BuzzerBeater Forums

BB Israel > סדרות הגמר עונה 17

סדרות הגמר עונה 17

Set priority
Show messages by
From: Gal G

This Post:
00
199206.9 in reply to 199206.8
Date: 10/24/2011 12:58:52 PM
Overall Posts Rated:
3737
מה, אתה לא מחכה לשובי ?
אתה רוצה לעלות העונה?

From: chp3
This Post:
00
199206.10 in reply to 199206.1
Date: 10/24/2011 5:32:05 PM
Overall Posts Rated:
6767
למרות שאני כבר לא בליגה 2 אני אכתוב סיקור קטן על הליגה ממנה עליתי-ליגה 2.2

בגמר נפגשות שתי הקבוצות האיכותיות ביותר בליגה הזאת-השפים עם עברם המרשים, ואמיר שמחזיק בקבוצה איכותית מאוד

אמיר בבאזר מעונה 7. על העונה הראשונה שלו הוא הצליח לעלות ליגה לליגה 3.8 בה הוא בילה עד לסוף עונה 11 שבה הוא עלה לליגה 2.2 שם הוא נמצא עד היום
במהלך השהות שלו בליגה הוא היה רוב העונות בפלייאוף העליון ואף עונה שעברה הצליח למתוח את צ'ארלס למשחק שלישי בסדרת הגמר

אמיר ביצע בעונות האחרונות תהליך בנייה יפה של צעירים עם השקעה באימונים כדי לפתח שחקנים שיסייעו לשוקי מילו (כוכב הקבוצה) . העונה הוא נהנה מהפירות, כשהצליח להגיע למאזן של 20-2 וגם להגיע עד לרבע גמר הגביע שם הוא הודח ע"י אהוד

לאמיר יש קבוצה עם יכולות פנים וחוץ כאשר בפנים הוא מתבסס על רביעיית גבוהים בעלי משכורות של מעל 45 משכורת
ובחוץ הוא מחזיק בשוקי מילו, שחקן נבחרת ישראל הבוגרת ברכז פולני שהוא חלק מהנבחרת הצעירה של פולין (שעלתה היום לגמר האליפות), בשני ישראלים נוספים שכבר בשלים-דן וברוך, בגארד פורטוגלי עם 30 משכורת וגם בבועז צליקר שנראה שכמחליף יכול להיות פקטור

יניב מנג'ר השפים התחיל בעונה 2 בה לקח אליפות בליגה 2 (אז היו רק שתי ליגות)
ולרקורד אפשר להוסיף 3 אליפויות בליגת העל ועוד גביע אחד והגעה ל64 האחרונות בליגת האלופות
בעונות האחרונות רמת הקבוצה של יניב ירדה עקב חוסר זמן מה שגרם לירידת ליגה של יניב בעונה שעברה

יניב מחזיק בסגל קצר של 7 שחקנים שכולל את גולינו-הסקורר המוביל של הליגה, את ראלף ובירוק המגוונים וגארד נוסף שמקבל 45 אלף כל יום שני
בגבוהים יש גבוה טורקי איכותי ואת אסמרלדו הוותיק וכגיבוי לשניים יש את ונטי

במפגש ביניהן בליגה ניצח השף אך יש לסייג בגלל שליניב הייתה ביתיות ובנוסף היה פער גישה

לסדרת הגמר הם מגיעים כשאמיר ביתרון ביתיות ועם כושר עדיף בהרבה למשחק הזה
אני מהמר עליו במשחק הקרוב ובסדרה כולה שתגמר ב3 משחקים להערכתי

This Post:
00
199206.11 in reply to 199206.10
Date: 10/26/2011 11:26:23 AM
Overall Posts Rated:
492492
חשבתי להוסיף עוד קצת פרטים על המאבק אצלנו בליגה, אחרי שארבל באמת קצת התעצל......

משחק אחד כבר היה, נגמר בצורה חד-צדדית למדי. אבל אני לא משלה את עצמי- בבית של רמת אילן המשחק יהיה אחרת לגמרי.

