Pozdrav druze,ne bih da objasnjavam kako jer prosli put kada sam izneo stav o svom timu I taktici,zavrsilo se na tome da sa svojom taktikom stetim svom timu
Sto se utakmice tice bila je dobra kao sto mi u vecini slucajeva igramo, skor nasih timova kada su se susreli je 7-7.Malo samo da se osvrnem kad kazes malu platu,veruj mi nije plata najvaznija,imas dosta primera recimo u kupu Srbije gde timovi sa dosta vecim platama gube,ja igram privatnu ligu petkom,tu takodje imas primere da ekipe sa bas mnogo manjim platama dobijaju jace.Vidim da ti se oporavio Samonis danas,iskreno ocekivao sam da ce Igrati protiv mene,ali u prilog mi je islo I sto je tvoj plej-bek bio u prosecnoj formi.
Hvala na lepim zeljama,ali ove sezone to sigurno necu ostvariti,jer sam ovu sezonu posvetio treningu,kao sto vidis imam klinca od 18 godina koji pocinje u 1 ligaskoj I 1 od 18 god koji pocinje prijateljsku,Tako da sam na pocetku sezone zacrtao na prvom mestu trening,zatim opstanak ako je moguce ostvariti, jer slozices se da sa klincem od 18 ne mozes juriti playoff.
Tebi zelim sve najbolje,da ostvaris sve ciljeve koje si zacrtao.Vidim da ove sezone lepo guras,siguran si u playoffy,boris se za to drugo mesto.Nikad se ne zna u playoffy tu jedna povreda moze da promeni tok sezone.
P.S. Nadam se da cemo imati jos duela sledece sezone