BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Στρατηγική Εθνικών POLL

Στρατηγική Εθνικών POLL

Set priority
Show messages by
This Post:
00
258233.9 in reply to 258233.8
Date: 4/25/2014 5:05:10 PM
ΓΣΠ
IV.12
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Μαγκες μη γελιομαστε η μονη εγγυημενη λυση να φτασουμε σε επιπεδο πρωταθλητισμου στην αντρων ειναι οι φαρμες.
Επειδη ομως ειναι παρανομες,εκτος απο την ουτοπια που πληρωνεις,πρεπει να σκεφτουμε να κανουμε κατι με το δικο μας τροπο μηπως και καλυψουμε την αποσταση.

Ναι μεν εχουμε κατεβει αρκετοι για να προπονησουμε στην ουτοπια αλλα το ιδιο εχουν κανει και καποιοι Κινεζοι, Αμερικανο,Τσεχοι κτλ οποτε θεωρητικα ξεκιναμε ολοι απο την ιδια αφετηρια σε αυτον τον τομεα.

Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι τον παικτη στην U21 τον ευχαριστιομαστε για μια μονο χρονια στα 21 ενω στην αντρων
ο ιδιος καλος παικτης θα παιξει 5-6 σεζον,υπαρχει διαφορα.
Τα αποτελεσματα που εχουμε εως τωρα μας λενε οτι κατι πρεπει να αλλαξουμε γιατι αυτη η συνταγη οδηγει
σε μετρια U21 και μετρια μετεπειτα αντρων.

Το πλεονεκτημα αυτης της προτασης ειναι οτι ανα πασα στιγμη δουμε οτι δεν εχει αποτελεσμα σταματαμε αμεσως και ξαναγυρναμε στα παλια και μπορει να μη χασουμε ουτε σεζον αν προσεξουν οι τοτε κοουτς με τα 20χρονα τοτε αιωνια ταλεντα και σουπερσταρ που θα υπαρχουν.Για να φτιαξεις ομως καλη αντρων θες πολλες σεζον καλης προπονησης.
Οποτε το ρισκο ειναι πολυ μικρο.Και μια φουρνια για 4 σεζον να φτιαξουμε, η ελπιδων δεν θα χασει απολυτως τιποτα
ενω η αντρων θα βγει κερδισμενη.

Οι κλησεις απο τα 19 ειναι καθαρα συμβολικο και δινει ενα μηνυμα σε ολους τους μανατζερ Ελληνες και ξενους.
Δινει κινητρο σε καποιους να προπονησουν και σε καποιους αλλους να προπονησουν σωστα.Θα ειναι περιεργοι οι μανατζερ που θελουν να προπονησουν και δεν θα ακολουθησουν τις οδηγιες μας οταν ξερουν οτι με ενα χρονο σωστης προπονησης θα δουν σημαιακι και εσοδα και αν συνεχισουν σωστα θα δουν τα ιδια για αλλες 2 σεζον(19-20-21).

Πρεπει να σκεφτουμε και αυτον που προπονει τετοιο παικτη.Οταν εμεις ετοιμαζουμε τη 10αδα μας για τα παιχιδια της ομαδας μας αυτοι παιζουν με πλειμεικερ τον ψηλο τους με 6 πασα,με τον κοντο στο σεντερ κτλ.
Ο ενας μανατζερ δε μπορει να ανεβει γιατι προπονει,ο αλλος πεφτει κατηγορια για τον ιδιο λογο και ο αλλος πληρωνει 2M μια σεζον για να συντηρησει το παικτη ενω εμεις συντηρουμε με τα ιδια λεφτα 3 παικτες και κανουμε πορειες.
Ειναι βεβαια στημενο ετσι το παιχνιδι ενω ειναι και επιλογη του καθενος να προπονησει η' οχι.Ομως ενας κοουτς U21 πρεπει να τα σκεφτει ολα ακομα και το κοπο που τρωει ενας μανατζερ να φτιαξει καλο παικτη.

