BuzzerBeater Forums

BB Hellas > ΝΒΑ

ΝΒΑ

Set priority
Show messages by
This Post:
00
247908.9 in reply to 247908.4
Date: 9/18/2013 8:33:41 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Συμφωνω σε πολλά απο αυτα που ειπες αλλα θελω να κανω μερικες παρατηρησεις-ερωτησεις..
Συμφωνω οτι φαβορί ειναι οι Χιτ αλλα θεωρω οτι φετος ειναι απλα η πιο πιθανοι πρωταθλητες σε αντιθεση με περσι που είχαν περισσοτερες πιθανοτητες κατ'εμε απο ολους τους αλλους μαζι..
Θελω να μου εξηγησεις τη 2η θεση των Πεισερς ως ροστερ (καλος ο Τζορτζ αλλα φετος δυναμωσαν κι αλλοι).Επισης θελω να μου πεις γιατι εβαλες Γουιζρντς κτριως και μετα Κλιβελαντ στα πλει..ομαδες που περσι ηταν στο τελος (κι εγω πιστευω οτι θα πανε καλα, κι ειδικα οι καβς θα μπουν, αλλα ως φαν των γουιζαρντς του Γουολ ελπιζω να μπουν πλει οφ, χωρις ομως να ειμαι σιγουρος καθως υπαρχουν κι αλλες δυνατες ομαδες πχ η ομαδα της ψυχης μου Μποστον,οι Μπλειζερς κι οι Πιστονς).
Στη Δυση ειναι μεγαλητερο το επιπεδο οποτε πιστευω οτι οι Λεικερς κι ισως οι Γκριζλις θα πρεπει να παλεψουν με αλλες δυνατες ομαδες οπως Μινεσοτα και Πελικανς..επισης πιστευω οτι οι Γουοριορς θα παλεψουν και για την 4η θεση πανω απο τους Γκριζλις..

This Post:
00
247908.11 in reply to 247908.10
Date: 9/19/2013 8:37:58 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Δε συμφωνω στους Πεισερς αλλα και στους Πελικανς διαφωνω απολυτα..
Οκ δν υπάρχει ενα καλό σεντερ αλλα Χολιντει-Γκορντον-Εβανς-Ντέιβις δεν ειναι αστεια.

This Post:
00
247908.12 in reply to 247908.10
Date: 9/19/2013 11:09:32 AM
Overall Posts Rated:
2525
Οι Celtics λογικα δε θα θελουν να μπουν play-off,πανε για καλο pick.

Για Pacers διαφωνω,αυτο που ελειπε ηταν ενας εστω μετριος χειριστης και σκορερ απτον παγκο.O Granger στα χειροτερα του μπορει να τα κανει και τα δυο,ασε που αν κρινουν οτι δεν,το συμβολαιο του ειναι τεραστιο ατου σε μια απτις καλυτερες διοικησης του ΝΒΑ,καποιον θα βρουν να φερουν.

From: AP14
This Post:
00
247908.13 in reply to 247908.11
Date: 9/19/2013 11:11:58 AM
Overall Posts Rated:
44
Εγω πάντως δεν προσπαθω να κάνω προβλέψεις απο την pre-season μιας και σίγουρα θα βγω εκτεθειμένος :Ρ

Στα των ομάδων μου, προβλέπω μια τελείως αδιάφορη σεζόν για τους Lakers, μιας και η ομάδα μειώνει το salary cup της για να χτυπήσει κάποιον παικταρα (λέγε με Lebron) μπας και παρει το έκτο ο Κομπε. Πάντως έγιναν συμπαθητικες κινήσεις με βάση τα λεφτα που ξοδεύτηκαν (Kaman, Nick Young) και αν είμαστε λίγο τυχεροί θα μπούμε play-off.

Στο Σικαγο πιστεύω διεκδικούμε πρωτάθλημα μόνο αν ο Rose επιστρέψει 100%. Καλη είναι η ομάδα αλλα όχι για την υπέρβαση. Να δούμε τώρα τι θα γίνει με το συμβόλαιο του Deng. Πολυ καλός παίκτης αλλα υπερβολικά τα λεφτα που παίρνει. Αν του μειωθεί ο μισθός ας μείνει, αλλα με τα τωρινά δεδομένα καλύτερα να αποχωρήσει. Το καλο για εμας είναι ότι έχουμε ένα μελλοντικό draft του Charlote, το οποίο μπορει να γίνει ένα εξαιρετικό διαπραγματευτικο χαρτί. Ιδανικό θα ήταν το pick αυτο + Boozer για τον Aldridge, φερνεις και τον Mirotic απο την Ρεάλ και έχεις και κάμποσα να ξοδεψεις. Ειδωμεν.

This Post:
00
247908.15 in reply to 247908.14
Date: 9/20/2013 11:12:02 AM
Overall Posts Rated:
44
Εντάξει δεν ήταν και η πιό δύσκολη χρονιά το 11 αλλά μην ξεχνάμε ότι και το 12 πήραμε την πρώτη θέση αλλά τραυματίστηκε ο Rose και έτσι ήρθε ο αποκλεισμός από τους Sixers. Δεν λέω ότι είμαστε title contenders αλλά πέρσι με χειρότερο ρόστερ και πολλούς τραυματισμούς κοντράραμε τους Heat στα ημιτελικά περιφέρειας. ΓΙ αυτό το λόγο πιστεύω ότι αν ο Rose επιστρέψει 100%, συνεχίζουμε να παίζουμε την φοβερή άμυνα που παίζαμε πέρσι και είμαστε και λίγο τυχεροί :Ρ, τότε μπορεί να γίνει η έκπληξη.

This Post:
00
247908.17 in reply to 247908.16
Date: 9/28/2013 2:39:51 AM
This Post:
00
247908.19 in reply to 247908.18
Date: 10/8/2013 1:35:10 PM
Overall Posts Rated:
44
Εντυπώσεις απο την preseason

- Ο Rose φαίνεται ανέτοιμος ακόμα. Ειδικά το σουτ του είναι πολυ χάλια. Παραλίγο να κάνει airball απο την βολή. Υπομονή και απλό υπομονή.

- Αγριεμενος ο Durant, θα κοντραρει στα ίσα τον Lebron για MVP φέτος.

- Howard πολυ ορεξατος. Αν κολλήσει με τους Rockets προβλέπω μεγάλα πράγματα.

- Αλλαγμενος προς το καλύτερο ο Ellis στους Mavericks. Δεν έπαιρνε βεβιασμένα σουτ και μοίραζε σωστά την μπάλα στους συμπαίκτες του. Να δούμε αν θα του γίνει συνήθεια.

Παρακολουθεί κάνεις άλλος;

Advertisement