Maccabi Haase
הקבוצה קיימת מעונה 3. אחרי עונה וחצי בליגה 3, עלתה לליגה 2.2 שם שהתה לא פחות מ-10 עונות עד לעלייה המיוחלת לליגת העל. סיפור ליגת העל היה קצר ודי לא נעים, כולל התרסקות כלכלית בעונה שאחרי בליגה 2.3 אליו ירדה הקבוצה בעונה עברה.
לרוב הקבוצה התאפיינה סגל רחב של שחקנים יעילים, ללא כוכבי על, קבוצה מאוד התקפית, מלאת קלעים חזקים אבל חלשה בצד ההגנתי. אחרי כישלון השיטה, הקבוצה עברה שינוי מערכתי שהסתיים ממש לפני שבועיים וכיום הקבוצה יותר מאוזנת בין הפנים והחוץ, ובין ההתקפה וההגנה.

שחקנים בולטים
כוכב ראשי אין, אבל היותר בולטים הם כאמור פילבק, פאלאש ולבורדה:
פילבק, פאוור פורוורד התקפי מאוד, סיים את העונה עם 16.7 נק' (59% מהשדה, 55% משלוש), 10.6 כ"ח, 3.5 אסט', חטיפה וחסימה למשחק. אמ.וי.פי פעמיים בעברו (עונות 14,16).
פאלאש, ותיק השחקנים בקבוצה (מעונה 7), שחקן אול-אראונד אמיתי עם יכולות קלאצ' נדירות. סיים את העונה עם 12.5 נק', 4.4 אסט', 3.3 כ"ח ו1.3 חטיפות למשחק.
לברודה, הרכז הצרפתי שהצטרף במהלך העונה הקודמת, השתלב מצויין וסיים עם 15.7 נק', 6.9 אסט', 3.5 כ"ח ו1.9 חטיפות.
נקודות לציון העונה
• הקבוצה סיימה עם מאזן של 20-2 שלא ממש משקף, עם חמש בוטים (כולל את יניב טים שירד מליגת העל) העונה הייתה רחוקה מתחרותית.
• מקום ראשון בליגה באיבודי כדור: רק 8.6 למשחק, מקום ראשון גם בגרימת איבודי כדור ליריב עם 15.7 למשחק.
• שנייה בליגה בנק' למשחק (110), אחוזים מהשדה (48.7) וחטיפות (8.7).
• 7 שחקנים שקלעו בממוצע מעל 10 נק' למשחק.

Ramat Ilan Pilots
הקבוצה התחילה את דרכה בעונה 3, נמצאת זו העונה ה-7 בליגה 2.3, אחרי שסיימה עונה סדירה מושלמת בעונה השעברה (עם מאזן מצויין של 20-2 אבל בליגה עם המון תחרות), נפלה בחצי גמר לאלופה שאקטימאנס. העונה הקבוצה עשתה שינוי גדול עם מכירתו של ברדוגו והעברת השרביט לליעד סגלוביץ הסופר מוכשר מנבחרת ישראל הצעירה. הקבוצה עשתה מעיין צעד אחורה, שיחררה שחקנים ושמרה על סגל מינימאלי שהביא אותה עד לשמינית הגמר (שם הפסידה לאמיר), למרות הפרופיל הנמוך שהקבוצה שמרה עליו במרבית העונה, הקבוצה רכשה את הסנטר הנפלא, יארבלה, העמידה חמישייה מעולה ,ונכנסה בלי קושי לפלייאוף מהמקום הרביעי והדיחה במשחקי חוץ את מקומות 1,2 בלי קשיים מיוחדים.

