BuzzerBeater Forums

BB Poland > [U21] Przemówienia kadydatów

[U21] Przemówienia kadydatów (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
180913.9 in reply to 180913.2
Date: 4/21/2011 3:29:40 PM
Overall Posts Rated:
455455
Po co startuję?

Dobre pytanie ;) Żeby nie było nudno i było między kim wybierać :D
Jeśli by się tak zdarzyło, że jednak będę miał wystarczająco głosów by zostać zwycięzcą, to bardzo dobrze ;)
Jako że doświadczenie w prowadzeniu kadr tylko nie liczni, to jakby była tylko taka możliwość że byli by chętni pomagać przy kadrze, to bez wahania przyjął bym pomoc ;)
Oczywiście celem byłaby walka o jak najwyższe miejsca oraz próba zdobycia jakiegoś medalu, no bo przecież nikt się nie będzie tutaj poddawał na wejściu!

Skauci i inni

Wszystko w tym temacie wygląda naprawdę dobrze. Odpowiedni ludzie, na odpowiednich stanowiskach, jeśli tylko obecni skauci zechcieliby nawiązać współpracę to ja również.

Otoczka

W tym miejscu również wszystko jest w najlepszym porządku, nie chce zmieniać czegoś na jedną kadencje, skoro to do tej pory dobrze funkcjonuje. (czyt. robiłbym wątki przedmeczowe w których można by coś sugerować na temat rywala, podsumowywałbym grę naszych młodziaków po meczach, jak do tej pory robił to VJ, w granicach moich możliwości twórczych, itd. itd. .)

Czas dla BB

Czasu mi nie brakuje. Wakacje się zbliżają, więc jest to również okres czasu w którym ma się więcej czasu dla siebie i na rozrywkę ;)

Czemu ja ( Ja i BB )?

Sam nie wiem. A czemu nie?? Jak większość szukam nowych doświadczeń i chce się dobrze bawić!

To tyle, dziękuje za uwagę.

Jak to doskonale ujął mój kolega Banan :

Na stanowisko u21 nie ma parcia (choć byłoby fajnie zająć się kadrą przez 2 sezony) , jest to luźna kandydatura i nawet jeśli nie wygram to nic się nie stanie ;).

Święte słowa :)

Innymi słowy, chyba trochę tu brakuje poważnego kandydata, ale kto by nie wygrał, myślę że da z siebie wszystko :D

POZDRAWIAM!!

Message deleted
Message deleted
Message deleted