Spoko Daco :D Wątpię, że moje rady się do czegoś przyczyniły, ale zawsze służę pomocą :P Widać, nie udało się przejść dalej, trudno :P Menago z Pogodnych wykręcił niezłe staty i chyba faktycznie można było ustawić obronę pod kosz i być może udałoby się powalczyć bardziej ;p
Niestety straciłem na tym meczu coś na czym mi zależy... no cóż... takie życie
Rozwiń proszę ;)
No, co do kandydatów do awansu to jest kilka drużyn, a Nielepsi to już chyba najdłużej walczą o wejście :P Jeszcze z czasów Samobójców i Prokomu (a nawet wcześniej) i nie ukrywają, że celują w awans. Skład masz w miarę równy i wykręcasz niezłe staty na całym boisku :P No, ale podobnie jak u mnie, pensje zżerają sporą część budżetu, chociaż jestem w miarę zabezpieczony i póki co, wychodzę na tym nie najgorzej, a wielkość hali napawa optymizmem :P Co do treningu , to dalej niezmordowanie trenuję moją dwójkę jeszcze od czasów draftu (Ziarnika i Ryszkiewicza), Siuta podskoczył tak z pensją, że byłem zmuszony podziękować temu panu :D Gram swoje, w pucharze już dawno odpadłem, dlatego skupiamy się na lidze. Liczy się pierwsza 4, a później zobaczymy :P Oby omijały kontuzje :P
Co do meczu gwiazd, to u mnie też wystąpi 2 grajków, a nominowanych było 3 ;d Chyba pierwszy taki sezon :P Ziarnik najwięcej głosów ze wszystkich zawodników :P