Το ελαχιστο που μπορουμε να κανουμε ειναι εκτος απο σωστες οδηγιες να τους γυρισουμε πισω το χρημα που μας διαθετει το παιχνιδι.Αν υποθεσουμε οτι αυξανεις τα εσοδα ενα εικοσαρικο την εβδομαδα μιλαμε για 300 τη σεζον.
Αν τα παρει καποιος για 3 σεζον στα 19-20-21 ειναι 900 κατοσταρικα συνολικα.Μιλαμε για περιπου 2 γυμναστες εκπληκτικουςαν τους παρεις στα μεσα της σεζον.Οπως ειπε και ο Μαμου κοβουμε τη προπονηση στη μεση και τον ανταμοιβουμε ειδικα για τα 4 πρωτα δυσκολα χρονια.Μετα απο 22 εως να παιξει εθνικη οι σεζον περνανε στο μπαμ γιατι θα εχει ηδη φτιαξει απο τα 22 καλο παικτη που θα αρχισει να τον χαιρεται για την ομαδα του.

Κατι τελευταιο,φτιαχνουμε για καποιες σεζον παικτες στην αγορα περιζητητους και ακριβους με σημαιακια και παικτες καλοπροπονημενους με χαμηλους μισθους που θα θελουν πολλοι.Θα κερδισουν ολοι εκτος απο καποια αποτελεσματα που θα φερει η ομαδα.
Ομως ξαναλεω οτι ανα πασα στιγμη,μπορουμε να σταματησουμε αυτο το πλανο και επιτοπου απο την επομενη σεζον θα ειμαστε ετοιμοι να ξαναγυρισουμε στα αιωνια ταλεντα και τους σουπερσταρ και καποιους με προοπτικη εθνικης οπως καναμε μεχρι τωρα.

This Post:
00
258233.10 in reply to 258233.8
Date: 4/26/2014 5:15:51 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Πόσοι μπορούν να διαθέσουν την ομάδα της Ουτοπίας για να προπονήσουν παίχτη για την Εθνική;

Εγώ, αρχής γενομένης από την επόμενη σεζόν (ώστε να μαζευτεί χρήμα) βάζω τον εαυτό μου μέσα.

Αν μαζευτούμε 10 κάτι θα γίνει...

Προσωπικά για αυτό αγόρασα ομάδα στην Ουτοπία.
Από κει και πέρα, σκοπός μου είναι να προπονήσω σωστά και ολοκληρωμένα παίκτη για την Εθνική.
Εννοώ να είναι από 9 προοπτική και πάνω, όπως και να έχω 6αρη γυμναστή.

Για να γίνει αυτό(αποθεματικά για αγορές παίκτη-γυμναστή, έσοδα που θα μπορούν να συντηρήσουν τα κόστη) θα πρέπει να υπάρξει προεργασία κάποιων σεζόν.
Εχω καταρτίσει το πλάνο μου και το προχωράω ήδη.

Στο θέμα συζήτησης, ειμαι ανέκαθεν υπέρ του να είναι η μικρή Εθνική, το πρώτο σκαλοπάτι για ολοκληρωμένους παίκτες και συνακόλουθα για την Ανδρών.
Ομως για να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο και να επωφεληθεί στο μάξιμουμ η Ανδρών, θα πρέπει το τιμ των μικρών , όχι μόνο να είναι σε συνεργασία με αυτό των μεγάλων αλλά ουσιαστικά να λειτουργούν σαν ένα.

Δεν θα πρέπει να δοθεί κανένα πλάνο προπόνησης, χωρίς την ενημέρωση και έγκριση της Ανδρών, για τον απλούστατο λόγο ότι οι προπονητές των μεγάλων είναι οι μόνοι που γνωρίζουν επακριβώς το national pool(από 22χρ και πάνω) και τις εκάστοτε ανάγκες σε διαφορετικά είδη παικτών.

