Kurat, võtaks asja ehk natukene rahulikumalt?BB-Forrest:
. . . experience means more than just minutes logged.. it means minutes logged in key situations, having the ability to make key decisions.. etc.. . . .
. . . in terms of how it affects the GE, abstractly i'd say experience helps players make better decisions and more accurately assess what is going on.
Selle ehk võiks kõige aluseks võtta ja kogemusest rääkides võiks püstitatud hüpoteesidest lausa eraldi teema luua: Järgnev on minu arvamus, mis ei pretendeeri apsoluutsele tõele, samas ei hakka enam ka kusagilt nähtud postitusi välja otsima (loodan mõistvusele).
Esiteks väide:
Üks kogemuse kasvamise kiirendav faktor on mängijate mängimine tugevamate vastaste vastu.
Teine väide:
Kogenum mängija, eriti PG,SG ja SF võtab julgemini enda peale otsustavate minutite mängu ja meeskonna juhtimise.
Ma arvan, et oleks täiesti mõistlik teha kogemuse kohta eraldi teema ja mitte asuda seda siin lahkama, ma ei ole viimane ~aasta olnud Eesti foorumis aktiivne sõnavõtja, samas olen jõudumööda ikkagi asjal nii Eestis, kui maailmas silma peal hoida.