Doktori znižujú početnosť zranení v tíme. Keď je hráč zranený, doktor mu pomáha rýchlejšie sa vyliečiť, ale tento efekt je len veľmi malý. Doktori môžu mať tieto špeciálne vlastnosti:
Ošetrenie poranení: V zápase je istá malá pravdepodobnosť, že ak sa hráč iba poranil, doktor ho dá do poriadku a hráč bude môcť pokračovať v zápase na začiatku ďalšej štvrtiny.
Masér: Ak tvoji hráči odohrajú príliš veľa minút, doktor s touto špeciálnou vlastnosťou im pomôže udržať si formu. Maj na pamäti, že aj napriek tejto vlastnosti forma bude klesať aj tak.
Ale poviem aj svoj nazor. Mal som doktora level pokrocily s osetrenim poraneni a nikdy mi nevratil zraneneho hraca do zapasu. A to som ich mal viac nez dost. Aj lekarov s vysokym levelom sa dost vystriedalo, aj zranenych hracov. Navyse minulu sezonu sa mi kazdy tyzden zranovali hraci a to nie len ti stari, praveze aj mladi v treningu, tak som sa nastval, vyhodil som ho a teraz mam zakladneho doktora a ziadnu zmenu k horsiemu nepocitujem, skor naopak, takze tu posobi asi strasne vela nahodnych faktorov, ktore to vsetko ovplyvnuju. Niekto ma zakladny level doktora a je spokojny, niekto ma level 5 a je spokojny. Univerzalny recept asi ani neexistuje, treba si to spravit podla svojho gusta, aby mali peniaze do personalu vlozene aj nejaky efekt.
Last edited by Hadar at 5/6/2014 4:42:03 PM