Τέλος, εφόσον υπάρχουν "συμβατά" προπονητικά τιμ στις δύο Εθνικές, όπως φαίνεται ότι είναι η συγκυρία τώρα, θα πρέπει να υπάρχει η διάθεση και δυνατότητα να το τρέξουν γα περισσότερες της μίας θητείας.

This Post:
00
258233.11 in reply to 258233.10
Date: 4/26/2014 7:28:27 AM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10971097
Second Team:
Back2Back
Τι κερδιζει ενας μανατζερ εαν καλεσουν τον 19χρονο που προπονει στη μικρη εθνικη? Ποσο θα ανεβουν δλδ τα εμπορικα του εσοδα οταν ο μισθος του δεν θα ειναι πανω απο 6000? Δεν ειχα ποτε μου διεθνη παικτη κ δεν εχω ιδεα πραγματικα

This Post:
00
258233.12 in reply to 258233.11
Date: 4/26/2014 7:30:26 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
Eκτος απο υτο εχει παρατηρηθει οτι οι παικτες που βρισκονται στην εθνικη εχουν ενα μικρο μπονους στα ποπς. Φυσικα δεν το λεω με σιγουρια αυτο απλα μια παρατηρηση κανω. Αν καποιος εμπειροτερος γνωριζει κατι ας μας πει

This Post:
00
258233.14 in reply to 258233.13
Date: 4/26/2014 9:18:41 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
H παρατηρηση ατη δεν ειναι δικη μου. Πριν καιρο ειχα διαβασει κατι τετοιο σε καποιο φορουμ νομιζω ξενο και μου χε κανει τρομερη εντυπωση. Οσος εχω ρωτησει φυσικα δεν μπορουσαν να αποδειξουν οτι ισχυει. Γι αυτο κι εγω ημουν πολυ επιφυλακτικος οταν το ειπα και ζητησα μηπως καποιος γνωριζει κατι πιο συγκεκριμενο

This Post:
00
258233.16 in reply to 258233.11
Date: 4/26/2014 10:24:32 AM
Overall Posts Rated:
419419
Πάντως με 21χρονο που έχω στην U21 Ουκρανίας, δεν βλέπω καμία βελτίωση στα εμπορικά. Σε γηγενείς τα πράγματα ίσως να είναι καλύτερα.

From: str77

This Post:
00
258233.17 in reply to 258233.15
Date: 4/26/2014 10:29:17 AM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10971097
Second Team:
Back2Back
μιλησα συγκεκριμενα για 19 χρονους που το πολυ να εχουν 6-7 χιλ μισθο μετα απο μια σεζον προπονηση οποτε νομιζω οτι το μπονους δεν θα ειναι 5.000. Ειμαι αναποφασιστος ακομα για αυτο ρωταω)

Καταλαβαινω δλδ οτι ενας μανατζερ θα εχει οφελος αν ενας 20χρονος ειναι στην εθνικη γτ οπως ειπες κ τα 5000 στη 4η κατηγορια ειναι λεφτα, αλλα δυσκολευομαι λιγο να βρω κατι θετικο σε 19χρονους.

Για μενα το σωστο θα ηταν οι παικτες που ετοιμαζονται για την μεγαλη εθνικη να προπονουνται πρωτα στα 2οντα κ να μην εχουν στοχο να παιξουν στην μικρη εθνικη. Να ξεχωρισουμε τους παικτες που θα προπονηθουν για την μεγαλη κ την μικρη εθνικη κ να προπονηθουν αναλογα. Το θεμα ειναι αν μπορει η κοινοτητα μας να υποστηριξει κατι τετοιο κ να εχουμε μια σωστη παραγωγη παικτων.

Εγω θα προτιμουσα ενα τετοιο πλανο αρκει να μπορει να υλοποιηθει (το παρελθον δειχνει οτι μαλλον δε μπορει). Αν ομως δε μπορουμε να το κανουμε να δουλεψει σωστα τοτε ειναι μια λυση κ αυτη που προτινεις.