שחקנים בולטים

ליעד סגלוביץ, עם משכורת עתק לילד בן 21 אין ספק שמדובר באחד מכוכבי העתיד של נבחרת ישראל, קיבל לראשונה את המושכות ובהחלט הראה למה הוא מסוגל: 18.3 נק' למשחק, 5.1 כ"ח, 3.6 אסט' ו1.5- חטיפות. אל תשכחו הוא רק בן 21!
אנדרי ז'בינסקי – הקלעי המחונן היה לוהט השנה וסיים עם 19.6 נק' למשחק, יחד עם 4.3 כ"ח, 2.6 אסט' ו1.2 חטיפות למשחק.
חביאר דיאז דה לדסמה – למרות העונה השקטה מדובר בשחקן פנים אימתני עם יכולות רבאונד אדירות. סיים עונה עם דאבל דאבל יפה של 13 נק' ו- 15.1 כ"ח.

הישגים בולטים
• בגלל בחירה מודעת של דגש על הגביע הקבוצה לא התאמצה יותר מידי בליגה כך שאין לה יותר מידי הישגים קבוצתיים, חוץ ממקום ראשון ברבאונד עם 58 כ"ח למשחק.
• לו צ'אנג מו המחליף מוביל את הליגה עם 2 חטיפות למשחק, לדסמה שני ברבאונד.

יתרונות כל קבוצה:

היתרון של מכבי הזה הוא ללא ספק הביתיות, לפני כל השאר.
יתרון חשוב שני הוא הסגל הרחב עם ספסל שכולל 4 שחקנים של 38-45 אלף משכורת. אבל מצד שני רמת אילן מציבה חמישייה איכותית הרבה יותר (320 אלף מול 284 של הזה), (אבל על הספסל מחכה גבוה של 36 וגארד של 14). היתרון החזק של רמת אילן הוא בהגנה ובריבאונד שאלו גם החולשות של הזה, ככה קשה לראות פייבוריט מובהט ללא יתרון הביתיות
.
אז מה אני אומר? משחק שלישי בטוח יהיה.

Last edited by Shadamher at 10/26/2011 11:31:36 AM

This Post:
00
199206.12 in reply to 199206.11
Date: 10/26/2011 8:48:10 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
איזה יופי של סיקור! נהניתי מכל מילה. יום ראשון שוב מתחילים הלימודים, יש לי מועד ג׳ בפילוסופיה יוונית בדיוק באותו יום, ובנוסף לכל יוצא גיליון ראשון של עיתון הסטודנטים בו אני כותב לראשונה. אם יהיה משחק שלישי בנוסף לכל זה יהיה אחד הימים המלחיצים. רק שלא יהיה גם דייט אז בכלל אני אקרוס.

This Post:
00
199206.13 in reply to 199206.12
Date: 10/29/2011 2:04:37 PM
Overall Posts Rated:
114114
הנה הסיקור של הגמרים שהוספתי היום ל"חדשות" של ליגת העל- הבנתי אח"כ שהוא יותר מתאים לכאן:

שימו לב שכבר היום נסגרו 3 עולות לליגת העל בארבעה משחקים מעניינים - כל התוצאות היו כמעט מפתיעות מסיבות שונות:
אאאמיר33 מליגה 2.2 הלך על כל הקופה(אגב, מה הקטע של השם, יש לקבוצה שלו מספר ב"דפי זהב"?!) עם גישת פלייאוף משחק עונה וזכה בחוץ מול יניב והשפים שלו באופן מרשים ומפתיע כבר בשני משחקים

בליגה 2.3 מכבי הזה ניצחה בצורה מאוד מעניינת- בפעם הראשונה האמת שאני רואה שזה גם מנצח את המשחק בסוף - שתי הקבוצות עלו באותה גישה אבל מכבי הזה הפתיע בטקטיקת סבלני עם בידוד לשחקן חוץ שקלע 41 נקודות ב26 דקות. הוא יצא בשש עבירות וגם המחליף שלו שהיה שוטינג גארד קלע 17 נקודות. היריבה רמת אילן שיחקה בצורה צפויה החוצה והוא הצליח לנחש גם את זה ועלה 3-2 והנה הימור ששווה מיליון דולר ועליית ליגה. כל הכבוד

אצלי בליגה 2.4 ניצחתי את באזקילרז בחוץ - אין פה הפתעה גדולה אלא שהוא הלך בפלייאוף משחק עונה והיה בהפרש גישה עליי בית ולכן גם המשחק הזה מסתיים שונה ממה שהיה אפשר לצפות .(לא יכול כבר לחכות לחזור...) גם כאן נסגרה העלייה

