, ako ho poznám - rýchlo, stručne, k veci, výstižne, čo sa týka poznania engine, odborne. Je to typ sebavedomého vládcu, ktorý si svoje kroky dobre premyslel a študoval aj hru súpera, teda sa zodpovedne pripravil a vyhral.
Je to typ, ktorý bude mať po prehre problém s komunitou aj keď si svoje vysvetlí a obháji. Myslím si stále, že ste zvolili dobre..

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
From: KifaH
This Post:
00
4862.901 in reply to 4862.900
Date: 6/25/2009 7:20:16 AM
Overall Posts Rated:
3737
Veru tak, bolo na výber.

Manažér, ktorý "dokonale" ovláda engine a taktiky, vie čo si môže dovoliť, no otvorene prezentoval, že komunikácia nie je jeho hlavný cieľ. Veď mnoho otázok ostalo nezodpovedaných, resp. sa ich mnoho tvárilo ako zodpovedaných, no neboli...

Manažér, ktorý možno neovláda hru tak dokonale, no je ochotný o každom kroku diskutovať a oboznamovať.

Vybrali ste si a na mne nie je hodnotiť tento výber. Čas ukáže :)
A osobne si myslím, že pri prípadnej prehre bude obhajoba typu, urobil som všetko čo sa dalo a preberám plnú zodpovednosť... a tým to hasne..

This Post:
00
4862.902 in reply to 4862.899
Date: 6/25/2009 7:34:30 AM
Overall Posts Rated:
33
predsa vdaka prave rwystyrkovi sa tu rozprudila celkom zaujimava komunikacia, vdaka comu som vysvetlil podrobnejsie moje myslenie, sice stale nie je mojou povinnostou vysvetlovat vam, ze co a ako je to moje privatne myslanie o hre a mali by ste byt vdacni za to ze dam najavo moje vedomosti

a prave vtom je chyba volil si a sedis na zadku a ocakaval by si vvsetko dobre pekne atd. aktivitu ocakavas len od NT trenera... nemusis byt "podelanej" novinar ale napisat otazku este vies ci nie? podla mna neni to taka obrovska namaha... ty si aspon prezentoval svoj nazor na fore uz aj to si cenim

This Post:
00
4862.903 in reply to 4862.902
Date: 6/25/2009 8:37:34 AM
Overall Posts Rated:
3030
A ja si cenim toho ze obhajujes svoje rozhodnuti i kdyz to tu nemas lehke, naopak nechci jen sedet na zadku a koukat se, proto jsem se do toho zapojil aby tu byl i jiny nazor, jsem tu jen 2,5 sezony a kolikrat se tu ztracim v ruznych pojmech bla bla bla, a myslim ze nejsem sam, nemam tak daleko propracovanou studii protihracu atd ale chci spolupracovat a to uz delam(vychovavam mladase)

ja si jen nepreju nic vic nez vic informaci na foru, abych byl vic vtazen do hry, taky se tu na vsechno muzu .... a hrat si jen to svoje pak tu taky muze byt mrtvo jako na forech 3 ligy a nekde i na 2

This Post:
00
4862.904 in reply to 4862.902
Date: 6/25/2009 8:38:22 AM
Overall Posts Rated:
00
Vysvětlil jsi svůj postoj dost zřetelně. Je samozřejmě možnost získávat od tebe informace formou otázek. Ale většina hráčů BB si nebude dělat vlastní rozbor soupeře NT týmu, aby se tě pak mohla ptát jako rwystyrk. Většinu jen zajímá, kdo bude hrát a jakou taktiku jsi zvolil a proč. Manažerem NT je volen zkušený hráč BB nejen pro to, aby podával výsledky ale taky pro to aby se o své zkušenosti podělil s komunitou.
Taky zveřejnění hráčů, kteří mají podle tebe potenciál dostat se do NT je určitě dobré pro budoucnost NT, protože to může být pro jejich majitele motivační a někteří pak mohou trénovat po tvém doporučení lépe, než kdyby trénovali jen podle vlastního uvážení.

Některé věci ohledně NT by taky bylo vhodnější řešit na externím foru, kam ještě nejsi přihlášený.

This Post:
00
4862.905 in reply to 4862.904
Date: 6/25/2009 8:49:23 AM
Overall Posts Rated:
3030
Porad se tu mluvi o externim foru, kde se do nej prihlasim a musim mit zaplaceneho fanouska?

This Post:
00
4862.906 in reply to 4862.898
Date: 6/25/2009 9:13:20 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
No, trochu si mě vyděsil. V pravidlech je spousta věcí, které ale reálně fungují jinak (nebo minimálně nemají takovou váhu, jak by se mohlo zdát z pravidel) a naopak spousta věcí tam chybí. Pravidla v této části jsou minimálně od 3. sezony, kdy jsem začal hrát, napsaná stejně, nikdo si s nimi moc nelámal hlavu a že by je aktualizoval, o tom ani nemůže být řeč.
Studium cizích zápasů už je lepší, i když taky máš přitom omezené možnosti, protože obvykle nemáš detailní znalosti o vlastnostech všech hráčů, maximálně znáš pár z nich.
Myslím si, že vlastní zkušenost nemůže nahradit nic. Já, než jsem dospěl k tomu, že v 90% případech hraju v klubu i U21 Push the Ball a Man to Man, jsem se taky musel několikrát spálit.
Ty to sice prezentuješ tak, že máš detailní znalosti enginu, ale na mne to spíš působí trochu tak, že máš nějaké své představy na základě pravidel a studia cizích zápasů, které si teď otestuješ v praxi na našem NT.

Co se mého tréninku týče, tak si zjevně nepochopil, co jsem Ti nabízel, ale to je jedno. Takže s ohledem na NT raději budu podle původního plánu trénovat dříve doskoky než ID, protože tak vidím větší šanci na to, že budeš méně experimentovat s taktikami, které mi nevoní (tohle jsem usoudil na základě toho, jak si popsal, že se rozhoduješ mezi rychlými a pomalými taktikami).

Co se Slaniny týče, tak pokud se Iordanou nepřihlásí, tak bude potřeba ho v neděli 5. července nabrat do NT nebo U21, abychom ho zachránili, aby po zbotování týmu nebyl navždy ztracen. Takže dej vědět, jestli ho chceš zachránit (pokud na to dojde) přes NT nebo přes U21. Pokud ho vezmu do U21, tak ho nebudeš mít pro NT k dispozici, dokud bude U21 hrát soutěžní zápasy.

Co se týče té komunikace na forech, tak nikdo po Tobě nevyžaduje, aby si psal dennodenně nějaké rozsáhlé eseje. Ale Tvoje představa je ta, že pokud by tady nikdo nic nenapsal, tak tady asi celou sezonu nenapíšeš ani čárku. To Ti máme tady jako 15 minut před každým zápasem napsat otázky „Jaká bude dneska sestava? Jaké máme nastavení taktiky a proč?“

This Post:
00
4862.907 in reply to 4862.905
Date: 6/25/2009 9:16:48 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov

This Post:
00
4862.908 in reply to 4862.907
Date: 6/25/2009 10:00:01 AM
Overall Posts Rated:
00
A až se zaregistruješ tak napiš GM-Wixix ať ti přidělí přístupová práva.

Advertisement