Orlando nema samo Howarda,dosta je ulozeno u taj tim ali,ocigledno,kockice se nisu poklopile.Orlando je doveo J.Richardsona,po meni odlicnog beka,koji je igrao fantasticno u Phoenixu.Dalje,stigao je Turkoglu,koji je bio i najbolji igrac ovog tima posle Dwighta.Brandon Bass je odlican timski igrac,kao i Ryan Anderson,covek koji poseduje odlican sut za 3.Medjutim,problem je bio Jameer Nelson,koji je imao ocajnu celu sezonu.Arenas je covek,koji definitivno unosi nemir u ekipu,siguran sam da nece dugo ostati u Orlandu.Ne treba zaboraviti da je Redick bio povredjen,da se vratio tek na kraju,izuzetno bitan srah za Magic...
Sto se Chicaga tice,kljuc njihovog uspeha je odbrana.Mislim da igraju daleko najbolju odbranu(zajedno sa Memfisom) iz koje brzo prelaze u fazu napada,sto rezultira velikim brojem lakih poena.Naravno,tu prednjaci Rose,koga je nemoguce zaistaviti u kontrama!
Korver je suter,kad ste videli doticnog da je bilo sta uradio osim izlaska iz bloka i prangijanja?On svoje poene iskljucivo postize jer se odbrana fokusira na Rose-a,koji ove sezone napada i spolja,za razliku od ranije.
Joakim je posebna prica,covek koga zovu Garnet hater,nema meca da se ne zakaci sa njim,svasta je izjavljivao o doticnom igracu Celticsa.Veoma zahvalan igrac,koji ne stedi sebe zarad doprinosu tima...
Medjutim,Chicago igra ocajno u ovom Play offu.Ko je gledao seriju protiv Indiane,prosecnog NBA tima,video je da su se jedva izvukli.Jeste,bilo je 4:1,medjutim prve 2 pobede kod kuce su dobili na srecu,a prvu uz obilatu pomoc sudija...
Mislim da ce Chicago proci Atlantu ali da nece osvojiti prsten.
Jos nesto,ne zaboravite da Memfis igra bez svog najboljeg igraca Rudi Gay-a,covek koji je postao opste poznat po sopstvenom poznavanju geografije,nakon izjave jednoj Turskoj TV stanici da nije znao da je Turska ovako lep i veliki grad:)
Ocekujem Finale Miami:Dallas