בליגה 2.1 היא היחידה שהולכת למשחק הכרעה מחר. גם כאן היה לנו משהו קצת חריג - הריפרז ניצחו בבית היום ללא קרב של יותמרז מאחר והוא החליט לעלות עם המחליפים במטרה לשמור על השחקנים שלו למחר- להביא עוד הכנסות ממשחק בבית וכו' החלטה שהיא הגיונית לאור פער הרמות הגדול בינו לבין הריפרז אבל נקווה בשבילו שלא יתחרט על ההחלטה לא לנסות לנצח היום אם פציעה או נפלאות המנוע יגרמו שבמשחק יחיד הוא יפסיד בבית ולא יעלה. הריפרז צריך לציין עשו את העבודה מצידם בלי נזקים - אין לו פציעות והוא עלה פלייאוף רגיל. לפחות יש לנו משחק נוסף להתעניין בו מחר חוץ מקרב האליפות בין קני לניר

העולות:
מכבי הזה
אליצור דוב נמלים
ואחרון חביב
אאאמיר33
(כאן זה לא ספר טלפונים!)

מחר ישחקו גרים ריפרז מול יותמרז בבית של יותמרז הפייבוריטית

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
From: LA-Nir
This Post:
00
199206.14 in reply to 199206.13
Date: 10/29/2011 2:47:21 PM
Overall Posts Rated:
343343
בסדרה שלי המשחק הראשון הלך לכיוון של קני עם ניסיון כושל שלי לעלות פרינסטון המהלך הזה הלך בדיוק לרבע אחד ומאז המשחק עבר לשליטה של קני אצלי הבולטים במשחק היו קוסטאס עם 27 נקודות ו 8 אסיסטים עם 22-12 מהשדה ודה לה ווגה האם וי פי של הליגה עם 18 נקודות אבל חוץ מזה די יום חלש לקבוצה עם 19-7 לקני בעברות ו 51-40 בכדורים החוזרים היה ברור שמשחק הבא צריך לשנות דברים
מהצד של קני משחק טוב של שתי עמדות הפוורדים עם תצוגת קליעות מטורפת של הסמול באנדיאולה עם 8-10 מהשדה ואלכס הרביעי ואלרה בעמדת הפ"פ

המשחק השני אצלי בבית שוב גישה זהה הפעם שתי הקבוצות על לוק ואישית
הריבאונד הפעם היה לטובתי 47-37 בריבאונד שאחוז גדול מאוד היה ריבאונדי התקפה 18-16 לטובתי בריבאונד התקפה זה אחוז לא מבוטל והפעם העברות הלכו לכיוון שלי עם 24-16 בעברות אמנם יוטיס שלי יצא בעברות באמצע הרבע השלישי אבל התרומה שלו הייתה בהוצאת עברות מהיריבים שלו והוא עשה עבודה כל כך טובה שבסוף המשחק לקני יצאו 3 גבוהים בעברות למרות ששניים מהם יצאו בדקה האחרונה בעיקר
ללא ספק הכוכב של העבר היה דה לה ווגה עם 41 נקודות 18-27 מהשדדה ואפילו 1-3 מהשלוש אצל קני שוב היה יתרון בעמדת הסמול עם 27 נקודות שלגילמון

הססיפור האמיתי לדעתי של הסדרה עד עכשיו זה חזי קרני 0-18 מהשדה 3-6 מהקו אמנם 6 אסיסטים 10 ריבאונדים ו 2 חטיפות בשני המשחקים עד עכשיו אבל זה בהחלט לא התרומה שאפשר לצפות מקרני במשחק השלישי

כולם מוזמנים לראות את המשחק השלישי בראשון

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
199206.15 in reply to 199206.13
Date: 10/29/2011 2:52:34 PM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
קודם כל ברכות ניסן. הקבוצה שלך באמת הייתה זו שהובילה בליגה שלך כך שהעלייה לא מפתיעה.
תרשה לי לחלוק עליך לפחות בעניין אמיר (אנחנו קוראים לו פשוט אמיר ולא אאאמיר)
העלייה שלו ממש לא מפתיעה, אמיר הצליח להעמיד קבוצה מאוד מאוזנת גם מבפנים וגם עם הסקורר שוקי מילו מבחוץ.

