BuzzerBeater Forums

Lietuva - IV.52 > !4 Sezonas

!4 Sezonas

Set priority
Show messages by
This Post:
00
162055.9 in reply to 162055.8
Date: 10/24/2010 11:53:30 AM
Overall Posts Rated:
3434
Šiaip šį sezona abejoju ar pavyks, bet kita tai jau tikrai turėčiau paimti savąją lygą, nepamiršk, kad manoji lyga stipresnė nei, kad IV.52 ;) Jei nori pažėk, įsitikinsi. :)

This Post:
00
162055.10 in reply to 162055.4
Date: 10/24/2010 3:14:26 PM
Overall Posts Rated:
11
as cia gryzau nes aptinges sezona kazkur buvau tai ana sezona teko cia atait :D ir siaip reik nauja komanda kurt nes cia i minusa prisivariau tai kol balansas gausis nusibost laukt :D

This Post:
00
162055.11 in reply to 162055.10
Date: 10/24/2010 3:38:25 PM
Overall Posts Rated:
3434
Pastebėjau, kad pas tave nesamoninga komanda biški ;DDDD
Jo šiaip geriau kurk nauja komanda, bet geriau viska pradėt su ta pačia nuo nulio parduok žaidėjus ir gausis daugiau nei 300k kuriuos gauni vos pradėdamas žaist... Tai va Nusipirk koki jauni ir treniruok po biški, pajamom negaliu pasigirt taurėje kekvienamet susirungiu su stipriu varžovu, tai nelabai ten ką ir pasipriešinsi, tai va...
Aukso gysla tai jauniai patreniravęs gali gerai gaut, pats tuom įsitikinau, tai buvo SF,SG pozicijos dabar su PF, C užsijamu jie su gan gerais ūgiais tai bus gan lengva. :)
Nepatarčiau kurt aplamai naujos komandos ją labiausiai apsimoka kurt prieš draftus... Kaip ir aš kad tai padariau, nes tai mano antroji komanda... Pradėjau žaist IV.52 lygoje :)

This Post:
00
162055.12 in reply to 162055.10
Date: 10/24/2010 3:38:27 PM
Overall Posts Rated:
3434
Pastebėjau, kad pas tave nesamoninga komanda biški ;DDDD
Jo šiaip geriau kurk nauja komanda, bet geriau viska pradėt su ta pačia nuo nulio parduok žaidėjus ir gausis daugiau nei 300k kuriuos gauni vos pradėdamas žaist... Tai va Nusipirk koki jauni ir treniruok po biški, pajamom negaliu pasigirt taurėje kekvienamet susirungiu su stipriu varžovu, tai nelabai ten ką ir pasipriešinsi, tai va...
Aukso gysla tai jauniai patreniravęs gali gerai gaut, pats tuom įsitikinau, tai buvo SF,SG pozicijos dabar su PF, C užsijamu jie su gan gerais ūgiais tai bus gan lengva. :)
Nepatarčiau kurt aplamai naujos komandos ją labiausiai apsimoka kurt prieš draftus... Kaip ir aš kad tai padariau, nes tai mano antroji komanda... Pradėjau žaist IV.52 lygoje :)

This Post:
00
162055.13 in reply to 162055.12
Date: 10/25/2010 7:41:57 AM
Overall Posts Rated:
22
Tai mano draugelis niekaip negalejo laimet IV lygos tai visus zaidejus pardave visai normalei usidirbo pripirko nauju zaideju kol dare nauja komanda nukrito i V lyga kai normalei sutvarke komanda lengavai V,ir IV lyga laimejo pateko i III lyga ir nustojo zaist :DDDDDD

This Post:
00
162055.14 in reply to 162055.13
Date: 10/25/2010 12:44:08 PM
Overall Posts Rated:
3434
Tai pas mane nemažai pokyčiu irgi buvo. :) Gal puse komandos ir liko daugiau visi kiti nauji veidai, + pasikeitė treiniruojami žaidėjai parduoti jaunieji žaidėjai kurie buvo treniruojami iš jų du buvo su katastrofišku ir kitas su niekingu perdavimu tai va tas man pakišdavo koją labai dažnai, bet toks Celkovas su Grazianu kurie turėjo netimkama ir pusėtina perdavimus... Dabar supirkti gan mažų algų labai pajėgus žaidėjai su antriniais skillais kurie neprisideda prie algos kylimo, beveik visi skillai stiprus dar vienam 23 metai tai gal patreniruosiu šį sezoną kokias 2 ar 3 savaites. :) Bei nupirktas žaidėjas su labai gera gynyba, turi visus reikalingus skillus SG pozicijai, bet vat neturi antiniu skillu, na bet ne esmė tai, svarbiausia dar jam ištverme pakelt kuri yra niekinga todėl man jį taip pigiai pavyko nupirkt vos už 1 mln. :) Bei dabar galiu ištvermėm pasigirt ko niekada savo komandoje neturėdavau... Na ždž ilgai pasakot geriau palygink šeštadienio ir praeitas rungtynes, nes dar ne visa komanda žaidė pas mane. :)
Ir vos 5 pts pralaimėjau komandai kuri savo žaidėjų algoms išmoka po 200k grubiai jamant, bei netyčia nustačiau kad C už PG žaistu ;DDDD Tai todėl malkų gavau, bet su pilna sudėtimi būčiau įveikias todėl gal kaip nors ir pavyks paimti lyga. ;)

This Post:
00
162055.15 in reply to 162055.13
Date: 10/25/2010 12:44:34 PM
Overall Posts Rated:
3434
Tai pas mane nemažai pokyčiu irgi buvo. :) Gal puse komandos ir liko daugiau visi kiti nauji veidai, + pasikeitė treiniruojami žaidėjai parduoti jaunieji žaidėjai kurie buvo treniruojami iš jų du buvo su katastrofišku ir kitas su niekingu perdavimu tai va tas man pakišdavo koją labai dažnai... Dabar supirkti gan mažų algų labai pajėgus žaidėjai su antriniais skillais kurie neprisideda prie algos kylimo, beveik visi skillai stiprus dar vienam 23 metai tai gal patreniruosiu šį sezoną kokias 2 ar 3 savaites. :) Bei nupirktas žaidėjas su labai gera gynyba, turi visus reikalingus skillus SG pozicijai, bet vat neturi antiniu skillu, na bet ne esmė tai, svarbiausia dar jam ištverme pakelt kuri yra niekinga todėl man jį taip pigiai pavyko nupirkt vos už 1 mln. :) Bei dabar galiu ištvermėm pasigirt ko niekada savo komandoje neturėdavau... Na ždž ilgai pasakot geriau palygink šeštadienio ir praeitas rungtynes, nes dar ne visa komanda žaidė pas mane. :)
Ir vos 5 pts pralaimėjau komandai kuri savo žaidėjų algoms išmoka po 200k grubiai jamant, bei netyčia nustačiau kad C už PG žaistu ;DDDD Tai todėl malkų gavau, bet su pilna sudėtimi būčiau įveikias todėl gal kaip nors ir pavyks paimti lyga. ;)

Last edited by TheJuozas at 10/25/2010 12:45:52 PM