Χωραει πολυ κουβεντα στο συγκεκριμενο θεμα. Καθε φορα που εχουμε εκλογες φουντωνει η συζητηση στο φορουμ της εθνικης, αλλα αυτην τη φορα νομιζω οτι γινετε κ εποικοδομιτικη συζητηση κ αυτο οφειλεται σε ολο το team. Πρεπει τουλαχιστον να σας συγχαρω για αυτο.

From: Kon

This Post:
00
258233.18 in reply to 258233.9
Date: 4/26/2014 10:35:22 AM
L e g e n d
III.14
Overall Posts Rated:
191191
Φίλε μου η άποψή σου θα 'λεγα ότι είναι αρκούντως ώριμη. Το πρόβλημα με μας είναι ότι ο κόσμος βαριέται να προπονήσει. Εδώ μετά από λίγο καιρό βαριούνται το παιχνίδι, θα προπονήσουν κιόλας;
Εγώ, αν θες το πιστεύεις, όλα αυτά τα χρόνια που παίζω το παιχνίδι, έχω φέρει στο ΒΒ πάνω από 70 άτομα. Αυτή την στιγμή που μιλάμε έχουν απομείνει 17 να παίζουν το παιχνίδι. Απ' αυτούς συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, προπονούνε μόνον οι 4. Και μιλάμε για προπόνηση για την προσωπική ομάδα του καθενός όχι για προπόνηση εθνικής.
Οπότε με τέτοια νοοτροπία εγώ δυστυχώς δεν έχω μεγάλες προσδοκίες.
Ευχή μου φυσικά είναι να μπορέσει η εθνική να σταθεροποιηθεί σε υψηλά level!
Ας ελπίσουμε να μην μείνουμε στα ευχολόγια :-)

This Post:
00
258233.19 in reply to 258233.18
Date: 4/26/2014 11:36:33 AM
Overall Posts Rated:
11

Οπότε με τέτοια νοοτροπία εγώ δυστυχώς δεν έχω μεγάλες προσδοκίες.

Μα δεν πρόκειται περί νοοτροπίας! Σιγά μην διαμορφώνει και χαρακτήρες κιόλας. Ένα απλό παιχνίδι είναι που οι περισσότεροι το βλέπουν τελείως για πλάκα, να περάσει η ώρα τους, να διασκεδάσουν. και έτσι πρέπει να είναι στην τελική. Τώρα αν κάποιος έχει περισσότερο χρόνο να ασχοληθεί, ας το κάνει αλλά μην περιμένετε πράγματα λες και σας το χρωστάνε, ή είναι υποχρέωσή τους. Δεν θα χαθεί καμμιά εθνική υπερηφάνεια αν δεν πάει καλά η Εθνική του παιχνιδιού.

Όσο αναφορά τώρα για κάποιους οι οποίοι έχουν "δεθεί συναισθηματικά" με αυτό, εκεί αρχίζει το πρόβλημα. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό ούτε να μιλάτε για τους εικονικούς παίκτες λες και είναι πραγματικά, φυσικά πρόσωπα. ώρες ώρες βλέπω ορισμένους πως μιλάνε και απορώ,

Δεν θέλω να κατακρίνω κανέναν, απλά ρε παιδιά μην το παίρνετε τόσο προσωπικά, εξάλλου οι ιθύνοντες του παιχνιδιού σας βλέπουν σαν κέρδος και μόνο. Αν ήθελαν να γίνει ποιο γουστόζικο το παιχνίδι, ας έβαζαν χρηματικά έπαθλα, διάφορα δώρα (πραγματικά εννοώ), και να δεις εκεί πόσο καλά θα πήγαινε η εθνική και ο κάθε σύλλογος και πως θα αυξάνονταν οι συμμετοχές στο παιχνίδι.

Advertisement