646 online at 22:29:48

BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Δυναμικοτητα

Δυναμικοτητα

Set priority
Show messages by
This Post:
00
165354.9 in reply to 165354.7
Date: 12/3/2010 11:14:56 AM
Overall Posts Rated:
303303
Να σε ρωτησω τοτε κατι, ενας που βγαινει πρωταθλητης σε μια χωρα με λιγους σχετικα χρηστες με ολα τα συν και πλην που εχουμε πει και στο ΒΒ3 αποκλειεται συνεχεια στον πρωτο αγωνα τι σημαινει για σενα? ξερει η δεν ξερει ? ειναι καλος κακος η μετριος?

This Post:
00
165354.11 in reply to 165354.10
Date: 12/3/2010 3:17:15 PM
Overall Posts Rated:
303303
προσπαθω να καταλαβω αν διαφωνουμε... τεινω στο οχι....
μιλας για βαθος χρονου ...για αυτο πχ ειπα πρωταθλημα και οχι 1 αγωνα ... το μινιμουμ για μενα ειναι μια σεζον.
Τωρα για τον χρονο που κτιζεται η ομαδα .. να φερω παραδειγμα εμενα και το πρασινο τερας (ασχετα κατι αλλα) δεν γινεται να μην παραδεχτω οτι ειναι καλλιτερος απο μενα πανω κατω ιδιο χρονο στο παιχνιδι που ειναι αυτος που ειμαι εγω.....
ετσι και στο ΒΒ3 αν παιζεις πχ 8 σεζον κοντα και αποκλειεσαι απο τον πρωτο γυρο 1, 2 ε την 3η κατι πρεπει να γινει διαφορετικο.
Το ποτε θα καταλαβω τι πρεπει να κανω /διορθωσω εχει να κανει με ποιους παιζω και απο τι μαθαινω....

This Post:
11
165354.12 in reply to 165354.11
Date: 12/3/2010 3:29:19 PM
Overall Posts Rated:
113113
Ακομα και στο παραδειγμα σου με το τερας..
Δεν ξεκινησατε απο τους ιδιους ομιλους, δεν παιξατε με τους ιδιους αντιπαλους οποτε και παλι ειναι σχετικο.Που και με τους ιδιους αντιπαλους να παιζατε και παλι σχετικο θα ηταν.Ξερεις καλυτερα απο μενα ποσο διαφορετικη μπορει να ειναι η ιδια ομαδα μεσα σε 2-3-4 εβδομαδες.
Δεν μπορεις να κρινεις με ασφαλεια ποιος ειναι καλυτερος μανατζερ απο καποιον αλλον.Περα απο τρανταχτες περιπτωσεις βεβαια.

Last edited by GM-Paris at 12/3/2010 3:30:35 PM

This Post:
22
165354.13 in reply to 165354.12
Date: 12/4/2010 1:45:44 AM
Overall Posts Rated:
303303
Αλλο τι ξερεις και αλλο πως θα καταφερεις να εφαρμοσεις αυτο που ξερεις εδω μπαινουν διαφορα στην μεση , οπως πως μπορεις να διορθωσεις μια λαθος μεταγραφη με την μικροτερη οικονομικη απωλεια ..... εδω μπαινουν, θα συμφωνησεις και αλλα στην μεση.
Στο συγκεκριμενο παραδειγμα , η διαδρομη του καθενος ειναι διαφορετικη και οι στοχοι καθε σεζον του καθενος ειναι διαφορετικοι καθε σεζον (για αυτο στο αρχικο ποστ ειπα ιδιο υποομιλο και ιδιοι στοχοι) αλλα εδω μιλαμε για το τερμα οταν φτανεις στην α1 και καταφερνεις να μενεις αυτοματα , πιστευω, εχουμε νικητη.Μπορει στο μελλον να αλλαξει αλλο αυτο αλλα για μεχρι τωρα εχουμε μια κριση με πολυ μεγαλη ασφαλεια.
Για συγκριση τωρα μιας χωρας με 2500 χρηστες και μιας με 100 ειναι φυσικο , για μενα, οτι αν οι γνωσεις του παιχνιδιου ειναι οι ιδιες ε αυτος απο την χωρα με 100 φτιαχνει σε πολυ λιγοτερο χρονο ομαδα , ποσα λεφτα βγαζεις εσυ εκει που εισαι και ποσα ενας στην 1η κατηγορια ειναι μεγαλη η διαφορα , ασε και τον ανταγωνισμο το ιδιο ειναι να ανταγωνιζεσαι 1-2 με 10 ? Χωρια και τα εσοδα απο το κυπελλο.
Αρα και εδω μπορουμε να πουμε με μεγαλη ασφαλεια εχουμε νικητη (τροπος του λεγειν νικητη).
Δεν παρακολουθω το διεθνη φορουμ γιατι τα αγγλικα μου δεν με βοηθανε , αλλα πες μου αν δεις καποιον απο μικρη χωρα να ειναι πρωταθλητης σχεδον καθε σεζον και να στο παιζει ξερολας και καθε φορα που βγαινει απο τα συνορα σε επισημο παιχνιδι παει ακλαφτος ... τι θα πεις ?

