Poolfinaal oli hooaja raskeim mäng nagu oli arvata. Selles mõttes on Tähtede meeskond kaua ehitatud ja timmitud võistkond. Nad oleks vähemalt sama väärilised liigast tõusmiseks. Aga äkki igavleb veel ühe põhihooaja ja teeb siis asja ära.
Ja minu meeskonnale Tähtede vastu mängimine sobib nagu viimase 2 hooaja lõpud näidanud on. Korvi alused mehed on mul põhioskustelt ilmselt paremad (palga järgi küll), tagameeste erinevuse teeb tasa oma treenitud ääremeeste headus. Seetõttu ei hakanud ka kavaldama ja kuigi vastase korvi alt rünnak tegi võrdsema mängu, siis punkte viskasid Tähtedel ikkagi enam tagamehed. Lõpusekundil läks ka minul õnne vaja muidugi. Aga arvestades, et Tähed raiusid oma lühikese pingiga vigu, et mu mehi pidama saada, siis olin ilmselt ise favoriit ka enne mängu.
Põhihooaeg läks mul hästi muidu. 3 kaotust tuli esimese 6 mänguga. Sealhulgas kodus antud kaotus Tähtedele ning kaks võõrsil ära läinud mängu Rakke Tornide ja King Alberti vastu. Tähtedega mängu andsin meelega ära, et eelmise hooaja lõpu karmavõlga tasandada. Alberti vastu läks liiga nõrk koosseis (hoidsin liialt põhimehi tagaliinis, kus oli ka vigastuste tõttu meeste põud ja nende Anciulis viskas ära mängu) ja Tornide vastu läksin taktikaga alt.
Ülejäänud hooaeg aga tuli 16 mängust 16 võitu. Osa neist küll tänu sellele, et vastased olid pikemalt karikas ja osa üsna napilt. Aga kokkuvõttes nagu buzzerbeateri Yokozuna :). Nüüd siis Audentesega madistamine. Ja ma usun, et seekord ta vabandama ei hakka, et liiga nõrga koosseisuga tuli. :) Põnevad mängud ongi mängu mõte samas. Hoiatan ainult, et ilmselt olen tänu kodueelistele siiski väike favoriit, aga eks teisipäevane mäng näita mis seisud on.