BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > U21 Kandidatų kalbos

U21 Kandidatų kalbos (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Lotas
This Post:
00
199900.9 in reply to 199900.7
Date: 11/1/2011 3:24:57 PM
Overall Posts Rated:
33
Mieli draugai,ar jus tikrai norite treniruoti jaunimo rinktine?zinokit reikia labai didelio atsakingumo,neuzteks per savaite pora kartu prisijungti,nustatyti sudety ir sau pasakyti,aij gal pasiseks laimeti su tokia taktika,net nepaanalizuojant priesininka..ir nemanau,kad gali pretenduoti toks treneris,kuris buzzery katik pradejo zaisti..tai vat,prie ko as vedu,o prie to,kad rimtai nusprendziau as kandidatuoti y trenerio posta,taip nesu as senas vilkas,kuris zaidzia buzzery nuo 3 ar 4 sezono,bet siek tiek patirties jau turiu..turiu savo specifiny mastyma,logika,bet kolkas viskasi pasiteisina, su savo komanda zaisti sekasi visai neblogai..pas zaidejus neturetu buti multiskilai katastrofiski,nes nuo ju tikrai daug kas priklauso,potencialas nezemesnis kaip komandos lyderio..ir tiesiog rinkciau zaidejus tokius,kurie man atrodytu reikalingiausi rinktineje,nebutu niekam jokiu privilegiju..tad Mieli draugai,rinkite,nepatingekite,balsuokite uz jums tinkamiausia kandidata.

This Post:
00
199900.10 in reply to 199900.9
Date: 11/2/2011 11:34:36 AM
Overall Posts Rated:
11
Sveiki,
taigi eisiu prie temos. U-21 reikia gero vadovo kuris netik siektų kaip laimėti, bet ir galvoti, treniruoti, stebėti rungtynes. Senojo vadovo kaškaip nemačiau varžybose U-21, bet juk vadovas manau turi žiūrėti rungtynes ir matyti žaidėjų trukumus ir juos ištaisysti, todėl mes nepakluvome į finalą. Kodėl pasirinkti mane? Todėl kad aš daryiu viską kad mes nebūtume liurbiai, ir įrodytume kitoms šalims, kad mes mokame nugalėti net stipriausius varžovus ir kovojame iki galo.
Balsuok už mane jai nori, kad U-21 būtų prie geriausiojų.

Message deleted
This Post:
11
199900.13 in reply to 199900.10
Date: 11/3/2011 7:03:01 PM
Overall Posts Rated:
561561
Sveiki, visi žinote Kazlėką, kuris durniuoja forumuose ir rinkimuose, tačiau šiemet nutariau kandidatuoti rimtai. Buzerį žaidžiu nuo 3 sezono, senieji žaidėjai mane žino vardu Rakutis, o komanda - vasiukai. Patirtimi ir pasiekimais nesiskundžiu, mano stiprioji pusė - taktikos ir varžovų analizavimas, tai man padeda laimėti prieš žymiai didesnius biudžetus turinčias komandas. Mano treniravimo filosofija - gynyba, gynyba ir dar kartą gynyba. Puolimas turi prasidėti nuo gynybos. Jaunių treniravimas man nėra problema, pats esu užauginęs žaidėją jaunimo rinktinei. Skautinimas taip pat man pažįstamas, per Kirko kadenciją skautindavau ir jis tuo nenusivylė. Kodėl turėtumėt mane rinkti? Nes aš turiu savo žaidimo ir treniravimo filosofiją, kuri gal ir yra specifinė, tačiau visos prieš tai buvusių trenerių filosofijos nepasiteisino, tad kodėl nepabandžius manosios? Daug laiko skiriu buzeriui, varžovų (ir savos komandos!) analizei. Treniruojant rinktinę dar labiau atsiskleistų mano kaip trenerio potencialas, kadangi galėčiau sukurti treniruočių planus kiekvienam jaunuoliui atskirai. Kaip sakiau mano filosofija yra specifinė, todėl padėtų ne tik rinktinei siekti pergalių, bet ir komandoms, turinčioms šiuos žaidėjus, kuo geriau išnaudoti jų potencialą. Lauksiu Jūsų balsų, o jei vis dar abejojate, prašom užduoti klausimus į BB-paštą.

http://www.buzzerbeater.com/team/177602/overview.aspx