Witam. Nazywam się Sebek i będę kandydował na trenera reprezentacji. Pochodzę z Ostrowi Mazowieckiej, gdzie koszykówka jest popularna.
Czemu?Sądzę, że Polska to rozwinięty kraj w BB. Brakuje nam koszykarzy. Koszykówka to sport, ceniący zwycięstwo. Kandyduję po raz drugi i mam nadzieję, że jak to obejrzycie, to zagłosujecie. Mam zamiar przynieść Polsce chwałę i dobro.
Świat koszykówki potrzebuje mnie jako trenera. Chyba.......
Kariera w S Basketball
Zacząłem w lutym,a to niedawno. Lecz znam się na tym jak mało kto. W S Basketball odnosiłem sukcesy. W 11 sezonie doszłem do ćwierćfinałów, a w 12 sezonie do półfinałów. Znam zawodników reprezentacji Polski. W 12 sezonie kandydowałem na Trenera U-21 w USA, ale nie wypaliło. S Basketball to klub na którym mi zależy, ale na Polsce zależy mi bardziej.
Jak wyobrażam siebie jako trenera Polski??
Chciałbym skończyć wojnę, o to kto jest najlepszy. Mi nie zależy na suuper graczu, mi zależy na super drużynie. Będę grał mecze z lepszymi i słabszymi. Polska nie jest najlepsza. Ja chcę to zmienić. Przypomniało mi się, że nie mówiłem ile mam lat. Mam 16 lat. Będę analizował akcje, pomagał innym graczom. Mam nadzieję, że zagłosujecie na mnie. Sukces to postawa....................