Czemu Wy wyczytujecie w moich wypowiedziach więcej niż ja chcę Wam przekazać?:P Czym wam tak zalazłem za skórę?:P
JW w sprawnej formie stwarzał by przewagę był by takim zawodnikiem dzięki któremu selekcjoner przeciwnej drużyny 3 razy by pomyślał czy aby my majac go w formie nie zaatakujemy z trumny. Chodzi mi tu o warianty taktyczne jakie mielibyśmy większe jakbyśmy mogli z niego skorzystać. To nie chodzi oto, że kadra się opera tylko na tym graczu bo tak nie jest ale chyba zgodzisz się zemną, że w sprawnej formie jest mile widziany w NT:).
Postaram się wybrać takich zawodników, których prezesi oprócz tego, że nadal będą trenować graczy to jeszcze im formę będą trzymać. Pozwoli to zniwelować jakies ekstremalne sytuację, że będziemy musieli zawodników dodatkowych powoływać lub kogoś z kadry wywalać. Jeśli jednak kogoś będziemy musieli zamienić to tu z niektórymi pozycjami będziemy mieć problem, bo C i PFów to my za dużo nie mamy. Lepiej jest na obwodzie na szczęście.
Znaczenie staminy przy powołaniach mam takie, że poziom 6 to jest minimum które każdy zawodnik musi spełnić jak chce grać w kadrze i tego się będę trzymał.