This Post:
44
165354.14 in reply to 165354.13
Date: 12/4/2010 6:48:13 AM
Overall Posts Rated:
5050
Λοιπόν, άποψή μου είναι πως για να είσαι πετυχημένος στο ΒΒ πρέπει:

(1) Να είσαι γνώστης της μηχανής παιχνιδιού. Να μπορείς να καταλαβαίνεις ποιό είναι το καλύτερο σύστημα και οι καλύτεροι παίκτες που θα ανταποκριθούν σε αυτό το σύστημα σε κάθε σου αγώνα.

(2) Να είσαι καλός διαχειριστής του υλικού σου. Να ξέρεις πότε πρέπει να παίξουν οι βασικοί, πότε πρέπει να παίξεις δυνατά, πως θα διατηρήσεις τους παίκτες σου σε άψογη Αγ. Κατάσταση κάθε εβδομάδα, πως να χτίσεις υψηλό ενθουσιασμό.

(3) Να είσαι καλός διαχειριστής των οικονομικών σου. Να έχεις γνώση της Μεταγραφικής Λίστας και να ξέρεις πότε να πουλήσεις έναν παίκτη. Να ξέρεις να δομείς την ομάδα σου με γηγενείς και να μπορείς με τις αλλαγές τιμών να φέρνεις μεγαλύτερα έσοδα.

(4) Να είσαι έξυπνος στις μεταγραφές σου. Να μπορείς με λίγα λεφτά να φέρνεις ''λαβράκια'', να μην κάνεις φαντεζί και ανούσιες μεταγραφές, να μην χρυσοπληρώνεις το προσωπικό σου άσκοπα και να γνωρίζεις την σημαντικότητα των Versatile παικτών.

(5) Να είσαι τυχερός. Όσο παράξενο και αν ακούγεται πρέπει να κληρώνεσαι σε εύκολους ομίλους, οι τραυματισμοί να μην σου χτυπούν συχνά την πόρτα, και το πρόγραμμά σου να είναι ευνοϊκό.

Αυτές πιστεύω είναι οι 5 παράμετροι της επιτυχίας στο ΒΒ...

This Post:
00
165354.15 in reply to 165354.14
Date: 12/4/2010 6:52:15 AM
Overall Posts Rated:
5050
Θέλω να πω πως μπορεί κάποιος σε μια μικρότερη χώρα να είναι πιο ''τυχερός'' από εσένα ή εμένα αλλά αν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν πάει πουθενά. Η δυναμικότητα δηλαδή δεν είναι ''δυναμικότητα ομάδων'' αλλά ''δυναμικότητα Manager''. πχ Αν εσύ βγείς πρώτος στην κανονική διάρκεια αλλά ο δεύτερος όλη τη σεζόν εξοικονομούσε χρήματα και λίγο πριν τα PO αγοράσει έναν πολύ καλό παίκτη και τελικά σε κερδίσει στους τελικούς. Εσύ σαν ομάδα ήσουν δυνατότερος όλη τη σεζόν αλλά αυτός έπαιζε εξυπνότερα όλη τη σεζόν. Η δυναμικότητα της ομάδας σου ήταν μεγαλύτερη αλλά αυτός ήταν πιο ''δυνατός manager''