לגבי השפים: לא יודע מה הולך אצלו אבל אני יכול לומר שיש לו סגל שחקנים מאוד קצר נכון לעכשיו: נכון שכמעט כל שחקן שם תותח, אבל גם אני במשחק היחיד שהיה לי נגדו הצלחתי לנצח(אז באמת הייתי מופתע היום קצת פחות)

מעל מסך זה אני רוצה לאחל הצלחה גם לגל ולמכבי האזה: שישאר בליגת העל ולא יתפרק לנו שם וכמובן גם לקבוצה שתבוא מן הקרב מחר בין יותמארז וגרים ריפרס, כאן אני מסכים עם ניסן שיותמארז פייבוריטים

עכשיו אני ממתין לראות מי תגיע אלינו לליגה מליגת העל: הגל הירוק, פיש פיש לא יודע ומי תגיע מליגה שלישית.
סוף עונה מוצלחת לכולם ויאללה יש בחירות באופק.

This Post:
00
199206.16 in reply to 199206.15
Date: 10/29/2011 4:13:48 PM
Overall Posts Rated:
114114
היי ברוך- תודה.דווקא אין בינינו מחלוקת ואני יסביר את עצמי למקרה שזה לא היה ברור:דווקא לא הייתה שום הפתעה בזהות העולות, אלא שהתוצאות במשחקי החוץ מפתיעות.

לדוגמא אמיר שהעלית את המשחק שלו כלא מפתיע: אמנם אמיר טוב יותר מהשפים וגם ביתי אבל היום הוא יצא למשחק חוץ ועשה דבר די מפתיע שהביא לו ניצחון אבל גם סיכון גדול ויכל גם לעלות לו באליפות ובעליה- הוא עלה בגישת פלייאוף משחק עונה. יניב גם אם בכלליות יש לו קבוצה פחות עמוקה או חזקה,בבית היום היה פייבוריט מולו בהנחה ששניהם בהתלהבות וכושר דומים.

בגמר בגלל שהמשחק הוא יום אחרי וההתלהבות לא מספיקה לרדת- לעלות פלייאוף רגיל=רגוע , נותן לך עלייה משמעותית בהרבה מרגוע שעושים במהלך העונה ולכן אם יניב היה מנצח היום זה היה מעלה את הסיכוי שלו לנצח גם מחר בחוץ את אמיר בצורה משמעותית.
עכשיו- אם הוא לא שם לב לזה זו פשלה שהוא יצא ממנה במזל, אם הוא עשה את זה מתוך הבנה מה האסטרטגיה השולטת של יניב(מוקדש לאהוד חובב תורת המשחקים;) ) כלומר אם הוא ידע שיניב יעלה רגוע והעריך שלהפתיע ולעלות פלייאוף משחק עונה מספיק להביא לו נצחון - אז זה מהלך מפתיע מאוד ובדיעבד מוצלח שמגיע לו עליו כל הכבוד.
באופן כללי בד"כ המצב הפוך- קבוצה אחת עולה נניח ביום שבת וכל השאר סוגרות את האליפות ביום ראשון בשובר שוויון

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
199206.17 in reply to 199206.13
Date: 10/29/2011 5:45:02 PM
Overall Posts Rated:
492492
תודה על הברכות, ומזל טוב גם לך על החזרה לליגת העל.

אני מאוד שמח על הניצחון, כח אני שונא את המשחק השלישי גם אם הוא אצלי בבית (ופה אני גם מבין את אמיר), המתח והפחד של ליפול במשחק האחד הזה הוא נוראי....

