BuzzerBeater Forums

BB Poland > Posiadanie kilku drużyn

Posiadanie kilku drużyn

Set priority
Show messages by
From: m4ti_

This Post:
00
129571.9 in reply to 129571.8
Date: 2/5/2010 4:07:17 PM
Overall Posts Rated:
2121
Ale jeśli ktoś umie kierować jedną ekipom i to z sukcesami to by pewnie i z innymi sobie poradził. Wyobrażasz sobie Puchar Polski w którym od 7 rundy zostają w nim tylko drużyny hatcheta? Albo w PLK same ekipy t_macka? Bo ja nie i jestem pewien ze nigdy coś tego nie powstanie;]

From: Dejvidd

This Post:
00
129571.10 in reply to 129571.9
Date: 2/5/2010 5:16:14 PM
Overall Posts Rated:
188188
Ale jeśli ktoś umie kierować jedną ekipom i to z sukcesami to by pewnie i z innymi sobie poradził. Wyobrażasz sobie Puchar Polski w którym od 7 rundy zostają w nim tylko drużyny hatcheta? Albo w PLK same ekipy t_macka? Bo ja nie i jestem pewien ze nigdy coś tego nie powstanie;]

hatchet musiałby mieć trochę szczęścia, żeby jego drużyny po drodze nawzajem się nie powybijały :) A t_mac dodatkowo silne zaplecze po II ligach, żeby rotacji za dużej nie było ;D

Multiacc - zdecydowanie nie. Kiedyś czytałem artykuł o kolesiu, który grał w WoW'a na kilkunastu kontach na raz.. Co prawda tutaj nie byłoby to potrzebne, ale.. Po co nam to? Na kij komu xx drużyn? Że niby fajniej? A później będą patologie a la Tibia (sławne krzesło) albo i gorsze.. Ilość lig powiększy nam się do 10 i co? Powtórka z HT? Gdzie nowi są niczym morze - przychodzą i odchodzą, nikt nawet nie wie kiedy, raz są, za chwilę ich nie ma.. Może HT to nie najlepszy przykład, bo akurat popularne, no ale z braku laku..

Jak ktoś chce się w multiacc bawić, to na upartego się pobawi. A że dostanie bana.. Cóż.. Spróbuje inaczej.. A jak go znowu zbanują, to może się ocknie, bądź też stwierdzi, że to 'głupia gra' i nasz GM będzie miał jeden problem mniej :) A przy dziesiątkach drużyn nie byłoby komu pilnować ich wszystkich, jakby transferów między nimi nie można by robić.. Poza tym czynnik ludzki - prywata, korupcja, lobbing, mobbing, płatna protekcja, erekcja czy co tam innego jeszcze do głowy ludziom przyjść może..

Było jeszcze kilka pomysłów, miało być jakieś podsumowanie (przynajmniej coś na jego kształt :p), ale pora niewczesna (późna niby też nie ;)), myśli już nieskładne i w ogóle.. ;)

Ed: Aha, przeciążyłoby to serwery i zwiększyło przepaść między ligami :DD

Last edited by Dejvidd at 2/5/2010 5:17:22 PM