היה לי ברור שארבל יעלה בבית שמירה אישית, ושהחמישייה שלו שומרת הרבה יותר טוב ממה שהחמישייה שלי תוקפת ככה שלא משנה לאן הייתי תוקף הוא היה עוצר אותי,
לכן החלטתי ליצור מיס-מאצ' אחד חזק וללכת עליו, אני מאוד שמח שזה עבד ואני מאוד שמח שההימור שלי עם שמירה אזורית 3-2 עבד גם כן.
בהחלט לא ציפיתי לניצחון ובטח שלא ב-20 הפרש.

הניצחון מוקדש לפוקרב שאמנם הספיק לשחק רק 26 דק' (מסכן, בכל זאת שמר על פאוור פורוורד מיפלץ....) אבל גם קלע 41 נק' ולמעשה גמר את המשחק לבדו, אז תודה לך....

This Post:
00
199206.18 in reply to 199206.16
Date: 10/30/2011 1:29:17 AM
Overall Posts Rated:
2929
קודם כל תודה לכל המברכים, ובמיוחד תודה רבה לברוך שהגנת על כבודי

אני יכול להבין מדוע אנשים מרימים גבה בניצחון שלי על השפים, בכל זאת לשפים יש רזומה מרשים ועם קבלות, כך שלא ראו את המצב של השפים נכונה אלה רק שמרו לו זכות עבר.

ואני אסביר

במהלך העונה הסדירה היו פעמים לא מעטות שהשפים עלו בגישה נורמל למשחקים כולל קראנץ' אחד נגדי, בעוד שאני עלתי רוב הזמן רגוע, יותר מכך רבע וחצי גמר אני עליתי נורמל והשפים עלו לפחות פעם אחת קראנץ (מול שוקו) ולדעתי גם מול הכלבים כך שלסידרת הגמר הגעתי עם עודף התלהבות ברור
תוסיף על זה את העובדה שהשחקנים שלו לא בכושר ובלי מספיק מחליפים מה שגורם לשפים להיות קבוצת פח ברבע האחרון כאשר השחקנים בלי חמצן כבר. לעומת כושר שיא אצלי (רק שני שחקנים בסטרונג כל השאר פרופישינט) לשפים לא היה ממש סיכוי.

ולכן המחשבה היתה, אם הוא עולה קראנץ כמוני ואני מפסיד אין לו שם יתרון עלי בהתלהבות במשחק הגומלין, אם הוא עולה נורמל ואני קראנץ הסיכוי שאני אפסיד קטן עוד יותר לאור מה שפרטתי למעלה

אז זהו זה ההסבר מן הסתם התוצאה מוכיחה שלא טעיתי אני חייב להודות שלאור הנסיון הרב של השפים
כל ההתנהלות שלהם בליגה היתה קצת מוזרה, אני מאמין שזה מבחירה (אולי נמאס לו לשחק או שיש תוכנית על שאני עדיין לא מבין) בכל מקרה העובדה שהוא באימון האחרון לא אימן
game shape
מעיד על כך לדעתי שהוא ויתר מראש

ברכות לגל על העליה החוזרת לתת ככה בראש במשחק גמר ולצפות את טקטיקת היריב מראה על שנים של נסיון (שאני מקווה שלא יעזרו לך במשחקים נגדי) 1

בהצלחה לכל החברים במשחקים היום

אין שמשמעות מיוחדת לשם, כמו שברוך ציין פשוט אמיר

Last edited by Amirr at 10/30/2011 4:16:34 AM

From: LA-Nir

This Post:
00
199206.19 in reply to 199206.18
Date: 10/30/2011 2:56:00 AM
Overall Posts Rated:
343343
מזל טוב על העליה רק אפשר הסבר לשם הקבוצה הקצת מוזר?

ומניסיון ליגת העל היא סאגה אחרת העונה הראשונה בה תקבע לא מעט ורוב העולות בפעם הראשונה לא ממש מבינות לאן הם נפלו ונופלות בחזרה לליגה 2 אחרי עונה אחת אז תנסה לקלוט מהר מה אתה יכול או לא יכול לעשות בעונה הבאה שעשית בעונה הקודמת

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain